Mama işini sonunda hallettim kızlar fakat bu kez de Bebeğimi benden kıskanıyor. Eşim kucağına almak istiyor vermiyor. Ilk bebeğimiz adam heves ediyor.herseye alınıyor.ne yapıcam ben ya bi akıl verin kızlar. Bebeğin göbeği düşmedi daha ki el kadar bebek spordan ne anlar bacaklarını hareket ettiriyor. Göbeğine bişey olcak diye aklım çıkıyor.yapma anne diyorum. Sen ben elime alınca korkuyosun da annenden korkmuyosun ben alınca korkuyosun 6 tane çocuk büyüttüm ben de bilmem ne... deli mi ne ya pirinç unu yedircekmis kafayı yemiş olmalı kendimi zor tutuyorum valla
Valla o hala 90 larda yaşıyor galiba lohusa olan benim alıngan olan kv altan alan ben alınmasın diye ugrasan ben yani kalp kırıklığı olmasın diyorum yani bir kaç gün sonra gidecek nasılsa ama dayanamıyorum vallahikendini tutma, pirinç unu yedirmek ne demek minik bebeğe, hangi devirde yaşıyoruz...
allah yardımcı olsun canım... lohusalıkta kendini bilmez insan zor...Mama işini sonunda hallettim kızlar fakat bu kez de Bebeğimi benden kıskanıyor. Eşim kucağına almak istiyor vermiyor. Ilk bebeğimiz adam heves ediyor.herseye alınıyor.ne yapıcam ben ya bi akıl verin kızlar. Bebeğin göbeği düşmedi daha ki el kadar bebek spordan ne anlar bacaklarını hareket ettiriyor. Göbeğine bişey olcak diye aklım çıkıyor.yapma anne diyorum. Sen ben elime alınca korkuyosun da annenden korkmuyosun ben alınca korkuyosun 6 tane çocuk büyüttüm ben de bilmem ne... deli mi ne ya pirinç unu yedircekmis kafayı yemiş olmalı kendimi zor tutuyorum valla
Sagol canim. Hiç söyleme ya hemde çok zormuş Bi başbaşa kalsaydık yavrumla.düşünebiliyormusun beni bile annemden kiskaniyor yaallah yardımcı olsun canım... lohusalıkta kendini bilmez insan zor...
Meraba canımKizlar bebeginizin kaldigi odanin sicakligini nas ayarliyosunuz, bide nasil giydiriyosunuz bebisleri, kac kat giyiyolar. Biz bu giydirme ve sicaklik konusunda annemle surekli didişme modundayiz.. Kendisi menepozlu ve sicak basip duruo, benim kizimida incecik penye battaniyeyle yatirio hava sicak diye ama ben bile yatarken usuyorum, ustume kalin bisey aliyorum, anlamadim napicam
Meraba canımKızlar ben acayip bi şekilde lohusa depresyonuna girdim. Dayanamıyorum sürekli Ağlıyorum. Çocuk ishal olsa Ağlıyorum kussa Ağlıyorum. Uyumasa agliyorum. Aklım çıkıyor birsey olacak diye çaresiz saatlerce Ağlıyorum nolcak diye. Ben bu durumdan nasıl çıkacağımbbunları yaşayan varmı
Nasıl baş ediyorsunuz. Dua okuyorum sürekli ama lohusa dua okumamalimiymis. Nasıl atlatirim bilmiyorum biri bişey dese de Ağlıyorum. Kendimi çok yetersiz hissediyorum bebeğe bakamiıyorum yetmiyorum gibi geliyo.Herkes bana uüzülüyor eşim annem Teyzem bakıyorlar. Uyumuyorum bile günlerdir bebek ihtiyacı olduğunda beni bulsun yanında diye. Nolur akıl verin bana
Hametan krem her yeri için kullanabilirsin canım ilk çocuğum dada kullandım bebe yağı bazı bebeklerde alerji yapiyorHadi ya hiç bilmiyordum bebek yağın a devam o zaman
Var canim baştan beri vardı sen hissettmeye yeni başladımHayırlı cumalar doğuran doğurmayan tüm annelersezeryan olanlar sizin de dikişinizin iç kısmında sertlik var mı, sanki ilk başlarda yoktu benim sonradan oldu gibi
senin kv iyice cosmus masallah benimkini öpüp başımın ustune koyayım o zaman emzir emzir diye başımın etini yiyiyo pirinç unu neymis ya tövbe tövbe iyi dayaniyosun valla yalnizlik en iyisi bugun sonunda yalnız kaldik yavrularimla bütün herseyimi hallettim acaip huzurlu bir gündüValla o hala 90 larda yaşıyor galiba lohusa olan benim alıngan olan kv altan alan ben alınmasın diye ugrasan ben yani kalp kırıklığı olmasın diyorum yani bir kaç gün sonra gidecek nasılsa ama dayanamıyorum vallahi
:)) dimi ya.. bende hamile kaldıktan sonra 2 aylıkken işten ayrıldım sanırım iş hayatı bitti benim için eşim mali müşavir onun işlerine yardım edicem hemde kızımla ilgilenecem inşallah sende yeterince yanında olabilirsin zaten çalışan annelerin işten erken çıkma süt izni olayları oluyorBende dün bunu bırakıp işe nasıl gideceğim diye ağladım eşime de cikistim sen neden zengin değilsin diye
Canımmmm alllah bagışlasınnn sutun artacaktır merak etmee sen. Ben de cok agladım saka gıbı birşeydiKızlar sabah doğum yaptım. Geldi oğlum. 3300 kilo doğdu. Gördüğüm an o kdr çok ağladım ki anlatamam size.
Kanamam da oldu ama çok çok değil. Ameliyat yerim ağrımıyor şükür. Ama rahim toparlandığı için kasıklarımda bi ağrı var hafif hafif. Adet ağrısı gibi. Az sonra yürümeye çalışacağm.
Oğlum güzel emiyor ama sütüm çok az. Mama veriyorlar bu yüzden.
Kovala boşver gitsinler cenelerini mi cekecenBakıp bakıp ağlıyorm ya Allahım herkese nasip etsin. Annemle kvalidem dır dır başımın etini yediler didişip duruyorlar gidin kantinde didişin dedim