2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar merhaba idrarı yaptıktan sonra silerken bi yanma oluyor bende sanırım idrar yolu enfeksiyon u oldu gitmicektin ama yarın için doktora randevu aldım sizde de böyle bisey varmı bi de kaydima baktılar geçen sene şubatta gitmisim 11aydir olmamış bebek benim haberim bile yok ben daha geç hatırlıyorum bakalım ne dicek doktor inş keseyi görür ben konyadayim medicana necati ozcimene gidiyorum ankara medicana ummugulsum soyturk koç ta doğum yaptım muhteşem doktor tavsiye ederim ankaradakilere

Benim de cuma gunu 153.1 pazartesi 500.9 cikti doktor cok guzel demisti
Sanırım sizinle de aynı gideceğiz zaten aramızda da bir gün var görünüyor. :) Kim bilir belki bebek kalp atımlarını da , aynı zamanlarda duyarız. Bu arada ben ilk çocuğum normal zamanından 13 gün önce , doğal doğumla oldu. Sancımı evde çekmek istedim daha rahat ettim zaten hastane de yakındı dogumdan 2 saat önce gittik sonra da doğum oldu, Doktorumun dediği şey, 2. gebelikte bu kadar bekleme daha kolay olur. Bakalım göreceğiz kısmetse.

konuştum canım dün doktorumla dayana biliyorsan bırakma dedi. bakalım yarın kontrolüm var cuma 318 di şimdi kaç olmuştur acaba umarım 1000 üstüne çıkmıştır ultrasonda keseyi görmek istiyorum artık :110:
İki güne iki kat artıyor ama kese hemen gözükmeyebilir panik yapma inşallah gözükür yinede:)

Funniee Funniee benimkide 5 ocaktı son adet günüm benim veriler çokmu düşük o zaman ya bilemedim :KK43:
Tatlim herkesin ki ayni olcak diye bisey yok neden bu kadar sikinti ettin kendine.onemli olan artmasi.duzenli artis varsa gebelikte sikinti yoktur.ilk olcturdugumde 30 cikti 6 gun sonra 1150 cikti.artmis mi artmis.baskalarinin degerleriyle karsilastirmiyorum.sende karsilastirma.

kızlar şimdi wc de çok hafif kan geldi kan rengindede değil pembemsi bu normalmi sizce? lütfen bilen yazsın korktum doğrusu şimdi çok :KK43:

X