En güzeli canım birden duymak yoksa doktorlar çok stress ediyorlar anneleri :)Ben de gittiğimde hem keseyi hem kalp atışını duydum Regl tarihlimden 12 gün sonra gitmiştim
Ben Regl im 12 gün geçtikten sonra bir tane idrar tahlili yaptım çift çizgiyi görünce direk dr a koştum.yani değerim yükselecek mi şu buyu düşünme Can'ım.ben kan testi bile yapmadım.o yüzden kafana çok takmaHosbuldum zeran insallah guzeldir uc gun sonra degerim artmis olur
canım hangi doktora gidiyorsun ben mavişehir tıp merkezine gidiyorum ama biraz kafam karışıkBu
yur canım ben izmirdenim
ben bazen stres oluyorum acaba zararlı mıdır diye düşünüyorum.. kaçıncı çocuğun cnm seninEvet canım ben devam ediyorum. İlk doğumunda neredeyse kendim gidecektim doğuma :) son ana kadar kullandım. Ayrıca uyku hali beni de mahvediyor.
İkinci canım. Zararlı olan bişey yok ama yeni kullanmaya başladıysan ara verebilirsin. Dikkatli olduktan sonra sıkıntı olmaz inşallah.ben bazen stres oluyorum acaba zararlı mıdır diye düşünüyorum.. kaçıncı çocuğun cnm senin
tebrikler... nasip olursa benimde 3. olacak inş.. bi kızım bi oğlum var yok yeni değilim ama benim bazı arkadaşlarım hamile kalınca bırakıyo ondan sormak istedim bişey olmaz inşİkinci canım. Zararlı olan bişey yok ama yeni kullanmaya başladıysan ara verebilirsin. Dikkatli olduktan sonra sıkıntı olmaz inşallah.
Canım idrar testini yarın sabah yine yap. Bu testler 5 de gösteriyor demekki kanlaDundu. Testi de dun yaptirdim. Ptesi 4,1 cuma 7,1 cikti.
Su an gecti o agrim da.
Bilmiyorum.
Sabah 1 dilim yumurtali ekmek, oglen 1 dilim yumurtali ekmek de yemistim de aksam kocaman bir tabak ispanak yedim. Bir kilodan yapmıştım yemegi, yarisindan fazlasini ben yedim. Kayisiyi her gun yiyorum.
Idrar pozitif, kanda da yukselis var da 7 sonucu dalga gecer gibi. Hos pembe akinti bu sabah geldi. Bu iyi sanirim?
Ben de yapmayacağım valla.
Dun aksam da babam kapida kalmis bize geldi. Bir de ustune sarhos. Biz de hastanedeydik. Direk yanimize gelmek zorunda kaldi. Ilk ciddi bebe muayenemi sarhos dede, evhamli baba, panik otesi anne adayi olarak yaptik. Saka gibiydi
Ben şuanda türkiye de değilim şuan ama eğer hamile isem türkiye de egepol düşünüyroum. Ayrıca benim hamile olmama vesile olan dr meral tüzünün gebeliğimi takip etmesini isticem. Eğer gebelik takibi yapıyorsa ki yapıyor biliyorum onunla devam edicem. Hastane açısından egepol dr açısından meral tüzün diyebilrim sana.canım hangi doktora gidiyorsun ben mavişehir tıp merkezine gidiyorum ama biraz kafam karışık
ben anlamadım testte çıkmadı mı hamileliğiniz neden regl bekliyorsunuz
Canım daha yeni üstelik artış var benim adetten iki gün sonra 50ydi her iki güne iki kat arttığını düşünürsrk adetten önce benim değerde seninkigibiymiş
bendede oluyor üstelik hiç bi iş yapmıyorum düşük korkusundan dr a sordum normal dedi
kasık ağrısı ve halsizlik dışında hala sıfır belirtibenim inşallah bu iyiye işarettir
hoş geldin tatlım iki günde iki kat artarsa hsmilesin demek
Tansiyonun düşmüştür büyük ihtimalle canım, geçmezse ihmal etme görün doktora.
Evet canım ben devam ediyorum. İlk doğumunda neredeyse kendim gidecektim doğuma :) son ana kadar kullandım. Ayrıca uyku hali beni de mahvediyor.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin.. İnşallah hamilesindir. :)
Renkli bir aile görmüş doktor dadeğerin yüksek çıkması güzel ama beklemek daha güzel. İnşallah güzel haberler verirsin.
