Heee anladım @triton-x ,inşallah hala bekleyen hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız sağlıklaYok canim karnım baya indi ama bebek dönmediği için kafa ağır geliyor sanırım ondan baya sıkıntı çekiyorum. Sizinkide az kalmış gelir inş.
CANIM neden lohusa dua okuyamasin ki sürekli fatiha ve Ayetel kursi oku dua niyetine ilkkez okunmaz diye duydum.bak ne güzel sana yardım eden insanlar da varmış bebeğin de sende sağlıklısin. Okudugum kitap da evden bir kaç saat uzaklaşmak iyi gelir yazıyordu farklı bişeyler yap biraz kafanı dağıtmaya çalış canım Allah yardımcin olsunKızlar ben acayip bi şekilde lohusa depresyonuna girdim. Dayanamıyorum sürekli Ağlıyorum. Çocuk ishal olsa Ağlıyorum kussa Ağlıyorum. Uyumasa agliyorum. Aklım çıkıyor birsey olacak diye çaresiz saatlerce Ağlıyorum nolcak diye. Ben bu durumdan nasıl çıkacağımbbunları yaşayan varmı
Nasıl baş ediyorsunuz. Dua okuyorum sürekli ama lohusa dua okumamalimiymis. Nasıl atlatirim bilmiyorum biri bişey dese de Ağlıyorum. Kendimi çok yetersiz hissediyorum bebeğe bakamiıyorum yetmiyorum gibi geliyo.Herkes bana uüzülüyor eşim annem Teyzem bakıyorlar. Uyumuyorum bile günlerdir bebek ihtiyacı olduğunda beni bulsun yanında diye. Nolur akıl verin bana
Canim çıktın mi nasıl oldun ??Kızlae günaydın. Uyku tutmadı bugün erkenden uyandım. Rüyalar eşliğinde :) 9 gibi ameliyata gireceğim nolur dua edin. İyiki varsınız, bu topic iyiki var :)
cnm ben pudra hic kullanmadım bebek yagi sürdüm hep tabi pehlivan gibi degilKızlar banyo sonrası pudra mi?bebek yağı mi ?
Annem pudra kullandı kaynana geldi bebek yağına soktu çıkardı siz nasıl yapıyorsunuz? ?
o zaman ic cnm enfeksiyon çoğalır sa bebeginede gecer allah korusun zarari olsa doktor vermezSezaryendan sonra sonda takildigi o bölge enfeksiyon kapmış. Aciyo idrarimi yaparken doktor manurol Şase verdi. Ama bebeğe geçer yazıyo okuduğum yazılarda ne yapmam gerek icsemmi icmesemmki bilemedim. Ama enfeksiyon gözünü korkutuyo. Ya daha da artarsa çok su içiyorum ama kar etmiyo
Hadi ins sağlıkla gelsin minisler. Bende randevu saatini heyecanla bekliyorum.Gunaydin @triton-x cnm bende beklemdeyim ama artik cok istiyorum dogsun die dua ediyorum hayirlisiyla dogsun artik gercekten karnimdaki ilginc agrilar zorluyo artik beni
Canim pudra bebek icin cok zararli diye biliorum. Akcigerlerini tikior. Bence kullanma pudraKızlar banyo sonrası pudra mi?bebek yağı mi ?
Annem pudra kullandı kaynana geldi bebek yağına soktu çıkardı siz nasıl yapıyorsunuz? ?
Hadi ya hiç bilmiyordum bebek yağın a devam o zamanCanim pudra bebek icin cok zararli diye biliorum. Akcigerlerini tikior. Bence kullanma pudra
ben de alerjiye sebep oluyor diye biliyorum canım pudra... biz zeytinyagı kullanıyoruz :) pişik kremi olarak da sudocrem çok iyi geldi bizimkine :)Hadi ya hiç bilmiyordum bebek yağın a devam o zaman
rabbim sağlıkla kavuştursun canım :) az kalmış maşallah :)ben de bekleyenlerdenim, allahtan tarih belli artık :)
pazartesi sabah benim minikcan da gelmiş olacak inş.
dün akşam hamurişi ağırlıklı akşam yemeği yedim, öldüm geberdim gece yatarken, hala kendime gelemedim, of of...