2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hayırlı cumalar doğuran doğurmayan tüm anneler sezeryan olanlar sizin de dikişinizin iç kısmında sertlik var mı, sanki ilk başlarda yoktu benim sonradan oldu gibi

CANIM neden lohusa dua okuyamasin ki sürekli fatiha ve Ayetel kursi oku dua niyetine ilkkez okunmaz diye duydum.bak ne güzel sana yardım eden insanlar da varmış bebeğin de sende sağlıklısin. Okudugum kitap da evden bir kaç saat uzaklaşmak iyi gelir yazıyordu farklı bişeyler yap biraz kafanı dağıtmaya çalış canım Allah yardımcin olsun

Kızlar banyo sonrası pudra mi?bebek yağı mi ?
Annem pudra kullandı kaynana geldi bebek yağına soktu çıkardı siz nasıl yapıyorsunuz? ?

Sezaryendan sonra sonda takildigi o bölge enfeksiyon kapmış. Aciyo idrarimi yaparken doktor manurol Şase verdi. Ama bebeğe geçer yazıyo okuduğum yazılarda ne yapmam gerek icsemmi icmesemmki bilemedim. Ama enfeksiyon gözünü korkutuyo. Ya daha da artarsa çok su içiyorum ama kar etmiyo

o zaman ic cnm enfeksiyon çoğalır sa bebeginede gecer allah korusun zarari olsa doktor vermez

ben de bekleyenlerdenim, allahtan tarih belli artık :)
pazartesi sabah benim minikcan da gelmiş olacak inş.

dün akşam hamurişi ağırlıklı akşam yemeği yedim, öldüm geberdim gece yatarken, hala kendime gelemedim, of of...

rabbim sağlıkla kavuştursun canım :) az kalmış maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…