Çalışıyorum ve bugun yapmam gereken seyler var, gebelıgıde soylemedım dr gıtmeden o yuzden neredeyse hıc ımkanım yok gıtmek ıcın . Allah esırgesınCanım kan kırmzıı olmadığı sürece korkma. Olabiliyor dikkat et. Ve bence hemen dr git bekletmeden.
ahh sendedemı olduc anım ? sureklı kontrol halındeyım devamı olacakmı gelecekmı dıye@emelocco aynen çok açık pembeydi çok az bişey geldi. tamam teşekkür ederim sabredeceğim o zaman
Gunaydin kizlarr
Desteginize ihtiyacim var BAT 13 subat.. Henuz bilmiyorum hamile miyim bu sabah dayanadim predictor hassas yaptim ama negatifti.. dengesizlik had safhada kocamla 2 gundur konusmuyoruzcook uzgunum.. ates olcme yontemi kullanmaya basladım bi turlu yukselmedi.. İnşallah hamileyimdir.. Deliler gibi istiyorum! Yaş 32
,HAYIRLI OLSUN CANIM ALDIN MI SONUÇLARINI :) ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNEkim annesi slim geldi!
Daha regline çok var. Umutsuzluğa kapılma hemenbana nasip olmadı ekim annesi olmak... bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın.. isteyipte bebeği olmayanlara lütfen dua edin..
idrar testinde bişey çıkmadı bi de hissediyorum rahmim iki gündür aşağı indi..Daha regline çok var. Umutsuzluğa kapılma hemen
idrar testinde bişey çıkmadı bi de hissediyorum rahmim iki gündür aşağı
Canım. Az sabır. Rahim hamilelikte de aşağı iner. Elle hamilelik testine güvenme. Tamamen sallamasyon. Delinin biri kuyuya bir taş atmış hesabı.. Kaldı ki daha erken
Hoşgeldin dünürEkim annesi slim geldi!
Merhaba canım aksama dr gıdıcem , ancak bana kırmızı olmayan lekelenmeler hıc onemlı degıl demıstı. bırde benım oncekı cocugumdada olmustu o yuzden acaba dıyorum yanı temennım kotu sonuclar dogurmayacagı yonunde sureklı kontrol halındeyım ınsallah bır daha olmazGünaydın kızlar. Kanaması olan arkadaşlar lütfen kahve kırmızı demeden doktora başvurun. Bende de olmuştu. Bir ay yattım. Bu hamileliğimde olma ihtimaline karşı doktor progesteron verdi. Bugün kullanmaya başlıcam.
daha cok var ama reglı'nebana nasip olmadı ekim annesi olmak... bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın.. isteyipte bebeği olmayanlara lütfen dua edin..
hoşgeldin canım allah sağlıkla kycağına almayı nasip etsinEkim annesi slim geldi!
Günaydın kızlar. Kanaması olan arkadaşlar lütfen kahve kırmızı demeden doktora başvurun. Bende de olmuştu. Bir ay yattım. Bu hamileliğimde olma ihtimaline karşı doktor progesteron verdi. Bugün kullanmaya başlıcam.
canım ben kan testi sonucumu cuma aldım pazartesi idrar hala çoook silik iki çizgiydi panik yapma geç döllenme olabilir umudunu kaybetmeidrar testinde bişey çıkmadı bi de hissediyorum rahmim iki gündür aşağı indi..
tabi canım. Kötü bir şey değildir kesinlikle. Birşey olacağından değil zaten, önlem almak maksat..Hoşgeldin dünür
Merhaba canım aksama dr gıdıcem , ancak bana kırmızı olmayan lekelenmeler hıc onemlı degıl demıstı. bırde benım oncekı cocugumdada olmustu o yuzden acaba dıyorum yanı temennım kotu sonuclar dogurmayacagı yonunde sureklı kontrol halındeyım ınsallah bır daha olmaz
daha cok var ama reglı'ne
Ben daha başlamadım canım. ama sürekli kontrol ediyorum. Eşim almaya gitti. Hemen başlamadan içim rahat etmeyecekhoşgeldin canım allah sağlıkla kycağına almayı nasip etsin
aynen canım benimde ilk hamileliğim kanamalı geçti sonra ne yazıkki kaybettim bu sefer progesteron iğne oluyorum önlem olarak çok şükür leke yok
canım ben kan testi sonucumu cuma aldım pazartesi idrar hala çoook silik iki çizgiydi panik yapma geç döllenme olabilir umudunu kaybetme
Canım benimki sıkıntılı gebelik pıhtılaşma problemim var onun içinde iğne oluyorum sizinki çok sıkıntı olmaz stres yapmayın ama önleminizi alın aksatmayıntabi canım. Kötü bir şey değildir kesinlikle. Birşey olacağından değil zaten, önlem almak maksat..
Ben daha başlamadım canım. ama sürekli kontrol ediyorum. Eşim almaya gitti. Hemen başlamadan içim rahat etmeyecek
Filipindeyim canım. Bugün buldum bir yerde beta hgcye bakan. Birazdan gidip vericem
Tamm cnm mutlaka. Ben kan verdim sonucu yarın alıcam yazarım sana.Baya uzakmışsın canım istediğin gibi bi doktor bulursun umarım. Doktorların söyledikleri için birbirimizi haberdar edelim olur mu
Günaydın kızlar.
4+3 bugun
gece uyurken banyodan sonra camasırımda gordum kahve veya grı gıbı ufacık bı leke vardı bunun dısında akıntım var sanırım sızdede vardır akıntı durumu bu aksam bu sebeble dr gıdıcem yuregımı ferah tutmaya calısıyorum kotu bısey oldugunu dusunmemeye calısıyorum oglumdada gelmıstı tam test gunu bu grı leke bır dahada olmamıstı . Ama ondan sonrakı gebelıgım cok asırı kanamalı gectıgı ıcın canım sıkılmadı dıyemem
Tamm cnm mutlaka. Ben kan verdim sonucu yarın alıcam yazarım sana.
Hangi igneyi kullaniyosun canim? Ben adet gunumde baslamistim igneye 10 gun icinde kese gorunur olmali normalde. 2 gunde bir kan degerin 2ye katlanmaliCanım benimki sıkıntılı gebelik pıhtılaşma problemim var onun içinde iğne oluyorum sizinki çkatlanmlntı olmaz stres yapmayın ama önleminizi alın aksatmayın
Bu arada kızlar benim kan testim cuma günü 52 çıktı doktora cuma gideceğim ne kadar yükselir acaba bir haftada kese görülür mü?
BENİM DEĞER ARTIŞIM NORMAL MİHangi igneyi kullaniyosun canim? Ben adet gunumde baslamistim igneye 10 gun icinde kese gorunur olmali normalde. 2 gunde bir kan degerin 2ye katlanmali