2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ay kızlar benim oğlum geceleri sabaha kadar ağlıyor neredeyse aşırı gazlı dr biogia damla yazdı ama çok faydası olmadı sanki gazdan doğru dürüst ememiyor emdiginide gazla kusuyor ne yapcami şaşırdım . Büyük oğlum ağlamasını taklit ediyor bebek napiyo deyince inga inga diyor gelenlere :) ağlıyor diye şaşıyor yavrum
Canım allah yardimcin olsun bu gaz ilaçları için en az 2 hafta sabredeceksin diye duydum bu arada büyük oğlun çok güldürdü beni çok tatlı yaa maşallah

Selam kızlar

Doğum yapanların cocukları hayırlı ugurlu olur allahbagıslar inşallah..
biz evdeyiz idare etmeye calısıyoruz.
Memeyi bazen reddettigi için rütin olarak sagıyorum sütümü bazende memeden veriyorum.
Sarılık riskine karsılık gece 3 kez uyandırıyorum.
Sütü sagan arkadaşlar günde kaç kez sagıyorsunuz.
Ben sagdıgım sütü henüz buzluga atamıyorum biberonla veriyorum minnoşa.

Doğumu bekleyen arkadaslar allah yardımcınız olsun.
Tez vakitte dogum yapıp evinize donersiniz saglıcakla inşallah.

Ay kızlar benim oğlum geceleri sabaha kadar ağlıyor neredeyse aşırı gazlı dr biogia damla yazdı ama çok faydası olmadı sanki gazdan doğru dürüst ememiyor emdiginide gazla kusuyor ne yapcami şaşırdım . Büyük oğlum ağlamasını taklit ediyor bebek napiyo deyince inga inga diyor gelenlere :) ağlıyor diye şaşıyor yavrum

Canım her memeden emdiginde arada gazını cıkart. Sırt üstü yatırıp ayaklarını gobegine dogru yavasca bastırınca rahat cıkarıyor gazını.
Bide hastanede gaz sancısı cekerken hemsire teyzeleri makatına hafif baskı uyguladıgında gaz ve kaka için yardımcı oluyor.

Kızlar bu zamanki bebekler her öğünde kaç ml süte ihtiyac duyuyor bilen var mı?

Kizlar benim göbegimin yarisindan fazlasi duruyo hala ya :KK43: millet karninda bi cocuk dahami var diyo, uyuz oluorum :bicak: ne zaman gecicek inicek bu gobek :kızgın:

Canim 60 ile 90 arasında ama benim bebeğim biberonla beslerken bazen 50 bitirmezken bazen 75 az geliyor sanırım açlık durumuna gore değişiyor ben şu an sagmiyorum bebeğim uyanık oluyor ve emiyor ama oncesinde 3 saatte bir emziriyor gibi sagiyordum yani gunde min 3 defa sagiyordum bebis hastanede iken en az 8 defa sagiyordum geçen hafta dolaba 3 poşet koyabildim 2 gundur hic sagnadim

Canim benimde oyleydi eşim dalga geciyordu hatta tartida dogum oncesi kilomla kiyasladigimda bebegin kilosu kadar bile azalma yoktu Nasrettin hocanin ciğer kedi hikayesi gibi oldu 10. Gunden somra yavaş yavaş indi bugünde ko rseye başladım
Kizlar benim göbegimin yarisindan fazlasi duruyo hala ya :KK43: millet karninda bi cocuk dahami var diyo, uyuz oluorum :bicak: ne zaman gecicek inicek bu gobek :kızgın:

Kızlar merhaba :)

Bebişleriniz hayırlı olsun öncelikle.
Bana alınacak listesiyle ilgili bilgi verebilir misiniz?

Selam kızlar

Memeyi bazen reddettigi için rütin olarak sagıyorum sütümü bazende memeden veriyorum.

Canim ne buzluğa atması bazen yetmiyor Bike mama takviyesi yapıyoruz

Canim benimde oyleydi eşim dalga geciyordu hatta tartida dogum oncesi kilomla kiyasladigimda bebegin kilosu kadar bile azalma yoktu Nasrettin hocanin ciğer kedi hikayesi gibi oldu 10. Gunden somra yavaş yavaş indi bugünde ko rseye başladım
Ay benimde insin ya :KK43: ben korseden korkuyorum ama çarşaf sar dediler, onu denicem bugun :)

Kızlar gazımı çıkaramadım. Doktor bağırsaklarmı dinledi hareketli olduğu için sıvı gıdaya geçtik çok şükür. Gazımı çıkarmak için hastanede yüz tur attık belki ama henüz yok :) kendimi iyi hissedyorm çok şükür. Bi de evimizd geçsek oğluşumla

Sağlıkla büyüsün inşallah canım doğum hikayeni bekliyoruz sende çok korkuyordun kendimi görmüştüm sende korkulacak bişey var mıymış
Yokmuş canım korkulacak bi şey. Her şey o kdr güzel ki çok şükür :)
benim sütüm yetmiyor bazen mamayla tamamlıyorz mecburen :KK43:

Selam kızlar

gece bende zorla uyandırdım üç kez. Zorla emzirdim ama mememde uyuyakaldı. Böyle bi şey yok ya çok güzel bi duyguymuş :)

yuhh yaa canım benim Allah yardımcın olsun ayyy biran önce gider inşallah sen de kuzunla başbaşa kalırsın sakın küçücük bebişe pirinç unu yedirmesin o eskiden di imkansızlıktan çaresizlikten veriyordu insanlar ayy birde bilmem kaç çocuk büyüttüm demezler mi eski çocuklarda çok akıllıymış birde büyüğün eline veriyorlardı çocukları büyütsün diyeeee
Allah razı olsun canım. Yok verdirmedim tabiki. Ama hergün yeni icatlar çıkarıyor.kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum eşimden evimden herseyden soğudu bu kadın yüzünden. Zaten bebek biberona alıştığı için zor emiyor sinirimden Ağlıyorum hep bide bu yok pekmez verelim yok bacaklarıni açalım açık kalsın. Allahım sen aklıma mukayet ol :KK42::KK42::KK42:

Kızlar bebeklerinze ne kadar mama veriyorsunuz sütüm yetmiyor ve mama takviyesi yapıyorum. Ne kadar kaç ml vermeliyimm

X