yuhh yaa canım benim Allah yardımcın olsun ayyy biran önce gider inşallah sen de kuzunla başbaşa kalırsın sakın küçücük bebişe pirinç unu yedirmesin o eskiden di imkansızlıktan çaresizlikten veriyordu insanlar ayy birde bilmem kaç çocuk büyüttüm demezler mi eski çocuklarda çok akıllıymış birde büyüğün eline veriyorlardı çocukları büyütsün diyeeeeMama işini sonunda hallettim kızlar fakat bu kez de Bebeğimi benden kıskanıyor. Eşim kucağına almak istiyor vermiyor. Ilk bebeğimiz adam heves ediyor.herseye alınıyor.ne yapıcam ben ya bi akıl verin kızlar. Bebeğin göbeği düşmedi daha ki el kadar bebek spordan ne anlar bacaklarını hareket ettiriyor. Göbeğine bişey olcak diye aklım çıkıyor.yapma anne diyorum. Sen ben elime alınca korkuyosun da annenden korkmuyosun ben alınca korkuyosun 6 tane çocuk büyüttüm ben de bilmem ne... deli mi ne ya pirinç unu yedircekmis kafayı yemiş olmalı kendimi zor tutuyorum valla
Allah analı babalı büyütsün canımKizlar selam salı günü bizim de bebisimiz geldi çok şükür suni sancı denedik sabahtan ama bebisin kalbi kaldırmadı öyle olunca acilen sezeryana aldı dr. Dun eve geldik bugun anca kendime geldim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün süt olayını hiç takma sen emzirebildiğin kadar emzir 2. 3. gün biranda çoğalacatır aklıma oğluşumu ilk gösterdikleri an geldi gözlerim doldu bir an tansiyonum çok düşüktü ona dokunmak muhteşemdi hemen almışlardı sonra da acil küveze koymuşlardı çok karmaşık duygulardı benim içinKızlar sabah doğum yaptım. Geldi oğlum. 3300 kilo doğdu. Gördüğüm an o kdr çok ağladım ki anlatamam size.
Kanamam da oldu ama çok çok değil. Ameliyat yerim ağrımıyor şükür. Ama rahim toparlandığı için kasıklarımda bi ağrı var hafif hafif. Adet ağrısı gibi. Az sonra yürümeye çalışacağm.
Oğlum güzel emiyor ama sütüm çok az. Mama veriyorlar bu yüzden.
ayy canım benim bende çocuğa uykusunda biberonla besliyordum diye kendi annemle çok atıştım neymiş ben bir yatarmış sabaha kadar bana birşey mi olmuş muş çocuğu bir rahat bırakamadın gibilerinden bence sarılık varsa bırak 3 saati 2 saatte bir besle kimseyi de dinleme anne memesine benziyen biberondan al ve biberona alışır diye korkma çünkü daha küçük ve emzirmeyi ihmal etmeMoralim cok bozuk kizlar bebegim 11 gunluk bugunnkontrole goturduk.sariliktan 18 le 1 gece kuvesde kalmistik 11 e dusmustu cikmistik.4 gunnsonra deger 9a inmisti.bugun yani 4 gun sonra yeniden 11 e yukselmis2 saat arayla 20 dk bi gogsu 20 dk diger gogsu muhakkak emicek dio.bebegim uyanmio ayagi kipkirmizi cimdiklemedkten aciyada alisti 5 dk 10 dk tek gogsu emip yatio.el kadar bebegi besleyemedim (gobegimiz kanamisti parca kalmis gobeginde duserken gumus nitratlanyaktilar.k vitamini ignesi vuruldu.dogum kilomuz 3kilo 30 gr di.asm de 2730 olculmustu 4 gunnsonra.bugun dogum kilomuza gelmisiz tekrar.sali gununtekrar kontrol edilcek sarilik.sutun varsa mama verme dedi uyuosa sagip uykuda ver dedi.herkeste bebegi uyutmuosun bi turlu die bana kiziodu uyuyarak buyucekmis alin size dedim ((
süpersin walla en güzelini yapmışsın tebrik ederim seni tepkileri ne oldu sustularmı ayy bizimkiler de bebek konusunda çok zıtlarmış ama Allahtan birarada değillerBakıp bakıp ağlıyorm ya Allahım herkese nasip etsin. Annemle kvalidem dır dır başımın etini yediler didişip duruyorlar gidin kantinde didişin dedim
ayy canım benim bende çocuğa uykusunda biberonla besliyordum diye kendi annemle çok atıştım neymiş ben bir yatarmış sabaha kadar bana birşey mi olmuş muş çocuğu bir rahat bırakamadın gibilerinden bence sarılık varsa bırak 3 saati 2 saatte bir besle kimseyi de dinleme anne memesine benziyen biberondan al ve biberona alışır diye korkma çünkü daha küçük ve emzirmeyi ihmal etme
bşy diyemediler eşim de biraz hava alın gelin siz dedi çıktılar. En azından bi süre rahat ettimsüpersin walla en güzelini yapmışsın tebrik ederim seni tepkileri ne oldu sustularmı ayy bizimkiler de bebek konusunda çok zıtlarmış ama Allahtan birarada değiller
Ben de annemle kv den korkuyorum. Neden didisiyor seninkiler?Bakıp bakıp ağlıyorm ya Allahım herkese nasip etsin. Annemle kvalidem dır dır başımın etini yediler didişip duruyorlar gidin kantinde didişin dedim
bebeğn altını değiştirirken bile zıtlar. Tartışıyorlar. Kvalide tam eski kafa annem de biraz yenicidir.Ben de annemle kv den korkuyorum. Neden didisiyor seninkiler?
