2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benimde bi gogus ucum oyle silikon meme ucu takip emziriyorum eger onu kabul ederse bebegin deneyebilirsin.

Bizimkinde sarilik riski oldugu icin son zamanlarda sağıp biberonla veriyorumki ne kadar ictigini goreyim.
aventin silikon göğüs ucunu aldm ama kullanmadm çekebilir mi acaba çok küçük ya çekemez diye düşündm. Sağma makşnesiyle mi sağıyosun canım

Kızlar tek göğsümün ucu yok. Şırıngayla ve lansinoh göğüs ucu çıkartıcıyla çıkarıyorum iki sn emiyor, dinlenmeye geçince yine içine gidiyor bu sefer oğluş sinirleniyor. Napsam. Süt sağma makinesi mi alayım sizce, pompayla çekiyorum ama çok sevmedim pompayı. Sağma makinesi kullanıp memnun olan var mı? Göğsüm iyice acımaya başladı sürekli süt salıyor kendikendine
Ben elektrikli pompa kiraladim, hastaneden soylediler kiralayin diye, cok rahat ettim. İstanbuldaysan verebilirim numarasini

Ekım anneleri Merhaba hepinize. . Bende inşallah Kasım da anne olacagim ilk olacak allah nasıp ederse..henuz dogum sekline karar veremedim kafayı yıcem ne olur yol gosterın normal dogum dan cok korkuyrm dıgerındede sonradan kotu olursam ya yavruma bakamzasam dıye cok endıselıyım :KK43:

kızlar 11 gun oldu göbek bağı hala düşmedi. doktor kalın gec düşer demıştı. bugun de sızıntı seklinde kan vardı kurumus kan. korktum baya . sızlerde durum nasıl. naptınız böyle birsey olan oldumu
Canım benim 12. Yada 13. Gun düştü ve dusmeden bir gün önce kanamisti çok korkmustum takip et çok kanama yoksa normaldir ama devam ederse doktora gidin canım

aventin silikon göğüs ucunu aldm ama kullanmadm çekebilir mi acaba çok küçük ya çekemez diye düşündm. Sağma makşnesiyle mi sağıyosun anım
Canım onlarin dogustan gelen kuvvetli emme gucu var her yolu dene bebegi zorla benimde bir gogsumun ucu cok buyuk helede makina ile sut sagdiktan sonra iyice buyudu annem tutturdu cocuk bunu nasil emsin falanda fistan inat ettim simdi cok sukur o gogsumude emiyor sabretmek lazim ha deyince olmuyor maalesef bende az uzulmedim memeyi tutmayacak diye

Kızlar bebeklerinze ne kadar mama veriyorsunuz sütüm yetmiyor ve mama takviyesi yapıyorum. Ne kadar kaç ml vermeliyimm
Cnm ilk hafta 30 ml bile içemiyordu ancak bir iki saatte bitiriyordu 10 gündn sonra 60 ml iki saatte anck bitiyordu şimdi 20 günlük iki saatte 90 ml bazn bitiriyo bazn kalıyo döküyorm

Kızlar eylül anneleriyle whatsap gurubumuz var bebklerin herşeyi orda paylaşılıyor fikir alıp veriliyor katılmak isteyn olursa bana özeldn numara atabilir

Canım onlarin dogustan gelen kuvvetli emme gucu var her yolu dene bebegi zorla benimde bir gogsumun ucu cok buyuk helede makina ile sut sagdiktan sonra iyice buyudu annem tutturdu cocuk bunu nasil emsin falanda fistan inat ettim simdi cok sukur o gogsumude emiyor sabretmek lazim ha deyince olmuyor maalesef bende az uzulmedim memeyi tutmayacak diye
bende uğraşıyorm ama eşim bi yandan annem bi yandan çok üstüme geliyolar kovuyorm hep. Yalnız emzirdiğimde daha güzel emiyor. Bi de misafir geldiğinde çok huysuzlanıyor ağlıyor. Sesi sevmiyor. Senin bebeğinde de oldu mu böyle

Kızlar tek göğsümün ucu yok. Şırıngayla ve lansinoh göğüs ucu çıkartıcıyla çıkarıyorum iki sn emiyor, dinlenmeye geçince yine içine gidiyor bu sefer oğluş sinirleniyor. Napsam. Süt sağma makinesi mi alayım sizce, pompayla çekiyorum ama çok sevmedim pompayı. Sağma makinesi kullanıp memnun olan var mı? Göğsüm iyice acımaya başladı sürekli süt salıyor kendikendine
Canim benim de sol göğsümün ucu yok gibi geliyor ama bi yandan da oğlum sağı kaptığı gibi onu kapmıyor dudak ucuyla sadece ucunu alıyor o da ağlaya ağlaya, belki de o yüzden ucu olmuyor bide bikaç kişiden de duydum sol memeyi almamış çocukları, ilginç gerçekten

bende uğraşıyorm ama eşim bi yandan annem bi yandan çok üstüme geliyolar kovuyorm hep. Yalnız emzirdiğimde daha güzel emiyor. Bi de misafir geldiğinde çok huysuzlanıyor ağlıyor. Sesi sevmiyor. Senin bebeğinde de oldu mu böyle
Benim ki de ses sevmiyor tv yi falan kapatıp susuyoruz, yoksa sese dönmeye çalışıyor

Canim benim de sol göğsümün ucu yok gibi geliyor ama bi yandan da oğlum sağı kaptığı gibi onu kapmıyor dudak ucuyla sadece ucunu alıyor o da ağlaya ağlaya, belki de o yüzden ucu olmuyor bide bikaç kişiden de duydum sol memeyi almamış çocukları, ilginç gerçekten
Benim iki meme ucum da yoktur ama emzirdikce düzeldi suanda yine yok ama emdikce gelecek düzelecek bırakmamak lazım asla

Kızlar nasıl gidiyor merak ettiğim sormak istediğim bir şey var sağolsunlar hayırlı olsuna gelen herkes 40 ı çıkınca düzelir düzene girer diyor acaba ne kadar doğru özellikle tecrübeli anneler ne diyorsunuz bu konuda gün saymaya başladım resmen 40 a doğru

Kızlar nasıl gidiyor merak ettiğim sormak istediğim bir şey var sağolsunlar hayırlı olsuna gelen herkes 40 ı çıkınca düzelir düzene girer diyor acaba ne kadar doğru özellikle tecrübeli anneler ne diyorsunuz bu konuda gün saymaya başladım resmen 40 a doğru
valla cnm o bebegin huyuna bağlı oglum 40 gun agladi sonra duzene girdi. Ama etrafımda 3 4 ay sonra duzene girende var insallah cabuk duzene girer

tatlım, ucu olmaması sorun değil diyorlar, kahverengi kısmının tamamını ağzına verebiliyor musun?

tatlım, ucu olmaması sorun değil diyorlar, kahverengi kısmının tamamını ağzına verebiliyor musun?
evet ama geri çıkarıyor çekemiyor. Göğüs ucu çıkarıcıyla çıkarıyorm ama geri gidiyor ucu. Wee nin pompasını almştm hiç memnun kalamadım

Benimde sol. Allah allah ilginç gerçekten acaba sol memede problem çok mu oluyor ki

X