- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
Canım bende salı yaptırıp çarşamba alıcam sonucu. Ben beklemeye mahkumum. Sen de benim gibi başka test yapmaya korkuyordum ama işin garibi bütün testler pozitif çıkıyor bende. Göndermiştim resim gördün mü bilmiyorum. Hala karnımda batışma göğüste hassasiyet var. Şahsen bugün öğleden sonra azaldı ama batmalar. Senin durumun nasıl?
Bence beklemen gereksiz. Sonuöta haftaya salı sana yine kan testi yaptırıcak sonra iki gün sonra yine yap dicek vs. Sen bu akşam yaptır bide salı yaptırıdım arasındaki değeri görürsün.Kasiklarimda degil de tam gobek deligimin altinda batma gibi bir sey var.
Gogus hassasiyetim yok.
Aksama gidebilirim de ya ozendim su an.
Bence beklemen gereksiz. Sonuöta haftaya salı sana yine kan testi yaptırıcak sonra iki gün sonra yine yap dicek vs. Sen bu akşam yaptır bide salı yaptırıdım arasındaki değeri görürsün.
Senin 10 benim gece 4 sabah bakarım artık:)) haberlerini bekliyorumAksama esimle gidicem. 10da falan haber veririm sonucumu.
Bende yuruyus falan yapcam ıns ama ılk 3 ay yapmayayım dıyorum vucudu yormak istemıyorum ilki dusuk olunca daha temkinli davranıyorumSelam kizlar. Guzel haber alan arkadaslarim hayirli olsun. Diger arkadaslarimin da insallah en kisa surede olumlu sonuc alsinlar insallah.
Ders programim belli oldu ve ben her yere arabayla giden ben, artik sabahları okula yürüyerek gideceğim. Araba hantallastiriyor . ev okul arasi 2 km. Sabah 8 de derslerin basliyor ve pazartesi Şali, çarşamba 11 de bitiyor , perşembe 9.30 da bitiyor cuma ise nobetciyim aksama kadar okuldayim. Mecbur kalmadikca araba kullanmayacagim okula giderken , zaten evde kahvaltı yapacagim, öğle yemeğinde evimde olacagim, bir tek cuma okulda yerim artik yanina kuru meyve ve ceviz falan alirim.. Formunu boyle kormayi düşünüyorum. Normalde oğlumu krese ben birakiyordum. Artik Esim bırakacak sabahları, ben de hem sporumu yapmis olacagim hem de saglikli olacagim inşallah. Çok güzel oldu bu program :)
aynen bende oyle yapicam bi sorun olmadigi surece 2 ayda boşuna 2 kere ultrasona giriyosun 7. Haftada gidince hem bebisi hem kalp atisini duyuyosunBen de ara kanama vs olmadigi surece 7. Hafta gitmeyi düşünüyorum oğlumda da o zamanlar kalp atisini duymuştum. Öncesi gereksiz.
gozun aydin cnm hayirli ugurlu olsun bide ikizlerse super ne kadar guzelkızlarrrr artık resmen ekim annesiyim değerim 489 çıktı trasnferin 10. günü doktorum büyük ihtimal ikiz dedi havalara uçtukkkk
inşallah canım sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsunlarda 1 tane olsa da önemli değil...gozun aydin cnm hayirli ugurlu olsun bide ikizlerse super ne kadar guzel
Allahım binlerce kez şükürler olsun ya nasi sevindim anlatamam muhteşem bi haber Rabbim S sinkar T tweetyy isteyen herkese nasip etsin canm sağlıkla kucağına al inş günümüz de aynı bakalım kim önce doğuracak
Peki doktor ne dedi daha küçük belki ondan gözükmemiştir skma caniniKızlar iyi akşamlar bugün kadın doğumcuya gittim pazartesi 1 şubatta hcg değerim 194.2 çıktı bugün 5 şubat ilk doktor kontrolümde karından ultrasonda kese göremedi doktor tekrar kan testi istedi az önce çıktı sonuç hcg 1474 baya yükselmiş 5 haftalık yani. Ama kese yok çok kötü etkileniyorum
Daha erken dedi ama kimyasal gebelik yada geç döllenmede olabilir dedi. Bu arada hiç ağrım veya lekelenme Kanama falan yok maşallahPeki doktor ne dedi daha küçük belki ondan gözükmemiştir skma canini
İyi tarafından bak canm iyi olur inşaallah daha küçük bence gorunur o dahaDaha erken dedi ama kimyasal gebelik yada geç döllenmede olabilir dedi. Bu arada hiç ağrım veya lekelenme Kanama falan yok maşallah
Yok canim benim ki bu dorduncu hamilelik 1.dusuk 2.bir kizim var 20 aylik 3.dusuk ve bu dorduncu hamileligim hayirlisiylaSaol canım
İlk bebeğın mı senınde
bende ayni canim sislik baya var goguslerimde sis cok kotu gorunuyorum : pYa gündüz uyku hali var ama akşam Karnım 3.4aylik gibi şişiyor siz de durum ne
Gecmis olsun rabbim sifa versin melegine cnmKizlar sabahin en erken gunaydini benden olsun hic uyumadim ben oglum cok hastalandi gece acildeydik bronşit olmus minigim su saate kadarda atesi düşürmeye ugrasiyorum fitil surup banyo kar etmedi bakalim sabah ki igneyle rahatlar belki biraz daha 10 tanede igne yicez bende kotuyum migdem felaket durumda yaniyo
Uzulme canim benim daha cok yeni masallah degerlerin iyi ,bir dahaki kontrolunde gorursun keseyiKızlar iyi akşamlar bugün kadın doğumcuya gittim pazartesi 1 şubatta hcg değerim 194.2 çıktı bugün 5 şubat ilk doktor kontrolümde karından ultrasonda kese göremedi doktor tekrar kan testi istedi az önce çıktı sonuç hcg 1474 baya yükselmiş 5 haftalık yani. Ama kese yok çok kötü etkileniyorum
Teşekkür ederim canım benim sen kaçıncı haftada gördün keseyi kalp atışınıİyi tarafından bak canm iyi olur inşaallah daha küçük bence gorunur o daha
Inşalllahh canım sen ne zaman gördün keseyiYok canim benim ki bu dorduncu hamilelik 1.dusuk 2.bir kizim var 20 aylik 3.dusuk ve bu dorduncu hamileligim hayirlisiyla
bende ayni canim sislik baya var goguslerimde sis cok kotu gorunuyorum : p
Gecmis olsun rabbim sifa versin melegine cnm
MarV-el
umuttttt
zeran
Hayirli olsun kizlar saglikli hamilelikleriniz olur insallah
Uzulme canim benim daha cok yeni masallah degerlerin iyi ,bir dahaki kontrolunde gorursun keseyi