2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bugün mide bulantısı beni vurdu kötüyüm taze zencefili kaynamış suda demledim içindekileri çıkarmadan içtim bi de kokladim zencefil hep elimde gözüm açıldı Aklınızda olsun
Beni de vurdu Can'ım ciddi ciddi.düne kadar ciddiye almıyordum fakat bugün işin ciddiyetini kavramamama yardımcı oldu:)

SALI GÜNÜ GİTTİM DOKTORA BEN SADECE KESEYİ GÖRDÜK SEN DUYDUN MU
Ben de salı günü gittim Can'ım:) 2,5 mm dedi dr bebeğim için.yani kalp atışını duyduk fakat dr un kullandığı ultrasonun teknolojisiyle de alakalı Can'ım.drum kendisi dedi

Ben de salı günü gittim Can'ım:) 2,5 mm dedi dr bebeğim için.yani kalp atışını duyduk fakat dr un kullandığı ultrasonun teknolojisiyle de alakalı Can'ım.drum kendisi dedi
AYYYYYYY NE GÜZEL BENDE CUMA GİDECEĞİM TEKRAR :) İNŞALLAH DUYARIMM KAÇ HAFTA DA DUYDUN YANİ SEN 6 MI

AYYYYYYY NE GÜZEL BENDE CUMA GİDECEĞİM TEKRAR :) İNŞALLAH DUYARIMM KAÇ HAFTA DA DUYDUN YANİ SEN 6 MI
Bu hafta işini ben anlamadım Can'ım.dr uma kalsa gün itibariyle 4 haftalık.bence de 6 haftalık:))

İNAN BENDE ANLAMADIM DOKTOR BANA DA 4,5 5 HAFTALIK DEDİ
:) sayılara takılmayalım Can'ım.9 ay keyifle bekleyeceğim bebeğimi sen de öyle yap.birbirimizi takip edelim çünkü biZimkiler allah kısmet ederse belki aynı gün gelcekler dünyaya:)

:) sayılara takılmayalım Can'ım.9 ay keyifle bekleyeceğim bebeğimi sen de öyle yap.birbirimizi takip edelim çünkü biZimkiler allah kısmet ederse belki aynı gün gelcekler dünyaya:)
AYNEN CANIM :) BENDE BIRAKTIM ÖYLE YAPMAYI ÇÜNKÜ :)) TAM BIRAKTIK DEDİĞİM GELDİ ANDA GELDİ MELEĞİM O YÜZDEN SABIRLA KEYİFLE BEKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SEN HANGİ ŞEHİRDESİN :)

kızlar resimde açık pembe çizgi olan beta hgc mi ölçtürdüğüm gün. yani beklenen adetten bir gün sonra. sonuç 17.7 testin hassasiyeti 25

diğeri bugün yani beklenen adetten 4 gün sonra. koyulaşma var. lakin benin anlamadığım beta hgc idrara kandan geç geçiyorsa 17 çıkan sonucum nasıl böyle oldu. ve bu renkler ilk iki dk öıkıyor. kan testi yanlışmış gibi geliyor bana. aksilik burası pazartesi günü tatil:KK43:

Eklentiler

• 12651382_1050309034989833_2823033820972407694_n.jpg
    12651382_1050309034989833_2823033820972407694_n.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 12670299_1052649238089146_8201299659207925334_n.jpg
    12670299_1052649238089146_8201299659207925334_n.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 47
papatyadiyari papatyadiyari nerde yasitorsun. Bal gibi de hamilesin o koyu olanda benim 1200 gösterdi düşün. Bence başka ülke ise sanki ölçümleri farklı 17 o zaman 170 falan olmasin.

papatyadiyari papatyadiyari nerde yasitorsun. Bal gibi de hamilesin o koyu olanda benim 1200 gösterdi düşün. Bence başka ülke ise sanki ölçümleri farklı 17 o zaman 170 falan olmasin.
Canım 17.7 yazıyor. Bende anlamadım... Adetten iki gün önce bile o açık oembe gibi hemen çıktı. Bakalım salı yine yaptırıp dr gidicem sonucu alıp. Çarşambayı bulur sonucu alamam. Filipinlerdeyim.

Ben de artık vazgeçtim derken sürpriz yaptı yaramaz bize.düşün Can'ım 12 gün geçti adetimden ve her gün kasık Ağrı'm vardı inatla test yapmadım o tek çizgiyi görmemek işin.o kadar umudu kesmiştim annemin zoruyla test yaptım ve şoklardaydık.ben Diyarbakır'da yaşıyorum diyarbakırlıyım.sen Can'ım?

Ben de artık vazgeçtim derken sürpriz yaptı yaramaz bize.düşün Can'ım 12 gün geçti adetimden ve her gün kasık Ağrı'm vardı inatla test yapmadım o tek çizgiyi görmemek işin.o kadar umudu kesmiştim annemin zoruyla test yaptım ve şoklardaydık.ben Diyarbakır'da yaşıyorum diyarbakırlıyım.sen Can'ım?
BENDE ADET GÜNÜMDE YAPTIM YOKTUR ZATEN BOŞUNA UMUTLANMAYAYIM DİYE BİR BAKTIM İKİNCİ ÇİZGİ ÇIKTI HEMEN :) İNANMADIM TEKRAR YAPTIM :) ŞOK OLDUM ADET GÜNÜMDE İMKANSIZ YANİ :)) ANKARADA YAŞIYORUM BEN NEVŞEHİRLİYİM

Tanıştığıma memnun oldum canIm.bizim Nazlı bebişleri beraber takip edebiliriz:) Nazlı diyorum çünkü nazlanıp kondular bize.ayın 17 sinde kontrolüm var.heyecanla bekliyorum ben:)senin kontrol ne Zaman acaba?

Tanıştığıma memnun oldum canIm.bizim Nazlı bebişleri beraber takip edebiliriz:) Nazlı diyorum çünkü nazlanıp kondular bize.ayın 17 sinde kontrolüm var.heyecanla bekliyorum ben:)senin kontrol ne Zaman acaba?
bende memnun oldum canım :)) aynen katılıyorum sana naz konusunda :)) ben bu cuma gideceğim 12 sinde yani :)

X