2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar keseyi ve kalp atışını gören var mı? kaç hafta kaç günlükken gördünüz? Vajinal mi karından ultrasonla gördünüz? pzt randevu var ama sanırım sadece kese için çağırdı. kalp atışı diğer hafta dedi. Çatlayacam meraktan stresten ya.
Bende persembe gıtcem doktora ozamana kadarda ustten keseyi göruruz ıns
bence iyi canım bi de anladığım kadarıyla herkeste farklı çıkıyor bu değerler. önemli olan 2 gün sonra en az 2 katı artmış olması. Bende adet günü 484 iki gün sonra 1130 çıktı. ama dr değerden çok iki gün sonrayla ilgilendi. aşılama yapmıştık biz buay. başka bir arkadaşım aşılmanın 13. günü adetten bi gün önce oluyot sanıırm 35 çıkmış. ve şimdi 3 aylık bebeği var.
Allah bağıslasın ıns
Ben 1 ay oncede gebeydim ozaman 50 çıkmıstı değerım Ve dusuk yaptım çok korktum bugun yaptırırken
Beta HCG adetimi 5 gün geçe 7162,6 idi. Bazı insanlarda yüksek bazı insanlarda düşük çıkıyor ve saatlik olarak değişebiliyor, takılma ona dedi doktorum. Normal sınırı 20 ile 7300 arası imiş.

Keseyi gördüğümde 4+6 idi canım. Üstten gördü doktor. İlk çocuğumda bu haftada üstten görememişti. Vajinal ultrasonda görmüştük. Değişkenlik gösteriyor demek ki. Kalp atışı 6+ haftada görünüyor ama en net 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum. Sabırlı olmakta fayda var. :)
Masallah fazlaymıs sizin:) bide persembe gıtcem ozamana kadar yukselır ıns

Adsız.png

Canım sende görünmüyor. Haftası ve gününü çekmemiş. Sadece boyu görünüyor. Doktorun söylemedi mi kaç haftalık göründüğünü?

Selam kızlar
Gittim kan testi yaptirdim
4 gun geçti reglımden 479 cıktı değerim sizin nasıl değerler
Benim de reglimden 2 gün önce 506 çıktı iki gün sonra 950 oldu tam iki katı değil ama iyi dedi doktor. Herkeste farklı oluyo cnm geç döllenme ye de alakalı . İki gün sonra iki katı artış sağlıklı olduğunu gösteriyormuş . Hayırlı olsun cnm.

kızlar keseyi ve kalp atışını gören var mı? kaç hafta kaç günlükken gördünüz? Vajinal mi karından ultrasonla gördünüz? pzt randevu var ama sanırım sadece kese için çağırdı. kalp atışı diğer hafta dedi. Çatlayacam meraktan stresten ya.
Canım ben bugün gittim doktora tam 5+0 ım karından baktı kese görünmedi vajinal bakmayalım haftaya karından bakarız dedi doktor

Esrin mine Esrin mine canım geçen cuma hcg 50 çıkmıştı bugün baktırdım 1200 çıktı doktor artış iyi dedi ama kese gözükmedi sen ne yaptın ?
browniii browniii canım ne yaptın artışa baktırdın mı ?

Esrin mine Esrin mine canım geçen cuma hcg 50 çıkmıştı bugün baktırdım 1200 çıktı doktor artış iyi dedi ama kese gözükmedi sen ne yaptın ?
browniii browniii canım ne yaptın artışa baktırdın mı ?
Canım bende de gözükmemişti. haftaya perşembe randevum var. 5+5 olmuş oluyorum. O zaman görürüz büyük ihtimal(allahın izniyle). Sıkıntı yapma. Benim değerim daha yüksekti. Yine de görünmedi. Normal dedi doktor

Canım bende de gözükmemişti. haftaya perşembe randevum var. 5+5 olmuş oluyorum. O zaman görürüz büyük ihtimal(allahın izniyle). Sıkıntı yapma. Benim değerim daha yüksekti. Yine de görünmedi. Normal dedi doktor
Bakalım bana da çarşamba gel dedi inşallah görürüz haftaya canım

Benim de reglimden 2 gün önce 506 çıktı iki gün sonra 950 oldu tam iki katı değil ama iyi dedi doktor. Herkeste farklı oluyo cnm geç döllenme ye de alakalı . İki gün sonra iki katı artış sağlıklı olduğunu gösteriyormuş . Hayırlı olsun cnm.
Nerde yaptırıyorsunuz testinizi ozel de mi devlette mi ? Bende tekrar persembe baktırayım dıyorum

X