2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar gunaydin.
Sonunda bat gunum geldi.
Bugun test yapmadım. Dun yapmistim. Cizgi biraz daha belirgindi.
Herhangi bir regl belirtim yok.
Doktora gitmeme 4 gun kaldi. ^-^
cnmm hayırlısı olsun inş... benımde bat'a 2 gün kaldı.... idrar testi yapsam çıkarmı :KK66:

cnmm hayırlısı olsun inş... benımde bat'a 2 gün kaldı.... idrar testi yapsam çıkarmı :KK66:

Benim cikti.
2 gun kala ve 1 gun kala testlerim boyleydi.
Soldaki dunku, sararmis olan 2 gun varken yaptigim.

Eklentiler

• 20160204_120754.jpg
    20160204_120754.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 59
Günaydın hanımlar..
Kizlar sabahin en erken gunaydini benden olsun hic uyumadim ben oglum cok hastalandi gece acildeydik bronşit olmus minigim su saate kadarda atesi düşürmeye ugrasiyorum fitil surup banyo kar etmedi bakalim sabah ki igneyle rahatlar belki biraz daha 10 tanede igne yicez bende kotuyum migdem felaket durumda yaniyo

çok geçmiş olsun canım, Allah iyilik versin. biz de geçen hafta hep acildeydik. bu ara salgın var galiba. inşallah bir an önce iyileşir.
:KK200:Merhaba ben de varımmm taze anne adayıyım ve çooooook mutluyuuuuummmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK200:
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Günaydın hanımlar..

çok geçmiş olsun canım, Allah iyilik versin. biz de geçen hafta hep acildeydik. bu ara salgın var galiba. inşallah bir an önce iyileşir.

Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Geçmiş olsun

Kizlar gunaydin bisi sorcam asilamanin 10. Gunu bu gun dun aksamdan bu yada ara ara kahverengi lekelenmem oluyo 4 gun var adete siz bole bisi yasadiniz mi yasadiysaniz kac gun surdu nasildi yerlesme kanamasi olabilir mi acaba

X