ayy canım benim bende çocuğa uykusunda biberonla besliyordum diye kendi annemle çok atıştım neymiş ben bir yatarmış sabaha kadar bana birşey mi olmuş muş çocuğu bir rahat bırakamadın gibilerinden bence sarılık varsa bırak 3 saati 2 saatte bir besle kimseyi de dinleme anne memesine benziyen biberondan al ve biberona alışır diye korkma çünkü daha küçük ve emzirmeyi ihmal etme
Hadi geçmiş olsun gözünüz aydın canımKızlar yürüdüm çok şükür kendi başıma yürüyebiliyorm. Sadece gaz kaldı
Canim kendini çok sıcak tut özellikle ayaklarini Alahin izniyle rahatlıkla çıkacakKızlar yürüdüm çok şükür kendi başıma yürüyebiliyorm. Sadece gaz kaldı
Canım bana hastanede dedikleri sütü sagdiktan sonra 3 saat icerisinde tuketeceksen dolaba koymana gerek yok dolaba koydugun sütü 4 derecede 3 gün saklayabilirsin dolabdan cikardiktan sonra benmari usulü isitiyorsun ben cezveye sıcak su koyup biberonu içinde bekletip isitiyorum isittigin sütü tekrar dolaba koymuyorsun eğer 3 saatten fazla dışarıda ise döküyorsun o yüzden biberona bebeğinin yiyeceği kadar koyacagiz fazla süt varsa onuda -18 derece buzlukta 3 ay sakliyorsun ben bu şekilde yapıyorum canım hastanede anlattıkları gibi yapiyorum isittigin sutu tekrar dolaba koyma süt saklama posetleri var ben onları kullaniyorum biberona yiyeceği kadarını koyuyorum doymazsa az birşey yeniden isitiyorum bibronu yatarken veriyorum uyanikken muhakkak emzirmeye çalışıyorum emmese de deniyorum ilk zamanlar almiyordu şimdi çok şükür iyiCanim bisey sorucam sutu sagdiktan sonra biberona kuzuya veriyorum biraz sonra oda sicakliginda 3 saati gecirmedeb buzdolabina koyuyorum sonra emzirdikten sonra ilave yapicaksam biberonla cikarip oda sicakligina gelmesini bekliyorum.3 saati gecirmeden duruo biberon oda sicakliginda herdefasinda.kalani buzdolabina koyuyorum yeniden.yanlismi yapiyorum bi kez verip kalanini dokmelimiyim kafam karisti.
Bende varım bekliyorum.Bu tek ben mi kaldim dogurmayannnn
Kizlar selam salı günü bizim de bebisimiz geldi çok şükür suni sancı denedik sabahtan ama bebisin kalbi kaldırmadı öyle olunca acilen sezeryana aldı dr. Dun eve geldik bugun anca kendime geldim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar gözünüz aydın maşallahKızlar sabah doğum yaptım. Geldi oğlum. 3300 kilo doğdu. Gördüğüm an o kdr çok ağladım ki anlatamam size.
Kanamam da oldu ama çok çok değil. Ameliyat yerim ağrımıyor şükür. Ama rahim toparlandığı için kasıklarımda bi ağrı var hafif hafif. Adet ağrısı gibi. Az sonra yürümeye çalışacağm.
Oğlum güzel emiyor ama sütüm çok az. Mama veriyorlar bu yüzden.
Sağlıkla büyüsün inşallah canım doğum hikayeni bekliyoruz sende çok korkuyordun kendimi görmüştüm sende korkulacak bişey var mıymışBakıp bakıp ağlıyorm ya Allahım herkese nasip etsin. Annemle kvalidem dır dır başımın etini yediler didişip duruyorlar gidin kantinde didişin dedim
Maasallah canim Masallah. Oturman yurumen cok iyi. Gaz belki psikolojiktİr, biraz yalniz biraksinlar seni odada eşin falan. Benim kv yanimdayken psikolojik olarak kaciodu :)Kızlar gazım çıkmadıçıkmadığı için serum devam. Serumdan dolayı bebeğimi tutamıyorum. Ağrım sancım yok bol bol yürüyorum oturuyorum