- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
Bende persembe gıtcem doktora ozamana kadarda ustten keseyi göruruz ınskızlar keseyi ve kalp atışını gören var mı? kaç hafta kaç günlükken gördünüz? Vajinal mi karından ultrasonla gördünüz? pzt randevu var ama sanırım sadece kese için çağırdı. kalp atışı diğer hafta dedi. Çatlayacam meraktan stresten ya.
Allah bağıslasın ınsbence iyi canım bi de anladığım kadarıyla herkeste farklı çıkıyor bu değerler. önemli olan 2 gün sonra en az 2 katı artmış olması. Bende adet günü 484 iki gün sonra 1130 çıktı. ama dr değerden çok iki gün sonrayla ilgilendi. aşılama yapmıştık biz buay. başka bir arkadaşım aşılmanın 13. günü adetten bi gün önce oluyot sanıırm 35 çıkmış. ve şimdi 3 aylık bebeği var.
Ben 1 ay oncede gebeydim ozaman 50 çıkmıstı değerım Ve dusuk yaptım çok korktum bugun yaptırırken
Masallah fazlaymıs sizin:) bide persembe gıtcem ozamana kadar yukselır ınsBeta HCG adetimi 5 gün geçe 7162,6 idi. Bazı insanlarda yüksek bazı insanlarda düşük çıkıyor ve saatlik olarak değişebiliyor, takılma ona dedi doktorum. Normal sınırı 20 ile 7300 arası imiş.
Keseyi gördüğümde 4+6 idi canım. Üstten gördü doktor. İlk çocuğumda bu haftada üstten görememişti. Vajinal ultrasonda görmüştük. Değişkenlik gösteriyor demek ki. Kalp atışı 6+ haftada görünüyor ama en net 8 haftalıkken duyuluyor diye biliyorum. Sabırlı olmakta fayda var. :)