- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
kızlar bugün adet günüm görüntü bu. sizce beta hgc kaçtır.. binin üzerinde bebek gözüküyor ya oyüzden soruyorum...
kızlar bugün adet günüm görüntü bu. sizce beta hgc kaçtır.. binin üzerinde bebek gözüküyor ya oyüzden soruyorum...
çok teşekkürler. sen keseyi ne zaman gördün karın ultrasondahayırlı olsun canım inşşallahhhh :) kese görünür sanırım
Bu sabah kan verdim. 2 gibi sonuç almaya gidicem canm.Sen ne zaman yaptırmıstın canım kan testını?
Canım hayırlı olsun öncelikle benim de çizgim öyleydi ertesi günü hcg 506 çıkmıştı.kızlar bugün adet günüm görüntü bu. sizce beta hgc kaçtır.. binin üzerinde bebek gözüküyor ya oyüzden soruyorum...
CuteMom nasıl yapıldıgını bilmediğim için çok ilgilenmedim imzayla ve tam dölleme gününü bilmek gerekmiyormu?benimde yapma sebebim hamilelikten emin olmaktı aslında ama şimdi arttımı diye haftasonuna doğru bende tekrar kan aldırmak istiyorum. az dahami beklesem diyorum hamilelik takvimini yapmak için siz 11 ekim demişsiniz hadi hayırlısı inşallah burdaki bütün anne adayları ben dahil sağlıcakla bebişlerini alır kucağına
Bunu ben de kullanıyorum. 6. Haftada kalp atışı duyuluyor çok değişik duygulandım onu duyunca.Kızlar hamilelik takibi için bu uygulama çok hoşuma gitti. Sizinle paylaşmak istedim
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mas.apps.pregnancy
canım dr gidip keseyi gördün mü?Kızlar hamilelik takibi için bu uygulama çok hoşuma gitti. Sizinle paylaşmak istedim
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mas.apps.pregnancy
BEN 3 TE GİDECEĞMBugün doktora giden varmi
hangi ilaçları kullanıyorsun tatlım?geçen hafta çarşamba günü değerim 78 di dış gebelik olma olasılığı yüksek dedi cuma 318 oldu gözümüz aydın dedi çarşamba ultrasonda görebiliriz dedi dün konuştum verdiği ilaçlardan biri baş dönmesi yaptı onu sormak için aradım değerin düşük kullansan iyi olur dedi :s aklım çok karıştı
canım resim ekledim hafta hafta yazıyorKizlar benim hcg 386 cikti doktor 4 haftalik dedi normal mi sizce
İki günde iki katına çıkarsa sorun yok bende ilk ölçtürdüğümde 50 çıktıkızlaaar internetden verileri aldım şimdi
17.8 diyor çokmu yeni yani ondanmı daha düşük böyle? bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen
Keseyi göremedik. Henüz çok erkencanım dr gidip keseyi gördün mü?