2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
tedavi filan varmıydı acaba ıkızmı demek ıstedı
hayır tedavi yok. ikiz için de düşük ama sanki Zaten doktor önrmsemedi de pek. Önemli olan yüksek, düşük olması değil, şu an gebelik var diyebilmemiz dedi.
canım dktor her ihtimali düşünmek zorunda o yüzden öyle demişti sen içini ferah tut erken yumurtlamışsındır hızlı ilerliyordur gebeliğin.
Yumurtlamamı bildiğim için erken olmadığına eminim ama belki dediğin gibi gebelik hızlı ilerliyordur.

Amaaan yüksek de olsa sınırın içinde sonuçta:) Kağıtta o bol basamaklı sayıyı görmek çok farklı bir hismiş. Mutlaka yaptırın kızlar

Cinsel ilişki konusunda riskli gebelik değilse son haftalara kadar sorun yok. Oğlundacçok rahattik, kayalıklarda yürüyüş, 5 derece şelalede yuzduk, xadir kamp yaptik, ve son ayima kadar deniz girdik, hatta oyleki İstanbul dan Kaş'a kasimda arabayla gittik, yuzduk döndük 4 hafta sonra oğlum doğdu :)

Canım ben 3 günde bir iğnesini oluyorum progestanın bir yan etki yapmıyor dr unla konuş belki iğnesini kullanabilirsin
konuştum canım dün doktorumla dayana biliyorsan bırakma dedi. bakalım yarın kontrolüm var cuma 318 di şimdi kaç olmuştur acaba umarım 1000 üstüne çıkmıştır ultrasonda keseyi görmek istiyorum artık

Gebelikte spor nasil olmali sizce? Bilgisi olan var mi? Ilk uc ay dusuk tehlikesi olanlar hic kalkmiyorlar bile. Acaba bisiklet binmek ve hafif kardio egzersizleri riskli midir?

Bu arada hem oğlumda kanamam olduğu için, hem düşüğüm için hem de şiddetli karn ağrımdan dolayı progestan verdi. Bir de bebek büyüsün beslensin diye yazıyorum diyerek decavit diye bir ilaç yazdı. Sanırım folik asit yerine kullanılıyor. Kullanan var mı sizden?

Son düzenleme:
Tweeetyy cnm napıyım bat tarıhimi beklıyorum son beş gün ... sen naptın cnm regl oldunmu ? MarV-el 'ı bende merak ediyorum inş müjdelı haberi almıştır

Canim decavit d vitamini.folik asitle alakasi yok.yanlisin olmasin?

Gebelikte spor nasil olmali sizce? Bilgisi olan var mi? Ilk uc ay dusuk tehlikesi olanlar hic kalkmiyorlar bile. Acaba bisiklet binmek ve hafif kardio egzersizleri riskli midir?
ben kalp atışını gördükten sonra , kendisi de spor yapan doktorumun onayıyla sanırım yine yüzme veya pilatese gideceğim.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben geldim rabbim bana da ekimde anne olmayı nasip eder inşallah
Adete 5 gün varken normal gebelik testi yaptım ama hiç birşey görünmedi yani negatif bazı hamileler adetten önce yaptıklarında silik çıkıyor diyorlar bende hiç çıkmadı bende kan verdim yarın belli olacak bakalım inşallah saglikli bir hamileyimdir :) rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Selam kızar. Benim cumartesi günkü değerim 162. Bugün ise 700. Doktora gösteremedim. Nasıl sizce?
benim değerlerime benziyor benim de cumartesi 181 di pazartesi 500 dü demek ki salı baktırsam seninki gbi bir değer çıkacaktı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…