- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.605
hayır tedavi yok. ikiz için de düşük ama sankitedavi filan varmıydı acaba ıkızmı demek ıstedı
Yumurtlamamı bildiğim için erken olmadığına eminim ama belki dediğin gibi gebelik hızlı ilerliyordur.canım dktor her ihtimali düşünmek zorunda o yüzden öyle demişti sen içini ferah tut erken yumurtlamışsındır hızlı ilerliyordur gebeliğin.
Ben 38 olacagim Mart'ta@CuteMom benim daha ilk olacak inşallah :) ve 2 aylık evliyim ama yaşım 34 hiç beklemek istemedık kazık kadar olduk artık
Bence guzel. Pztsi 300 ler bugun de 700 artis iyiSelam kızar. Benim cumartesi günkü değerim 162. Bugün ise 700. Doktora gösteremedim. Nasıl sizce?
konuştum canım dün doktorumla dayana biliyorsan bırakma dedi. bakalım yarın kontrolüm var cuma 318 di şimdi kaç olmuştur acaba umarım 1000 üstüne çıkmıştır ultrasonda keseyi görmek istiyorum artıkCanım ben 3 günde bir iğnesini oluyorum progestanın bir yan etki yapmıyor dr unla konuş belki iğnesini kullanabilirsin
Canim decavit d vitamini.folik asitle alakasi yok.yanlisin olmasin?Bu arada hem oğlumda kanamam olduğu için, hem düşüğüm için hem de şiddetli karn ağrımdan dolayı progestan verdi. Bir de bebek büyüsün beslensin diye yazıyorum diyerek decavit diye bir ilaç yazdı. Sanırım folik asit yerine kullanılıyor. Kullanan var mı sizden?
cnm sen inofolic diye bir ilaç kullandın mı hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş, regl olursam ben kullanacagım inşBen regl oldm canm 3 gun oldu ama sizi mrak ediyorum o yzden bakiyorm
Henüz almadım ama internetten araştırdığıma göre birçok vitamini içinde barındırıyormuş. Hamileler için üretilmiş bir ilaçmışCanim decavit d vitamini.folik asitle alakasi yok.yanlisin olmasin?
ben kalp atışını gördükten sonra , kendisi de spor yapan doktorumun onayıyla sanırım yine yüzme veya pilatese gideceğim.Gebelikte spor nasil olmali sizce? Bilgisi olan var mi? Ilk uc ay dusuk tehlikesi olanlar hic kalkmiyorlar bile. Acaba bisiklet binmek ve hafif kardio egzersizleri riskli midir?
benim değerlerime benziyor benim de cumartesi 181 di pazartesi 500 dü demek ki salı baktırsam seninki gbi bir değer çıkacaktı. :)Selam kızar. Benim cumartesi günkü değerim 162. Bugün ise 700. Doktora gösteremedim. Nasıl sizce?
benim değerlerime benziyor benim de cumartesi 181 di pazartesi 500 dü demek ki salı baktırsam seninki gbi bir değer çıkacaktı. :)
sağol canımm sağlıcakla kavuşuruz bebişlere inşallah. çok ayakta durunca kasıklarım çok ağrıyor ya of işimde hep ayaktaBen 38 olacagim Mart'tadert etme 34 iyidir