2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayy
Yokmuş canım korkulacak bi şey. Her şey o kdr güzel ki çok şükür :)
benim sütüm yetmiyor bazen mamayla tamamlıyorz mecburen :KK43:
Ayy çok sevindim canım ya beni de bugün kuzenim korkuttu komşusu dün sezaryen olmuş çok zormuş çok kötümüş falan filan zaten korkağım tam oldu ama seni duyunca sevindim hastane doktor ve kişiye göre değişiyor galiba bu durum

Kizlar bebeginizi besiginde yatirabiliomusunuz ben korkuyorum yanimdan ayiramiyorum gece.kusarda goremezsem die.surekli yan yatiriyorum ama ilk zamanlar dikislerimin agrisindan kalkamiyorum die yanima aliyordum simdide korkuyorum.onun kokusuyla uyumakta isime geliyo.ama sonra besiginde yatmak istemezse diede korkmuyor degilim.

besyo_86 besyo_86 canım kremin adı contractubex ama arkadaşlar hep dedi ki bana hiçbirşey kullanmadan iz zaten kalmadı belki de boşuna aldım :110: korse de misineli batın korsesi baya sert bişey hava da alıyor
Kremi hazırladım.bu korse kaç gün sonra takiliorki markasını o yzdigin canım markası?

Ayy

Ayy çok sevindim canım ya beni de bugün kuzenim korkuttu komşusu dün sezaryen olmuş çok zormuş çok kötümüş falan filan zaten korkağım tam oldu ama seni duyunca sevindim hastane doktor ve kişiye göre değişiyor galiba bu durum
aynen öyle ben özelde yaptım doktorum da en ilgili doktor saat başı geliyor yanımıza. Çocuk doktoru da öyle. Çok rahattm ben hemşirelerle eleke girdim elele çıktım ameliyattan :)

Kızlar bebeklerinze ne kadar mama veriyorsunuz sütüm yetmiyor ve mama takviyesi yapıyorum. Ne kadar kaç ml vermeliyimm
her seferinde en az 20 cl yeterli dedi bana emzirme hemşiresi. Tek seferde bitiremezse ara ara gazını çıkart sonra tekrar ver dedi. Biz önce emdiriyoruz on beş dk snra 20cl mama emiyor. Benim tek göğsümün ucu yok onu sağma makinesiyle sağacağm şimdilik tek göğüsten emiyor bakalım.

Kızlarrr ya bu gaz sancısıyla nasıl başa çıkacağız 8 saattir 10 dk lık uykularla duruyo tavsiyesi olan var mı

Kizlar, annem bebegime agladikca mama veriyor, saatte bir, bir bucuk saatte bir, iki saatte bir.. Bebegimde verdikce iciyor ben anlamadim normalmi bu, her agladigindada mama verilirmi ya? Gazi yok alti temiz, karni ac dio annem :KK43:

Kızlar iyi akşamlar tüm sayfaları okuyamadım ama edindiğim tecrübeyi paylaşmak istiyorum
Benim oğluşum 2 gün emmedi sütümde tam gelmedi bende göğüs pompası aldım çareyi yarım saatte bir sağıp kaşıklada olsa doyurmakta buldum ve bütün gece böyle yaptım ve ertesi gün şükürki hem sütüm daha çok geldi ve oğlum tutabildi beni ve sütüm olsun diye yediklerim işe yaradı onları da yazayım
Çiğ dereotu bunun çok faydasını gördüm
Aktardan milk tea diye satılan çeşitli ot karışımlı çay aldı eşim
Günde 3 lt su
Humana çayı
Hurma
Hepsini gün içinde tükettim ve çoook faydasını gördüm
Şimdi dereotunu denedim mesela bugün sadece ve cidden tek başına yetti bana
Oğlum dünyaya ben ona alışmaya çalışıyorum çok şükür bugünümüze
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun yapacak olanlara Allah yardım etsin inşallah iyi geceler

Kizlar, annem bebegime agladikca mama veriyor, saatte bir, bir bucuk saatte bir, iki saatte bir.. Bebegimde verdikce iciyor ben anlamadim normalmi bu, her agladigindada mama verilirmi ya? Gazi yok alti temiz, karni ac dio annem :KK43:

Anneleri anlamak guc gercekten benimkide hastanede yattgimiz gun bebegi bana getirip emzirmeme yardim edecegi yerde mama vermiyorsun die bana kiziodu ne varsa bu mamada.1 2 kasik verdide rahatladi.gece uyanmadi bile mamaya gonlum yok diye.elimde damar yoluyla esim cabaladi emziriyim die.biz kolaya kacacagmiz yerde onlar isin kolayina kaciyolar.sutun varsa verdirme canim yoksada emzirme kampi var tomrisin ona bi bak faydaliymis baya.

Kizlar bebeginizi besiginde yatirabiliomusunuz ben korkuyorum yanimdan ayiramiyorum gece.kusarda goremezsem die.surekli yan yatiriyorum ama ilk zamanlar dikislerimin agrisindan kalkamiyorum die yanima aliyordum simdide korkuyorum.onun kokusuyla uyumakta isime geliyo.ama sonra besiginde yatmak istemezse diede korkmuyor degilim.
Canım beşik de yanında değil mi zaten. Orda daha güvenli olur bence. Allah korusun uyku hali bu ne olur ne olmaz.
Kızlarrr ya bu gaz sancısıyla nasıl başa çıkacağız 8 saattir 10 dk lık uykularla duruyo tavsiyesi olan var mı
Canım küçük el havlularini ütüyle ısıt karnına ve ayaklarına koy. Faydasını görürsün.
Canım bebekler uykuları geldiğinde gazları olduğunda da aranirlarmis. Midesini büyütecek bebegin sonra sütünle doymayacak hep mama vermek zorunda kalacaksın. O kadar sık mama yerse gaz problemi de olur. Allah yardımcın olsun.