Canim benmde 5 6 gundur devam eden adet agrim var cok fazla. Sanirim bu agrilar normalmis kasik agrisi adet agrisi benim birde bacaklarimada vuruyor bazen
Canim benimde arada bir oluyor bas agrisi da oluyor bende sanirim normal hepsi tansiyon degisiyor sürekli
Ben de yapmayacağım valla.
Dun aksam da babam kapida kalmis bize geldi. Bir de ustune sarhos. Biz de hastanedeydik. Direk yanimize gelmek zorunda kaldi. Ilk ciddi bebe muayenemi sarhos dede, evhamli baba, panik otesi anne adayi olarak yaptik. Saka gibiydi
Can
Canım idrar testini yarın sabah yine yap. Bu testler 5 de gösteriyor demekki kanla
Ben şuanda türkiye de değilim şuan ama eğer hamile isem türkiye de egepol düşünüyroum. Ayrıca benim hamile olmama vesile olan dr meral tüzünün gebeliğimi takip etmesini isticem. Eğer gebelik takibi yapıyorsa ki yapıyor biliyorum onunla devam edicem. Hastane açısından egepol dr açısından meral tüzün diyebilrim sana.
Merhaba kizlar.. dun iye suphesyle acile gttim cok kasik agrim idrarda yanma vardi. Gebelik suphem olabilcegini soyledim doktor bhcg istedi idrar tahliliyle. Sonuc 28.6 adete 4 gun vardi. Gebelik var yada yok diyemem dort gun sonra tekrarla testi dedi. Bakalim ne olacak 4 gun sonra.
Bu araada aranza yeni katildim.:)
En iyisini yaparsın ben bugün gittim 3 gün sonra gelseydin kalp atışını duyardık dedi sende bence bu hafta içi git görürsünYok canım gitmedim 7 haftayı doldurunca gideceğim inşallah :) cunku gidince yok kese yok kalp atışı diye telaş yapmaktansa rabbim kısmet ederse birden kalp atışını duymak istiyorum :) önceki topiklerde anneler genelde 7. hafta dolunca duyuyolardi :)
Merhaba kızlar
Benimde adetime 3 gün var tahlil yaptırıyim dedim. Muayene ile 70 TL tuttu. Ve sonuç Ptesi çıkar dedi. Yaptırmadım.
Idrar testinde çıkar mı acaba?
Testte cikti da cok dusuk cikti.
Insallah canim.
Ne demezsin. Korkmustur kadin gecenin bi yarisinda
Benim 10 dk varsa 20 dk yok. Anlamadim hicbir sey.
iyotsuztuz :))) film gibi olmuş :) hadi hayırlısı bakalım
Maşallah ne güzel. . Yaş araları nasıl. Ben de 3 çocuk istiyorum nasip olursa. Tecrübelerinden faydalanırım :)tebrikler... nasip olursa benimde 3. olacak inş.. bi kızım bi oğlum var yok yeni değilim ama benim bazı arkadaşlarım hamile kalınca bırakıyo ondan sormak istedim bişey olmaz inş
Canım acele etme bekle bence. Günün bir gün geçsin öyle dene. Her deneme bir umut ve hayal kırıklığı oluyor. Sabır etmeye çalış. İnşallah aramıza katilirsin.Merhaba kızlar
Benimde adetime 3 gün var tahlil yaptırıyim dedim. Muayene ile 70 TL tuttu. Ve sonuç Ptesi çıkar dedi. Yaptırmadım.
Bennn....Bursadan olan var mi
hayırlısı olsun adetine daha varmış belki ondan da olabilirTestte cikti da cok dusuk cikti.
adet tarihin geçmediyse çıkmıyoMerhaba kızlar
saol cnm teşekkür ederim.. oğlum 9 yaşında kızım 4.5 yaşında hepsinin arasında aşağı yukarı beş yaş oluyo bu planlı olmadı ama süpriz oldu bizim için...Maşallah ne güzel. . Yaş araları nasıl. Ben de 3 çocuk istiyorum nasip olursa. Tecrübelerinden faydalanırım :)
Bencede değerlere takılmamak lazım stressiz bi hamilelik istiyorum insBen Regl im 12 gün geçtikten sonra bir tane idrar tahlili yaptım çift çizgiyi görünce direk dr a koştum.yani değerim yükselecek mi şu buyu düşünme Can'ım.ben kan testi bile yapmadım.o yüzden kafana çok takma