2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hosbuldum zeran insallah guzeldir uc gun sonra degerim artmis olur
Ben Regl im 12 gün geçtikten sonra bir tane idrar tahlili yaptım çift çizgiyi görünce direk dr a koştum.yani değerim yükselecek mi şu buyu düşünme Can'ım.ben kan testi bile yapmadım.o yüzden kafana çok takma

Evet canım ben devam ediyorum. İlk doğumunda neredeyse kendim gidecektim doğuma :) son ana kadar kullandım. Ayrıca uyku hali beni de mahvediyor. :KK43:
ben bazen stres oluyorum acaba zararlı mıdır diye düşünüyorum.. kaçıncı çocuğun cnm senin

ben bazen stres oluyorum acaba zararlı mıdır diye düşünüyorum.. kaçıncı çocuğun cnm senin
İkinci canım. Zararlı olan bişey yok ama yeni kullanmaya başladıysan ara verebilirsin. Dikkatli olduktan sonra sıkıntı olmaz inşallah. :KK66:

Ben de yapmayacağım valla.

Dun aksam da babam kapida kalmis bize geldi. Bir de ustune sarhos. Biz de hastanedeydik. Direk yanimize gelmek zorunda kaldi. Ilk ciddi bebe muayenemi sarhos dede, evhamli baba, panik otesi anne adayi olarak yaptik. Saka gibiydi :KK70:[/QUOTE]
iyotsuztuz iyotsuztuz :))) film gibi olmuş :) hadi hayırlısı bakalım

İkinci canım. Zararlı olan bişey yok ama yeni kullanmaya başladıysan ara verebilirsin. Dikkatli olduktan sonra sıkıntı olmaz inşallah. :KK66:
tebrikler... nasip olursa benimde 3. olacak inş.. bi kızım bi oğlum var yok yeni değilim ama benim bazı arkadaşlarım hamile kalınca bırakıyo ondan sormak istedim bişey olmaz inş

Can
Dundu. Testi de dun yaptirdim. Ptesi 4,1 cuma 7,1 cikti.

Su an gecti o agrim da.
Bilmiyorum.
Sabah 1 dilim yumurtali ekmek, oglen 1 dilim yumurtali ekmek de yemistim de aksam kocaman bir tabak ispanak yedim. Bir kilodan yapmıştım yemegi, yarisindan fazlasini ben yedim. Kayisiyi her gun yiyorum.

Idrar pozitif, kanda da yukselis var da 7 sonucu dalga gecer gibi. Hos pembe akinti bu sabah geldi. Bu iyi sanirim?

Dun aksam da babam kapida kalmis bize geldi. Bir de ustune sarhos. Biz de hastanedeydik. Direk yanimize gelmek zorunda kaldi. Ilk ciddi bebe muayenemi sarhos dede, evhamli baba, panik otesi anne adayi olarak yaptik. Saka gibiydi :KK70:
Canım idrar testini yarın sabah yine yap. Bu testler 5 de gösteriyor demekki kanla
canım hangi doktora gidiyorsun ben mavişehir tıp merkezine gidiyorum ama biraz kafam karışık
Ben şuanda türkiye de değilim şuan ama eğer hamile isem türkiye de egepol düşünüyroum. Ayrıca benim hamile olmama vesile olan dr meral tüzünün gebeliğimi takip etmesini isticem. Eğer gebelik takibi yapıyorsa ki yapıyor biliyorum onunla devam edicem. Hastane açısından egepol dr açısından meral tüzün diyebilrim sana.

ben anlamadım testte çıkmadı mı hamileliğiniz neden regl bekliyorsunuz

Testte cikti da cok dusuk cikti.

Canım daha yeni üstelik artış var benim adetten iki gün sonra 50ydi her iki güne iki kat arttığını düşünürsrk adetten önce benim değerde seninkigibiymiş

bendede oluyor üstelik hiç bi iş yapmıyorum düşük korkusundan dr a sordum normal dedi

kasık ağrısı ve halsizlik dışında hala sıfır belirtibenim inşallah bu iyiye işarettir

hoş geldin tatlım iki günde iki kat artarsa hsmilesin demek

Insallah canim.

Tansiyonun düşmüştür büyük ihtimalle canım, geçmezse ihmal etme görün doktora.

Evet canım ben devam ediyorum. İlk doğumunda neredeyse kendim gidecektim doğuma :) son ana kadar kullandım. Ayrıca uyku hali beni de mahvediyor. :KK43:

Hayırlı olsun canım hoşgeldin.. İnşallah hamilesindir. :)

Renkli bir aile görmüş doktor da :KK48: değerin yüksek çıkması güzel ama beklemek daha güzel. İnşallah güzel haberler verirsin.

Ne demezsin. Korkmustur kadin gecenin bi yarisinda :KK70:

Canim benmde 5 6 gundur devam eden adet agrim var cok fazla. Sanirim bu agrilar normalmis kasik agrisi adet agrisi benim birde bacaklarimada vuruyor bazen

Canim benimde arada bir oluyor bas agrisi da oluyor bende sanirim normal hepsi tansiyon degisiyor sürekli

Benim 10 dk varsa 20 dk yok. Anlamadim hicbir sey.