Canım beşik de yanında değil mi zaten. Orda daha güvenli olur bence. Allah korusun uyku hali bu ne olur ne olmaz.

Canım küçük el havlularini ütüyle ısıt karnına ve ayaklarına koy. Faydasını görürsün.

Canım bebekler uykuları geldiğinde gazları olduğunda da aranirlarmis. Midesini büyütecek bebegin sonra sütünle doymayacak hep mama vermek zorunda kalacaksın. O kadar sık mama yerse gaz problemi de olur. Allah yardımcın olsun.

Besikte yanimda ama kipirdasa gozumu aciyorum hemen tukmugu bogazina kacti bi kac kere yan yatiriyorum kafasini donduruyo.besikte kalkip kontrol etmem lazim surekli yanlarinda korumalik var kapali gozumi actigimda gorebilcegim sekilde degil.napsam bilemedim sonrasinda besigine alismasi zor olmaz insallah.yanimda yatmakta yetmio ona.gazi varmis gbi skio kendini kucagima alinca sizip kalioyerine yatirdimmi tekrar aynini yapio kucagimda uyumak istio koalam:)koklasa koklasa uyuyoruz simdilik

Allah razı olsun canım. Yok verdirmedim tabiki. Ama hergün yeni icatlar çıkarıyor.kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum eşimden evimden herseyden soğudu bu kadın yüzünden. Zaten bebek biberona alıştığı için zor emiyor sinirimden Ağlıyorum hep bide bu yok pekmez verelim yok bacaklarıni açalım açık kalsın. Allahım sen aklıma mukayet ol :KK42::KK42::KK42:
Aman Allahim pekmez mi bu kadın yakında doymuyor disardan acılı adana soyliyelimde der ne zaman gidecek gitsede bir rahatlasan
Anneleri anlamak guc gercekten benimkide hastanede yattgimiz gun bebegi bana getirip emzirmeme yardim edecegi yerde mama vermiyorsun die bana kiziodu ne varsa bu mamada.1 2 kasik verdide rahatladi.gece uyanmadi bile mamaya gonlum yok diye.elimde damar yoluyla esim cabaladi emziriyim die.biz kolaya kacacagmiz yerde onlar isin kolayina kaciyolar.sutun varsa verdirme canim yoksada emzirme kampi var tomrisin ona bi bak faydaliymis baya.
oyy bu anneler aynen canim birde sanirsin ki lohusa onlar benim kide rahatina cok düşkün dün gitti ve ben bugün uyku yüzü gördüm zaten giderken de ben gideyimde sende uyu dinlen biraz dedi bayan diyet bayan diyet saat başı mama verilmez sonra alisir ve sürekli kusar birde sana gün yüzü gostermez çok zorlanirsin bebekler 2 3 saatten önce acikmaz

Canım ben besiginde yatiriyorum ve besikte yatagimin kenarında değil uyanikken surekli kontrol ediyorum yan yatiriyorum bazen yan yatış yastığı kullanıyorum normal yatigida kusmuklar için olan yastiklarindan bebegimi allaha emanet ediyorum bende yanımda yatirmaya korkuyorum yaa birşey olursa diye

Besikte yanimda ama kipirdasa gozumu aciyorum hemen tukmugu bogazina kacti bi kac kere yan yatiriyorum kafasini donduruyo.besikte kalkip kontrol etmem lazim surekli yanlarinda korumalik var kapali gozumi actigimda gorebilcegim sekilde degil.napsam bilemedim sonrasinda besigine alismasi zor olmaz insallah.yanimda yatmakta yetmio ona.gazi varmis gbi skio kendini kucagima alinca sizip kalioyerine yatirdimmi tekrar aynini yapio kucagimda uyumak istio koalam:)koklasa koklasa uyuyoruz simdilik

Canım ben chicko next to me besik altım . Bi yanı acık oldugu ıcın kalkmadan görebiliyorsun. İstersen bir bak

Canım benimki de ahşap beşik bir tarafı iniyor aşağı. Hemen yatağımın kenarında. Gözümü açsam görüyorum. O gaz olayı bizde de aynı. Gazi çıkmadığı zaman aynı şeyleri yapıyor. Her defasında alıp gaz çıkarıyorum. Tercih senin tabi ki. Ben yanımda yatmaya hiç alıştırmadim oğlumu da kızımı da. Oğlumun odasını 5 aylıkken ayırmıştım. Hiç zorluk çekmedim o konuda. Ama tamamen tercih senin.. :)

Kızlar gazımı da çıkardım. Sütüm de yetiyor son iki emmesinde mama almadı. Şükür Allahım a. Herkese nasip olsun ne güzel duygularmış :) ameliyat yerim de ağrımıyor sezaryan olaca arkadaşlar güçlü olun, unutmayın bebeğinizi görünce ağrı falan kalmıyor :)

benimki de yanımda yatmak istiyor. Bu gece yanımda yatırdm bende hiç uyumadm annem de başımızda nöbet tuttu ben uyumayaym diye. Hastandeki beşiğe alışamadı sevemedi. Next tome beşiklerden. Ama sevemedi zor dalıyor beşikte. Memede uyuyup yanımda uyumak istiyor inşallh eve geçince beşiğine alışr

Canım allah yardimcin olsun bu gaz ilaçları için en az 2 hafta sabredeceksin diye duydum bu arada büyük oğlun çok güldürdü beni çok tatlı yaa maşallah
Sağol canım ya iki hafta sonra ise yarar inşallah aylarca sürer diye korkuyorum

X