2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Çalılıyorum iki kere sıcak duş aldım.
Çok kötü birseymişsanırımmastit oldum
Benim bildigim kadariyla sicak su surulmez canim. Annemde sicak suyla yikamis gogsunu süt icin, süt kaynamis icinde, sisip kizarmis. Bana hic sicak degdirtmiyor o yuzden

S sltncp çok şükür gitti canım ama sayesinde ne bebeğim beni emiyor nede eskisi gibi sütüm var azaldı iyice ve bebeğim az oldugu icin sabirsizlaniyir ağlıyor kipkirmizi oluyor mecbur mama veriyorum. Nasıl tekrar artırabilirım ki

S sltncp çok şükür gitti canım ama sayesinde ne bebeğim beni emiyor nede eskisi gibi sütüm var azaldı iyice ve bebeğim az oldugu icin sabirsizlaniyir ağlıyor kipkirmizi oluyor mecbur mama veriyorum. Nasıl tekrar artırabilirım ki
bebek emdikte artar cnm biraz zor olucak ama bebisinle ugrasman lazim mamanin tadini unutturmaya calis

Biyerde okumustum bebegini ters tutarak emzirirsen göğüs çözülüyormuş. Yani örneğin sağ göğsünü emzirirken bebeği biri ters tarafa tutacak, ayakları sol yerine sağa bakacak.

Canım emmiyor ki meme :/ ben sagarak veriyorum

Biraz ondan inatci olmak lazım vay agliyo şöyle böyle derseniz o emmedigi için aşırı aşırı artmaz sutunuz çünkü bebeğin çekim kuvveti cok farklı süt sagma makineleriyle tam çekim saglanmiyo siz bilirsiniz tabi ki yorum yapmak haddime degil ama eğer emiyorsa sadece hızlı aksın diye biberon istiyorsa ya biraz inat etmelisiniz yada avent gibi anne memesi biberonlardan kullanabilirsiniz naçizane dusuncem

Almıyor ki bağırıyor sesi falan kısılıyor yavrumun biberon istiyor onu almasa uymuyor hep ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum

Ilk dogumumda aynisini yaşadım. K.validem yazik cocuga diyip dayiyordu mamayi. Eee benim gogusler sisti kizardi. Annem senin torununa yaziksa benim kizima da yazik dedi evdeki mamayi biberonu oldugu gibi cope :halay::halay: Sonrasi mi.. Sabahtan aksama kadar biberon icin agladi. Aksam bir emmeye basladi ki ben bile inanamadim. Birdaha ne biberon ne emzik almadi agzina. Bakalım bu bebegimde neler yasayacagim:21:

Bugunude kazasiz belasiz atlattik ama ben panik atak olmakdan korkuorum bu gidisle :KK43: kizlar ya sizdede bebegime bakamiycam korkusu varmi? Kendi kendime hep ya aglarsa susturamazsam, ya uyumazsa uyutamazsam, ya şöyle olursa ya böyle olursa korkulari varmi? Cok korkuyorum, bakamicam saniyorum. Aglamalarina alisamadim hala :KK43:

Bugunude kazasiz belasiz atlattik ama ben panik atak olmakdan korkuorum bu gidisle :KK43: kizlar ya sizdede bebegime bakamiycam korkusu varmi? Kendi kendime hep ya aglarsa susturamazsam, ya uyumazsa uyutamazsam, ya şöyle olursa ya böyle olursa korkulari varmi? Cok korkuyorum, bakamicam saniyorum. Aglamalarina alisamadim hala :KK43:
bende var. Çok korkuyorm iyiki annem var yanımzda çok paniğim. Bazen mama veriyoruz boğazına kaçıracağım diye ödüm kopuyor ellerim titriyor

bende var. Çok korkuyorm iyiki annem var yanımzda çok paniğim. Bazen mama veriyoruz boğazına kaçıracağım diye ödüm kopuyor ellerim titriyor
Bende oyleyim :KK43: bugun annem gitti, kendimi cok kotu hissettim, kv geldi Allahtan. Hayir bakamicagimdan degil, her işini yapiorum cok sukur ama korkuyorum iste, illaki tecrubeli biri olsun yanimda, gitmesinler istiorum. Umarim alisiriz bi an evvel..

Canım bebeğini zorla inatlas onunla daha küçük tutar inşallah son noktada mama ver biliyorum çok aglayacak için el vermeyecek ama yapacak birşey yok bende de bir ara emmiyordu ordan biliyorum sagma makinan varsa o emmedigi yerde hemen sağ dere otu süt arttirici çaylar tuketebilirsin suyu biloyorsundur dinlenmeyi ihmal etme ve bende çok etkili oldu bebeğine bak ve onu sev özellikle uyurken ben ona bakıp iç cekince hemen kendiliginden akıyor sütüm bunu uzmanlarda söylüyor bende tuttu yani

Canım emmiyor ki meme :/ ben sagarak veriyorum
Canım emmeye zorluyor musun bilmiyorum ama benimde ilk baslarda emmiyordu ve sagdigim halde özellikle sol gogsum tas gibi olup agriyordu ama ne zaman ki artik memeyi tutmaya başladi rahatladı goguslerim ondan inatçı olup zorlasan bırak deli gibi aglasin

Almıyor ki bağırıyor sesi falan kısılıyor yavrumun biberon istiyor onu almasa uymuyor hep ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum
En kötü zaman gecmeden bir emzirme danışmanına git benim bebis devam etseydi öyle yapacaktim çünkü daha küçük memeye dönmesi çok kolay ki benim bebeğim 10 gün yoğun bakımda akışkan biberonla beslendi

Bende oyleyim :KK43: bugun annem gitti, kendimi cok kotu hissettim, kv geldi Allahtan. Hayir bakamicagimdan degil, her işini yapiorum cok sukur ama korkuyorum iste, illaki tecrubeli biri olsun yanimda, gitmesinler istiorum. Umarim alisiriz bi an evvel..
hemen alışmak istiyorm ona yetmek istiyorm :KK43: lohusa depresyonu çok zormuş. Ağrılarm falan kalmdı ama psikolojm alt üst olmak üzere

X