Canımmmm son 4 gün inş müjdeli hberi vermek nasip olurSenden hala haber bekliyorum aklinda bulunsun.
Hımmm anladım cnm ben regl olursam infolic kullanmayı istiyorum. Doktoruna danış istersen infolic hakkında ne diyorYok canim dha hicbsey kullanmadm ben sabah doktra gidicem tedvye baslycaz dedi bakalik ne werick ona gore dewam edicem
Canım karından mı muayne yaptı yoksa vajinal mı?Yok canım keseyi gördük 4,5 5 haftalık dedi aspirin verdi 8 mm kese
Selamlar kızlar az önce öğrendiğim üzere bende aranızda katıldım. Çok heyecanlıyım çokta kafam karışık. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
Canım senle ben aynıyız. Dr dutumlarını banada haber et olur mu çünkÜ benim burda drlarım iyi değil. Tıp yetersiz(
Karından canım ben vajinal istemedimCanım karından mı muayne yaptı yoksa vajinal mı?
B hcg 2 gunde bir kendini ikiye katlar. 1500 lere ulastiginda karindan ultrasonla (vucut ve rahim yapisina bagli olarak) net bisey diyebilir dr kese hakkinda. Genelde adet gecikmesinden 1 hafta 10 gun sonra gorulebiliyo gec dollenme degilseKızlar keseyi gören arkadaşlar kaçıncı haftaniz da gördünüz? ??
B hcg 2 gunde bir kendini ikiye katlar. 1500 lere ulastiginda karindan ultrasonla (vucut ve rahim yapisina bagli olarak) net bisey diyebilir dr kese hakkinda. Genelde adet gecikmesinden 1 hafta 10 gun sonra gorulebiliyo gec dollenme degilse
Canım kan kırmzıı olmadığı sürece korkma. Olabiliyor dikkat et. Ve bence hemen dr git bekletmeden.Günaydın kızlar.
4+3 bugun
gece uyurken banyodan sonra camasırımda gordum kahve veya grı gıbı ufacık bı leke vardı bunun dısında akıntım var sanırım sızdede vardır akıntı durumu bu aksam bu sebeble dr gıdıcem yuregımı ferah tutmaya calısıyorum kotu bısey oldugunu dusunmemeye calısıyorum oglumdada gelmıstı tam test gunu bu grı leke bır dahada olmamıstı . Ama ondan sonrakı gebelıgım cok asırı kanamalı gectıgı ıcın canım sıkılmadı dıyemem
Filipindeyim canım. Bugün buldum bir yerde beta hgcye bakan. Birazdan gidip vericemSağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah canım. Bugün doktora gideceğim senide haberdar ederim tabiki. Nerede oturuyorsun canım tıp yetersiz demişsinde?
Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah canım. Bugün doktora gideceğim senide haberdar ederim tabiki. Nerede oturuyorsun canım tıp yetersiz demişsinde?[/QUOTE güzel haberlerini bekliyorum cnm:)
ilk zamanlat vajinal muayene cok mantiksiz ben ilk bebegimde son ay kontrol edildim vajinada n oda normal doguma hazirmiyim die cunku benimki yerini cok sevdi gelmek istemediKarından canım ben vajinal istemedim
Ayyy ben normal dogumdan korkuyorumSanırım sizinle de aynı gideceğiz zaten aramızda da bir gün var görünüyor. :) Kim bilir belki bebek kalp atımlarını da , aynı zamanlarda duyarız. Bu arada ben ilk çocuğum normal zamanından 13 gün önce , doğal doğumla oldu. Sancımı evde çekmek istedim daha rahat ettim zaten hastane de yakındı dogumdan 2 saat önce gittik sonra da doğum oldu, Doktorumun dediği şey, 2. gebelikte bu kadar bekleme daha kolay olur. Bakalım göreceğiz kısmetse.
Bende istemiyorum o yüzden beklemek istiyorum ama sabırsıızm. Korkuyorum da bir düşüğüm var. Tedirginim yani. Benim son adetim 05.01.2016 bugün buldum bir laboratuar bta hgc yapan gideyşm bir bakayımKarından canım ben vajinal istemedim
İNŞALLAH GÜZEL BİR HABERLE GEL CANIM DOKTORUM BAKMAK İSTEDİ AMA BEN İSTEMİYORUM DEYİNCE SIKIŞMAMI BEKLEDİKBende istemiyorum o yüzden beklemek istiyorum ama sabırsıızm. Korkuyorum da bir düşüğüm var. Tedirginim yani. Benim son adetim 05.01.2016 bugün buldum bir laboratuar bta hgc yapan gideyşm bir bakayım