2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Guya kiz cocuklari erken gelir derler duyda inanma bekle bekle usandim, yerini sevdi herhalde gelmiyo bizim kiz 38 biticek hafta sonu

Mama işini sonunda hallettim kızlar fakat bu kez de Bebeğimi benden kıskanıyor. Eşim kucağına almak istiyor vermiyor. Ilk bebeğimiz adam heves ediyor.herseye alınıyor.ne yapıcam ben ya bi akıl verin kızlar. Bebeğin göbeği düşmedi daha ki el kadar bebek spordan ne anlar bacaklarını hareket ettiriyor. Göbeğine bişey olcak diye aklım çıkıyor:KK42::KK42:.yapma anne diyorum. Sen ben elime alınca korkuyosun da annenden korkmuyosun ben alınca korkuyosun 6 tane çocuk büyüttüm ben de bilmem ne... deli mi ne ya pirinç unu yedircekmis :KK11:kafayı yemiş olmalı kendimi zor tutuyorum valla :sinirli::sinirli::sinirli:

Mama işini sonunda hallettim kızlar fakat bu kez de Bebeğimi benden kıskanıyor. Eşim kucağına almak istiyor vermiyor. Ilk bebeğimiz adam heves ediyor.herseye alınıyor.ne yapıcam ben ya bi akıl verin kızlar. Bebeğin göbeği düşmedi daha ki el kadar bebek spordan ne anlar bacaklarını hareket ettiriyor. Göbeğine bişey olcak diye aklım çıkıyor:KK42::KK42:.yapma anne diyorum. Sen ben elime alınca korkuyosun da annenden korkmuyosun ben alınca korkuyosun 6 tane çocuk büyüttüm ben de bilmem ne... deli mi ne ya pirinç unu yedircekmis :KK11:kafayı yemiş olmalı kendimi zor tutuyorum valla :sinirli::sinirli::sinirli:

kendini tutma, pirinç unu yedirmek ne demek minik bebeğe, hangi devirde yaşıyoruz...

kendini tutma, pirinç unu yedirmek ne demek minik bebeğe, hangi devirde yaşıyoruz...
Valla o hala 90 larda yaşıyor galiba lohusa olan benim alıngan olan kv altan alan ben alınmasın diye ugrasan ben yani kalp kırıklığı olmasın diyorum yani bir kaç gün sonra gidecek nasılsa ama dayanamıyorum vallahi

allah yardımcı olsun canım... lohusalıkta kendini bilmez insan zor...

Kizlar bebeginizin kaldigi odanin sicakligini nas ayarliyosunuz, bide nasil giydiriyosunuz bebisleri, kac kat giyiyolar. Biz bu giydirme ve sicaklik konusunda annemle surekli didişme modundayiz.. Kendisi menepozlu ve sicak basip duruo, benim kizimida incecik penye battaniyeyle yatirio hava sicak diye ama ben bile yatarken usuyorum, ustume kalin bisey aliyorum, anlamadim napicam :KK43:
Meraba canım
Kızlar ben acayip bi şekilde lohusa depresyonuna girdim. Dayanamıyorum sürekli Ağlıyorum. Çocuk ishal olsa Ağlıyorum kussa Ağlıyorum. Uyumasa agliyorum. Aklım çıkıyor birsey olacak diye çaresiz saatlerce Ağlıyorum nolcak diye. Ben bu durumdan nasıl çıkacağımbbunları yaşayan varmı
Nasıl baş ediyorsunuz. Dua okuyorum sürekli ama lohusa dua okumamalimiymis. Nasıl atlatirim bilmiyorum biri bişey dese de Ağlıyorum. Kendimi çok yetersiz hissediyorum bebeğe bakamiıyorum yetmiyorum gibi geliyo.Herkes bana uüzülüyor eşim annem Teyzem bakıyorlar. Uyumuyorum bile günlerdir bebek ihtiyacı olduğunda beni bulsun yanında diye. Nolur akıl verin bana
Meraba canım
Halinizi çok iyi anlıyorum .insan bebegi için eniyisini ister tabiki
Ne güzel sağlıklı sıhhatli bebeginizin basindasiniz bundan güzel nimet olamaz
Benim hala tansiyon sorunum var.aniden yukselebiliyo .ve oyle korkuyorm ki bisey olursa ona kim bakar diye
Ve yine sukretmeliyiz ki bebeklerimiz sağlıkli .tip Fakültesinde yatarken oyle bebekler gördüm ki.3 gunluk ken birsürü ameliyat olan.
Biraz güçlü olup hem kendi sağlığımiza hem de bebegimizin sagligina sukredelim.

