2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Teşekkür ederim canım içime su serpildi.

@Funniee 2 haftalık felan olmalı çok erken daha koyu değil genelde bu tür kanamalar koyumu oluyor öyle okudum burda doktora ancak yarın giderim Allahım sen koru
Canım endişelenme doktor tekrar olursa gel demişti bir daha olmadı. Baya açık pembe gelmişti. Kontrolde de bişey çıkmadı hcg de de sorun çıkmadı. Ama sen yine danış doktoruna.

Ilk gebeligimde decavit vermisti saglik ocagindaki ebe. Bazi doktorlar vermio dedi. Ben de bebek gelişimi icin ictim. Ama doktor -ki doçent- "cok severler vitamin vermeyi" diyerek onaylamadigini söylemişti. Bana kilo yapti istahim acildi. Benim tecrubem bu.

Kilo almak istemiyorum ya bir dahakine başka doktora gidecektim zaten. O zaman söylerim değiştirsin bari. Bana da bu kadar vitamin gereksiz geldi. Folik asit neyimize yetmiyor

Ben ilkinde hic kullanmadim sade folik asit sonra sanirim bunu birakinca da elevit vermişti başka da bir şey yok. Yine ayni doktora gideceğim. İlaç sevmeyen, aşırı rahat bir tip :) Ayni kafadaniz .

benim değerlerime benziyor benim de cumartesi 181 di pazartesi 500 dü demek ki salı baktırsam seninki gbi bir değer çıkacaktı. :)
İki günde iki kat deniliyor ya insanın kafasına takılıyor. Demek muhtemel doğum tarihimiz birbirine yakın Can'ım :)

ben kalp atışını gördükten sonra , kendisi de spor yapan doktorumun onayıyla sanırım yine yüzme veya pilatese gideceğim.
Ne guzel bir doktormus :) ben bugunlerde yumurtladim ve eger dollenne olduysa gebeligim netlesene kadar hafif tempolu jogging ve bisiklet ve pilates devam edeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…