2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
yuhh yaa canım benim Allah yardımcın olsun ayyy biran önce gider inşallah sen de kuzunla başbaşa kalırsın sakın küçücük bebişe pirinç unu yedirmesin o eskiden di imkansızlıktan çaresizlikten veriyordu insanlar ayy birde bilmem kaç çocuk büyüttüm demezler mi eski çocuklarda çok akıllıymış birde büyüğün eline veriyorlardı çocukları büyütsün diyeeee

Allah analı babalı büyütsün canım

canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün süt olayını hiç takma sen emzirebildiğin kadar emzir 2. 3. gün biranda çoğalacatır aklıma oğluşumu ilk gösterdikleri an geldi gözlerim doldu bir an tansiyonum çok düşüktü ona dokunmak muhteşemdi hemen almışlardı sonra da acil küveze koymuşlardı çok karmaşık duygulardı benim için

ayy canım benim bende çocuğa uykusunda biberonla besliyordum diye kendi annemle çok atıştım neymiş ben bir yatarmış sabaha kadar bana birşey mi olmuş muş çocuğu bir rahat bırakamadın gibilerinden bence sarılık varsa bırak 3 saati 2 saatte bir besle kimseyi de dinleme anne memesine benziyen biberondan al ve biberona alışır diye korkma çünkü daha küçük ve emzirmeyi ihmal etme

Bakıp bakıp ağlıyorm ya Allahım herkese nasip etsin. Annemle kvalidem dır dır başımın etini yediler didişip duruyorlar gidin kantinde didişin dedim
süpersin walla en güzelini yapmışsın tebrik ederim seni tepkileri ne oldu sustularmı ayy bizimkiler de bebek konusunda çok zıtlarmış ama Allahtan birarada değiller

Iyce paranoyak ilan ettiler beni.bebegi uyutmuosun yenidogan cocuk uyur tabi bik bik bik annemde esimde.bugun yeniden yuksekdigini duyunca hickirs hickira agladim bu seferde ben buyutuyor oluyorum.1 gece kuvezde kaldi 2 saate bir emzirmeye gitmeme ragmen cok agir geldi ayri kalmak simdide ya yeniden yukselirde hastaneye alirlarsa korkusuyla napcagmi bilemiyorum anneligin boyle birsey oldgnu bilmiyordum herkes bebegime zarar vericekmis hissiyle dolasiyorum ortada babasindanda kiskaniormusum babam farkedip cekip uyardi bi kenarda yapma kizim uzaklasirsa yanasmaz bidaha bakiminda cok zorlanirsin die(

Canim bisey sorucam sutu sagdiktan sonra biberona kuzuya veriyorum biraz sonra oda sicakliginda 3 saati gecirmedeb buzdolabina koyuyorum sonra emzirdikten sonra ilave yapicaksam biberonla cikarip oda sicakligina gelmesini bekliyorum.3 saati gecirmeden duruo biberon oda sicakliginda herdefasinda.kalani buzdolabina koyuyorum yeniden.yanlismi yapiyorum bi kez verip kalanini dokmelimiyim kafam karisti.

Canım bana hastanede dedikleri sütü sagdiktan sonra 3 saat icerisinde tuketeceksen dolaba koymana gerek yok dolaba koydugun sütü 4 derecede 3 gün saklayabilirsin dolabdan cikardiktan sonra benmari usulü isitiyorsun ben cezveye sıcak su koyup biberonu içinde bekletip isitiyorum isittigin sütü tekrar dolaba koymuyorsun eğer 3 saatten fazla dışarıda ise döküyorsun o yüzden biberona bebeğinin yiyeceği kadar koyacagiz fazla süt varsa onuda -18 derece buzlukta 3 ay sakliyorsun ben bu şekilde yapıyorum canım hastanede anlattıkları gibi yapiyorum isittigin sutu tekrar dolaba koyma süt saklama posetleri var ben onları kullaniyorum biberona yiyeceği kadarını koyuyorum doymazsa az birşey yeniden isitiyorum bibronu yatarken veriyorum uyanikken muhakkak emzirmeye çalışıyorum emmese de deniyorum ilk zamanlar almiyordu şimdi çok şükür iyi

Bu tek ben mi kaldim dogurmayannnn
Bende varım bekliyorum.

Kızlar gözünüz aydın maşallah

Ay kızlar benim oğlum geceleri sabaha kadar ağlıyor neredeyse aşırı gazlı dr biogia damla yazdı ama çok faydası olmadı sanki gazdan doğru dürüst ememiyor emdiginide gazla kusuyor ne yapcami şaşırdım . Büyük oğlum ağlamasını taklit ediyor bebek napiyo deyince inga inga diyor gelenlere :) ağlıyor diye şaşıyor yavrum

Kızlar gazım çıkmadı çıkmadığı için serum devam. Serumdan dolayı bebeğimi tutamıyorum. Ağrım sancım yok bol bol yürüyorum oturuyorum

Bakıp bakıp ağlıyorm ya Allahım herkese nasip etsin. Annemle kvalidem dır dır başımın etini yediler didişip duruyorlar gidin kantinde didişin dedim
Sağlıkla büyüsün inşallah canım doğum hikayeni bekliyoruz sende çok korkuyordun kendimi görmüştüm sende korkulacak bişey var mıymış

Kızlar gazım çıkmadı çıkmadığı için serum devam. Serumdan dolayı bebeğimi tutamıyorum. Ağrım sancım yok bol bol yürüyorum oturuyorum
Maasallah canim Masallah. Oturman yurumen cok iyi. Gaz belki psikolojiktİr, biraz yalniz biraksinlar seni odada eşin falan. Benim kv yanimdayken psikolojik olarak kaciodu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…