2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım her memeden emdiginde arada gazını cıkart. Sırt üstü yatırıp ayaklarını gobegine dogru yavasca bastırınca rahat cıkarıyor gazını.
Bide hastanede gaz sancısı cekerken hemsire teyzeleri makatına hafif baskı uyguladıgında gaz ve kaka için yardımcı oluyor.
Ayaklarını masajı falan denedim de canım o zaman kusuyor baskı olunca en iyisi dik tutmak oluyor ama maşallah gazman benimki hiç bitmiyor gazı

Kızlar gazımı da çıkardım. Sütüm de yetiyor son iki emmesinde mama almadı. Şükür Allahım a. Herkese nasip olsun ne güzel duygularmış :) ameliyat yerim de ağrımıyor sezaryan olaca arkadaşlar güçlü olun, unutmayın bebeğinizi görünce ağrı falan kalmıyor :)
Ya Boşuna korkuttun kendini canım bak mis kokulunla yanyanasin. Benimde 5 günüm kaldı inş. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Kızlar yazılanları okudum da, mutlaka yan yatış desteği alın. Yan yatış desteği olmadan yatağa yan koysanda kafasını falan çeviriyor bebekler, yan yatış desteği olunca çevirmiyolar sırttan destekli olduğu için

aynen öyle ben özelde yaptım doktorum da en ilgili doktor saat başı geliyor yanımıza. Çocuk doktoru da öyle. Çok rahattm ben hemşirelerle eleke girdim elele çıktım ameliyattan :)
Ne güzel canım bende özel de olucam doktorum da iyi bir doktor inşallah güzel anı olarak hatırlarım doğumumu bende .

Arkadaslar merhaba kafama bir sey takildi bende sezeryan olmayi istiyorum ilk gun sunta takili olcak diye tahmin ediyorum bide kanama olcagindan ic camasiri giycez o suntayla ic camasiri nasil olck beynim o kadar ince ayrintilarda yuzuyorki dusun dusun dur

Arkadaslar merhaba kafama bir sey takildi bende sezeryan olmayi istiyorum ilk gun sunta takili olcak diye tahmin ediyorum bide kanama olcagindan ic camasiri giycez o suntayla ic camasiri nasil olck beynim o kadar ince ayrintilarda yuzuyorki dusun dusun dur
İlk gün çamaşır giymezsin canım. Yetiskin bezi takarlar ya da ped koyarlar. Sonda çıkınca giyinebilirsin ancak.

Bebeği 1 aylık olan arkadaşlar ilk ayda kaç gram aldı bebeğiniz ve normal sınırlar nedir? Perşembe günü 1 aylık olacağız kilo alımını merak ediyorum. MarV-el MarV-el

Canim sonda takildiginda ic camasiri giydirmiolar, hemsireler hasta bezi koyuyolar altina, arada bir gelipde temizliyolar. Zaten bi sure ayaga kaldirmadiklari icin camasira ihtiyacin olmuor, sondayi cikardiklarinda giorsun zaten ama hasta bezi genelde kullanilior

merhaba, sonda takılı iken iç çamaşırı giydirmiyorlar altında hasta bezi oluyor sonda çıktıktan sonra iç çamaşırı giyiyorsun sana tavsiyem kesinlikle depentin külotlarından al ben çok rahat ettim ve memnun kaldım

Bebeği 1 aylık olan arkadaşlar ilk ayda kaç gram aldı bebeğiniz ve normal sınırlar nedir? Perşembe günü 1 aylık olacağız kilo alımını merak ediyorum. MarV-el MarV-el
canım benim dr. günlük min 15 gr alıyorsa bebek gelişiyor ve anne sütü yetiyor dedi gittiğimiz dr profdu bu arada ideal olanıda günde 30 gr dedi

Kizlar birazdan eve kayinvalide, onun kiz kardesi, cocugu, gorumce, kayinpeder vb bi güruh gelicek :KK43: bebegim uyuyo ama muhtemelen gurultuden merakli olanlarindan fln uyanick, nazari cabasi :KK43: pof ya sinir oluyorum, bi yari kirkim ciksin öyle gelin ya. Bana dua edin lutfen, bebegimin dengesini bozmasinlar :KK43:

canım benim dr. günlük min 15 gr alıyorsa bebek gelişiyor ve anne sütü yetiyor dedi gittiğimiz dr profdu bu arada ideal olanıda günde 30 gr dedi
Anladım canım. O zaman ilk ay 450-900 gr. Arasında olmalı aldıkları kilo. Bakalım benim kız büyümüş mü.. bana hep aynı geliyor. :) sağol canım cevap için.

Kizlar birazdan eve kayinvalide, onun kiz kardesi, cocugu, gorumce, kayinpeder vb bi güruh gelicek :KK43: bebegim uyuyo ama muhtemelen gurultuden merakli olanlarindan fln uyanick, nazari cabasi :KK43: pof ya sinir oluyorum, bi yari kirkim ciksin öyle gelin ya. Bana dua edin lutfen, bebegimin dengesini bozmasinlar :KK43:
Off Allah yardımcın olsun canım... :KK43:

Meraba canım benim bebegim tam 1 aylık oldu.35.haftada 2kg dogmustu.11 gunluk ken 2400gr idi. Doktor iyi demişti. Yarın sağlık ocağına gidip kontrol edilecek 1 ayda kaç gr almış bakalım. Yeni doğan 15.ile 30 gr arası alirmis günlük nette oyle yazıyo .50 gr alanlar da olurmus ama.ayda 1kg alması lazımmuş ortalama olarak .

Kızlar bir gögüsüm kozardı patlayacak gibi.. stte gelmiyor o gogusumden

Düş alın mutlaka sıcak suyla sagmaya çalışın masaj yapın memelerinize faydası olacaktır sıcak havluda koyabilirsiniz geçmiş olsun

Çalılıyorum iki kere sıcak duş aldım.
Çok kötü birseymişsanırımmastit oldum

X