- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 38
Hayırlı olsun tebriklerbende hamileyimsimdi test yaptim silik çikti yarinda kanda baktircam insallah
Sanırım sizinle de aynı gideceğiz zaten aramızda da bir gün var görünüyor. :) Kim bilir belki bebek kalp atımlarını da , aynı zamanlarda duyarız. Bu arada ben ilk çocuğum normal zamanından 13 gün önce , doğal doğumla oldu. Sancımı evde çekmek istedim daha rahat ettim zaten hastane de yakındı dogumdan 2 saat önce gittik sonra da doğum oldu, Doktorumun dediği şey, 2. gebelikte bu kadar bekleme daha kolay olur. Bakalım göreceğiz kısmetse.Benim de cuma gunu 153.1 pazartesi 500.9 cikti doktor cok guzel demisti
Yok canim dha hicbsey kullanmadm ben sabah doktra gidicem tedvye baslycaz dedi bakalik ne werick ona gore dewam edicemcnm sen inofolic diye bir ilaç kullandın mı hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş, regl olursam ben kullanacagım inş
CANIM BENDE BAKTIRDIM BUGÜN 10.000 OLMUŞKızlar benim şimdi 3000 çıktı ya çok değilmi ?? herkesi okuyorum daha düşük
Kızlar benim şimdi 3000 çıktı ya çok değilmi ?? herkesi okuyorum daha düşük
Yaa çok hızlı artıyormuş öyle yazıyor heryerde ilk hamilelik ne garip duygular getiriyor insanaCANIM BENDE BAKTIRDIM BUGÜN 10.000 OLMUŞ
En son 2 Ocakta regl oldum 25 günde bir oluyorum hesaplarıma göre 4 hafta 6 günlüğüm. Normalmidir sizce?Funniee canım senin gebeliğin daha ilerlemiş o zaman ben 10 günlük felan diye tahmin ediyorum 17.8 le
HIZLI ARTARMIŞ CANIMYaa çok hızlı artıyormuş öyle yazıyor heryerde ilk hamilelik ne garip duygular getiriyor insana
İki güne iki kat artıyor ama kese hemen gözükmeyebilir panik yapma inşallah gözükür yinede:)konuştum canım dün doktorumla dayana biliyorsan bırakma dedi. bakalım yarın kontrolüm var cuma 318 di şimdi kaç olmuştur acaba umarım 1000 üstüne çıkmıştır ultrasonda keseyi görmek istiyorum artık
En son 2 Ocakta regl oldum 25 günde bir oluyorum hesaplarıma göre 4 hafta 6 günlüğüm. Normalmidir sizce?
Canım senin adet döngüne de bağlı adet döngüsü kısaldıkça ovulasyon erken olabiliyor.
Tatlim herkesin ki ayni olcak diye bisey yok neden bu kadar sikinti ettin kendine.onemli olan artmasi.duzenli artis varsa gebelikte sikinti yoktur.ilk olcturdugumde 30 cikti 6 gun sonra 1150 cikti.artmis mi artmis.baskalarinin degerleriyle karsilastirmiyorum.sende karsilastirma.
Canım sen onu doktora bi danış birde ağrın varmı? Kaç haftalıksın?kızlar şimdi wc de çok hafif kan geldi kan rengindede değil pembemsi bu normalmi sizce? lütfen bilen yazsın korktum doğrusu şimdi çok
Canım sen onu doktora bi danış birde ağrın varmı? Kaç haftalıksın?kızlar şimdi wc de çok hafif kan geldi kan rengindede değil pembemsi bu normalmi sizce? lütfen bilen yazsın korktum doğrusu şimdi çok
Canım sen onu doktora bi danış birde ağrın varmı? Kaç haftalıksın?