Hayırlı cumalar doğuran doğurmayan tüm anneler :KK36: sezeryan olanlar sizin de dikişinizin iç kısmında sertlik var mı, sanki ilk başlarda yoktu benim sonradan oldu gibi
Var canim baştan beri vardı sen hissettmeye yeni başladım
İlk dikiş ve son dikiş yerleri
Düğüm gibi dusun

Bizim günümüz doldu ama oğlum karnımda rahat heralde, gelmeye niyeti yok. Pazartesi randevumuz var bakalım,doktor bi karar verelim hala gelmemiş olursa dedi ama oğlan kendi bildiğini okuyo :emir_bebek:

Valla o hala 90 larda yaşıyor galiba lohusa olan benim alıngan olan kv altan alan ben alınmasın diye ugrasan ben yani kalp kırıklığı olmasın diyorum yani bir kaç gün sonra gidecek nasılsa ama dayanamıyorum vallahi
senin kv iyice cosmus masallah benimkini öpüp başımın ustune koyayım o zaman emzir emzir diye başımın etini yiyiyo pirinç unu neymis ya tövbe tövbe iyi dayaniyosun valla yalnizlik en iyisi bugun sonunda yalnız kaldik yavrularimla bütün herseyimi hallettim acaip huzurlu bir gündü

Bende dün bunu bırakıp işe nasıl gideceğim diye ağladım eşime de cikistim sen neden zengin değilsin diye
:)) dimi ya.. bende hamile kaldıktan sonra 2 aylıkken işten ayrıldım sanırım iş hayatı bitti benim için eşim mali müşavir onun işlerine yardım edicem hemde kızımla ilgilenecem inşallah sende yeterince yanında olabilirsin zaten çalışan annelerin işten erken çıkma süt izni olayları oluyor

Kızlar sabah doğum yaptım. Geldi oğlum. 3300 kilo doğdu. Gördüğüm an o kdr çok ağladım ki anlatamam size.

Kanamam da oldu ama çok çok değil. Ameliyat yerim ağrımıyor şükür. Ama rahim toparlandığı için kasıklarımda bi ağrı var hafif hafif. Adet ağrısı gibi. Az sonra yürümeye çalışacağm.

Oğlum güzel emiyor ama sütüm çok az. Mama veriyorlar bu yüzden.

Kızlar sabah doğum yaptım. Geldi oğlum. 3300 kilo doğdu. Gördüğüm an o kdr çok ağladım ki anlatamam size.

Kanamam da oldu ama çok çok değil. Ameliyat yerim ağrımıyor şükür. Ama rahim toparlandığı için kasıklarımda bi ağrı var hafif hafif. Adet ağrısı gibi. Az sonra yürümeye çalışacağm.

Oğlum güzel emiyor ama sütüm çok az. Mama veriyorlar bu yüzden.
Canımmmm alllah bagışlasınnn sutun artacaktır merak etmee sen. Ben de cok agladım saka gıbı birşeydi

Moralim cok bozuk kizlar bebegim 11 gunluk bugunnkontrole goturduk.sariliktan 18 le 1 gece kuvesde kalmistik 11 e dusmustu cikmistik.4 gunnsonra deger 9a inmisti.bugun yani 4 gun sonra yeniden 11 e yukselmis:KK43:2 saat arayla 20 dk bi gogsu 20 dk diger gogsu muhakkak emicek dio.bebegim uyanmio ayagi kipkirmizi cimdiklemedkten aciyada alisti 5 dk 10 dk tek gogsu emip yatio.el kadar bebegi besleyemedim:KK43:(gobegimiz kanamisti parca kalmis gobeginde duserken gumus nitratlanyaktilar.k vitamini ignesi vuruldu.dogum kilomuz 3kilo 30 gr di.asm de 2730 olculmustu 4 gunnsonra.bugun dogum kilomuza gelmisiz tekrar.sali gununtekrar kontrol edilcek sarilik.sutun varsa mama verme dedi uyuosa sagip uykuda ver dedi.herkeste bebegi uyutmuosun bi turlu die bana kiziodu uyuyarak buyucekmis alin size dedim :KK43:((

X