Dun aksam da babam kapida kalmis bize geldi. Bir de ustune sarhos. Biz de hastanedeydik. Direk yanimize gelmek zorunda kaldi. Ilk ciddi bebe muayenemi sarhos dede, evhamli baba, panik otesi anne adayi olarak yaptik. Saka gibiydi :KK70:
iyotsuztuz iyotsuztuz :))) film gibi olmuş :) hadi hayırlısı bakalım[/QUOTE]

Hayirlisi ne ise o olsun valla.

Can

Canım idrar testini yarın sabah yine yap. Bu testler 5 de gösteriyor demekki kanla
Ben şuanda türkiye de değilim şuan ama eğer hamile isem türkiye de egepol düşünüyroum. Ayrıca benim hamile olmama vesile olan dr meral tüzünün gebeliğimi takip etmesini isticem. Eğer gebelik takibi yapıyorsa ki yapıyor biliyorum onunla devam edicem. Hastane açısından egepol dr açısından meral tüzün diyebilrim sana.

Yok valla test mest yapmicam. Beklicem. Hatta haftalarca doktora gitmemeyi dusunuyorum.

Merhaba kizlar.. dun iye suphesyle acile gttim cok kasik agrim idrarda yanma vardi. Gebelik suphem olabilcegini soyledim doktor bhcg istedi idrar tahliliyle. Sonuc 28.6 adete 4 gun vardi. Gebelik var yada yok diyemem dort gun sonra tekrarla testi dedi. Bakalim ne olacak 4 gun sonra.
Bu araada aranza yeni katildim.:)

Merhaba kızlar
Benimde adetime 3 gün var tahlil yaptırıyim dedim. Muayene ile 70 TL tuttu. Ve sonuç Ptesi çıkar dedi. Yaptırmadım.
Idrar testinde çıkar mı acaba?

Yok canım gitmedim 7 haftayı doldurunca gideceğim inşallah :) cunku gidince yok kese yok kalp atışı diye telaş yapmaktansa rabbim kısmet ederse birden kalp atışını duymak istiyorum :) önceki topiklerde anneler genelde 7. hafta dolunca duyuyolardi :)
En iyisini yaparsın ben bugün gittim 3 gün sonra gelseydin kalp atışını duyardık dedi sende bence bu hafta içi git görürsün

Insallah canim.

Ne demezsin. Korkmustur kadin gecenin bi yarisinda :KK70:

Benim 10 dk varsa 20 dk yok. Anlamadim hicbir sey.

iyotsuztuz iyotsuztuz :))) film gibi olmuş :) hadi hayırlısı bakalım

Hayirlisi ne ise o olsun valla.

Yok valla test mest yapmicam. Beklicem. Hatta haftalarca doktora gitmemeyi dusunuyorum.[/QUOTE]
valla canım doktora gidince aklım karma karışık oldu benimde :KK43: keseyi gördüm ben geçen çarşamba ama bebeği bu önümüzdeki hafta cumartesi görcez bir sonraki haftada kalp atışını duyarız dedi doktorum :s neden önümüzdeki cumartesi duyamıyorum kalp atışını :KK43: doktor para için mi yapıyor yoksa normali mi böyle bilemedim aklım çok karışık

tebrikler... nasip olursa benimde 3. olacak inş.. bi kızım bi oğlum var yok yeni değilim ama benim bazı arkadaşlarım hamile kalınca bırakıyo ondan sormak istedim bişey olmaz inş
Maşallah ne güzel. . Yaş araları nasıl. Ben de 3 çocuk istiyorum nasip olursa. Tecrübelerinden faydalanırım :)

Merhaba kızlar
Benimde adetime 3 gün var tahlil yaptırıyim dedim. Muayene ile 70 TL tuttu. Ve sonuç Ptesi çıkar dedi. Yaptırmadım.
Canım acele etme bekle bence. Günün bir gün geçsin öyle dene. Her deneme bir umut ve hayal kırıklığı oluyor. Sabır etmeye çalış. İnşallah aramıza katilirsin. :KK66:

hayırlısı olsun adetine daha varmış belki ondan da olabilir

Merhaba kızlar
adet tarihin geçmediyse çıkmıyo
Maşallah ne güzel. . Yaş araları nasıl. Ben de 3 çocuk istiyorum nasip olursa. Tecrübelerinden faydalanırım :)
saol cnm teşekkür ederim.. oğlum 9 yaşında kızım 4.5 yaşında hepsinin arasında aşağı yukarı beş yaş oluyo bu planlı olmadı ama süpriz oldu bizim için...

Ben Regl im 12 gün geçtikten sonra bir tane idrar tahlili yaptım çift çizgiyi görünce direk dr a koştum.yani değerim yükselecek mi şu buyu düşünme Can'ım.ben kan testi bile yapmadım.o yüzden kafana çok takma
Bencede değerlere takılmamak lazım stressiz bi hamilelik istiyorum ins

X