- 5 Ocak 2011
- 1.449
- 802
Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah. .
Sağol canim :) rabbim sağlıkla kavusmamizi nasib etsin inşallah :)Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah. .
Masallah buay siradan gidiyoruz gozunaydin canim sagsalim kucagina alirsin insallah
Sağol canim benim :) çok heyecanlıyım :)Masallah buay siradan gidiyoruz gozunaydin canim sagsalim kucagina alirsin insallah
Dün kan verdim canım inat ettim idrar testi yapmadım :) 4500 küsür çıktı degerim :)6. Haftanın icindeymisim :) canım darısı sizin başınıza :) süt buharı , bal corek otu tarcin kuru yapmıştım bu ay :) elhamdulillah geldi meleğim :)MarV-el cnm senın adına cok sevıbdım hayırlısı olsun hissetmiştim zaten bu kadar gecıkme normal değildi... kan testimi yaptın ne kadar çıktı değerin ....
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Değerlerin kaç çıktı
Aminnn :)
Sağol canim benim :) 4500 küsür çıktı heyecandan tam okuyamadim:)Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Değerlerin kaç çıktı
Valla iyi dayanmışsın ben 4+1 de öğrenmiştim kan testiyle ondan öncede 8-10 tane idrar testi yapmıştımDün kan verdim canım inat ettim idrar testi yapmadım :) 4500 küsür çıktı degerim :)6. Haftanın icindeymisim :) canım darısı sizin başınıza :) süt buharı , bal corek otu tarcin kuru yapmıştım bu ay :) elhamdulillah geldi meleğim :)
Çok korkuyordum canım ondan erteledim testi ama elhamdulillah rabbim nasib etmiş :)Valla iyi dayanmışsın ben 4+1 de öğrenmiştim kan testiyle ondan öncede 8-10 tane idrar testi yapmıştım
anım bta hcgnden beni de haberdar et olur mu?Kizlar gunaydin.
Sonunda bat gunum geldi.
Bugun test yapmadım. Dun yapmistim. Cizgi biraz daha belirgindi.
Herhangi bir regl belirtim yok.
Doktora gitmeme 4 gun kaldi. ^-^
Canım adette 1 gün kala benim ki Daha belirgindi senin testin hassasiyeti ne benim ki 25 di. Beta hcg adetten bir gin sonra 17.7 çıktı. ŞoklardayımBenim cikti.
2 gun kala ve 1 gun kala testlerim boyleydi.
Soldaki dunku, sararmis olan 2 gun varken yaptigim.
C
anım bta hcgnden beni de haberdar et olur mu?
Canım adette 1 gün kala benim ki Daha belirgindi senin testin hassasiyeti ne benim ki 25 di. Beta hcg adetten bir gin sonra 17.7 çıktı. Şoklardayım
ne oldu tatlım testi tekrarladın mı merak ettimCanım adette 1 gün kala benim ki Daha belirgindi senin testin hassasiyeti ne benim ki 25 di. Beta hcg adetten bir gin sonra 17.7 çıktı. Şoklardayım
beklemene gerek yok bence adet günü bile çıkar kan testinde ben battab bir gün sonra yaptırmıştım çıktıAy acaba gidip aksama test mi yaptirsam yaa...
Elimde tek test kaldi, markasi farkli diye cesaret edemiyorum. Laboquickten memnunum cunku baska marka gostermezse kendimi cok uzerim.
Beklemek de istiyorum acikcasi.
Taa sali gunu ogleden sonra haber verebilcem beklersem
Laboquick kaset tipi test.
5-50 arasi gosterir diyo.
Yok canım türkşyede ki dr bir hafta bekle dedi. Senin sonuç kaç çıktı?ne oldu tatlım testi tekrarladın mı merak ettim
beklemene gerek yok bence adet günü bile çıkar kan testinde ben battab bir gün sonra yaptırmıştım çıktı
haftaya kalp sesini duyarsın inş cnm bence sen bu ay daha bir rahattin en çok bunun katkısı olmuştur... baksana testini bile 10 gün geçince yaptın... bu bekleme bile senın bu ay daha sakın ve sabırlı olduğunu gösterirDün kan verdim canım inat ettim idrar testi yapmadım :) 4500 küsür çıktı degerim :)6. Haftanın icindeymisim :) canım darısı sizin başınıza :) süt buharı , bal corek otu tarcin kuru yapmıştım bu ay :) elhamdulillah geldi meleğim :)