2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar hamilelikte kaç kez beta hcg kan tahlili yapılıyor? Tekrar tekrar yapmamız gerekiyor mu değerleri takip için?
Can'ım tecrübeli arkadaşlarım iki kez yaptırmak yeterli dediler. Ama kimisi iki gün ara ile kimisi de üç gün ara ile dedi. Sağlıklı bir artış olup olmadığına bakılmalıymış

Can'ım tecrübeli arkadaşlarım iki kez yaptırmak yeterli dediler. Ama kimisi iki gün ara ile kimisi de üç gün ara ile dedi. Sağlıklı bir artış olup olmadığına bakılmalıymış
Canım dr bana ilk bakılmasından bir hafta sonra tekrar bakıcak yarın yani daha önce yaptır demedi

Degerin cok iyi yalniz.
Regl gecikmesinden once kese goreceksin resmen.
Ultrasonla bakmadi mi dr?

Degerin cok iyi yalniz.
Regl gecikmesinden once kese goreceksin resmen.
Ultrasonla bakmadi mi dr?
Can'ım belli bir sayıyı geçince kesenin görülme ihtimali artıyor mu?? Pazartesi gel bakalım dedi. O zaman 1 gün geçmiş olacak batın üzerinden. Benim yumurtam erken olgunlaştı Can'ım 16. Gün beklerken 12. Gün oldu. Belki ondan sayı yüksektir. 18 gün geçti üzerinden.

Benim doktor 1000i gecince goruruz demisti.

Anladım canım. Zaten mühim olan artışın güzel olması heralde. Ben de çok bilmiyorum bu sebeple iki gün ara ile yeniden yaptırayım dedim.

sanırım canım yarın doktora gidince yine söylerim ne dediğini
Senin yuöurta erken olgunlaşmış ne güzel benimki 19.günde çatladı bekleki zamam geçsin şimdi ki keseyi göreyim
Off millet sabah bulantılarından şikayetçi. Benimkinin bu saatlerde gelesi tutuyor

Bendede kasık ağrısı dışında hiç belirti yok baxen korkuyorum niye yok diye gebeliğimiz aynı gidiyormuş

Off millet sabah bulantılarından şikayetçi. Benimkinin bu saatlerde gelesi tutuyor
Canım benim de her an bulanıyor sabah daha kötü yemek zamanı artıyor. Zorla yiyorum resmen. Aramızda bir hafta var benim bu hafta yeni başladı ne kadar geç başlasa o kadar iyi bence :)))

Korkacak bir şey yok. Dua et böyle gitsin. Şanslı azınlıktan olabilirsin:)
Evet günlerimiz aynı. Bakalım önce hangimiz doğuracak

Canım benim de her an bulanıyor sabah daha kötü yemek zamanı artıyor. Zorla yiyorum resmen. Aramızda bir hafta var benim bu hafta yeni başladı ne kadar geç başlasa o kadar iyi bence :)))
Ah o bir hafta yok mu:) en kritik hafta. Bulantılar, istifralar 6. Haftada başlıyor ya. Seninki daha şiddetlidir. Benim de gün geçtikçe bulantı süresi uzuyor. Haftaya sana yetişiriz

olsun Canım geç olsun ama güzel , hayırlı olsun. Benim de kasıklarım çok ağrıyor, adet olacakmışım gibi, arada da ufak bi sancı girip çıkıyo... Göğüslerim de çok şişti, geceleri ters bir harekette uyandırıyor...

Bugun akintim basladi.
Sari beyaz. Pembelik vs yok.
Sende var mi?
Benden onde gidenler sizde oldu mu?
Strese gireyim mi?
endişelenme bence canım, çünkü benimde son iki güne kadar her tuvalette görüyordum. Çok yoğun geldi yaklaşık on gün. Şimdi yeni azaldı. Benim ki de sarı beyaz gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…