2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Kasiklarimda degil de tam gobek deligimin altinda batma gibi bir sey var.
Gogus hassasiyetim yok.
Aksama gidebilirim de ya ozendim su an.

Kasiklarimda degil de tam gobek deligimin altinda batma gibi bir sey var.
Gogus hassasiyetim yok.
Aksama gidebilirim de ya ozendim su an.
Bence beklemen gereksiz. Sonuöta haftaya salı sana yine kan testi yaptırıcak sonra iki gün sonra yine yap dicek vs. Sen bu akşam yaptır bide salı yaptırıdım arasındaki değeri görürsün.

Bence beklemen gereksiz. Sonuöta haftaya salı sana yine kan testi yaptırıcak sonra iki gün sonra yine yap dicek vs. Sen bu akşam yaptır bide salı yaptırıdım arasındaki değeri görürsün.

Aksama esimle gidicem. 10da falan haber veririm sonucumu.

Selam kizlar. Guzel haber alan arkadaslarim hayirli olsun. Diger arkadaslarimin da insallah en kisa surede olumlu sonuc alsinlar insallah.
Ders programim belli oldu ve ben her yere arabayla giden ben, artik sabahları okula yürüyerek gideceğim. Araba hantallastiriyor . ev okul arasi 2 km. Sabah 8 de derslerin basliyor ve pazartesi Şali, çarşamba 11 de bitiyor , perşembe 9.30 da bitiyor cuma ise nobetciyim aksama kadar okuldayim. Mecbur kalmadikca araba kullanmayacagim okula giderken , zaten evde kahvaltı yapacagim, öğle yemeğinde evimde olacagim, bir tek cuma okulda yerim artik yanina kuru meyve ve ceviz falan alirim.. Formunu boyle kormayi düşünüyorum. Normalde oğlumu krese ben birakiyordum. Artik Esim bırakacak sabahları, ben de hem sporumu yapmis olacagim hem de saglikli olacagim inşallah. Çok güzel oldu bu program :)

Ben de ara kanama vs olmadigi surece 7. Hafta gitmeyi düşünüyorum oğlumda da o zamanlar kalp atisini duymuştum. Öncesi gereksiz.

Bende yuruyus falan yapcam ıns ama ılk 3 ay yapmayayım dıyorum vucudu yormak istemıyorum ilki dusuk olunca daha temkinli davranıyorum

Ben de ara kanama vs olmadigi surece 7. Hafta gitmeyi düşünüyorum oğlumda da o zamanlar kalp atisini duymuştum. Öncesi gereksiz.
aynen bende oyle yapicam bi sorun olmadigi surece 2 ayda boşuna 2 kere ultrasona giriyosun 7. Haftada gidince hem bebisi hem kalp atisini duyuyosun

Kızlarrr hamileyimmmm sonuçlarım çıktı bugün:) S sinkar @Tweeetyy dilekkayra
Allahım binlerce kez şükürler olsun ya nasi sevindim anlatamam muhteşem bi haber Rabbim S sinkar T tweetyy isteyen herkese nasip etsin canm sağlıkla kucağına al inş günümüz de aynı bakalım kim önce doğuracak ya süper haber zaten bence gebe olunca allah o rahatlığı gönlüne veriyor test bile yapmiyorsun

Kızlar iyi akşamlar bugün kadın doğumcuya gittim pazartesi 1 şubatta hcg değerim 194.2 çıktı bugün 5 şubat ilk doktor kontrolümde karından ultrasonda kese göremedi doktor tekrar kan testi istedi az önce çıktı sonuç hcg 1474 baya yükselmiş 5 haftalık yani. Ama kese yok çok kötü etkileniyorum

Peki doktor ne dedi daha küçük belki ondan gözükmemiştir skma canini

Saol canım
İlk bebeğın mı senınde
Yok canim benim ki bu dorduncu hamilelik 1.dusuk 2.bir kizim var 20 aylik 3.dusuk ve bu dorduncu hamileligim hayirlisiyla
Ya gündüz uyku hali var ama akşam Karnım 3.4aylik gibi şişiyor siz de durum ne
bende ayni canim sislik baya var goguslerimde sis cok kotu gorunuyorum : p
Gecmis olsun rabbim sifa versin melegine cnm

MarV-el
umuttttt
zeran
Hayirli olsun kizlar saglikli hamilelikleriniz olur insallah
Uzulme canim benim daha cok yeni masallah degerlerin iyi ,bir dahaki kontrolunde gorursun keseyi

Inşalllahh canım sen ne zaman gördün keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…