2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende bugün baya kötüyüm, midede gaz ve reflu feci yaşıyorum. Nefes almakta zorlanıyorum. Bizimkide karnimda sığmıyor artık geriliyor. Kasılma da olabilir bunlar bilmiyorum ama yarın dr a sezeryan gününü erkene çekmesini rica edeceğim. Artık beklemesi baya zorlaştı.
Bekleyenler sizin durumunuz nasıl? Birtek ben mi böyle sıkıntıliyim acaba

Bende bugün baya kötüyüm, midede gaz ve reflu feci yaşıyorum. Nefes almakta zorlanıyorum. Bizimkide karnimda sığmıyor artık geriliyor. Kasılma da olabilir bunlar bilmiyorum ama yarın dr a sezeryan gününü erkene çekmesini rica edeceğim. Artık beklemesi baya zorlaştı.
Bekleyenler sizin durumunuz nasıl? Birtek ben mi böyle sıkıntıliyim acaba

CNm bizde beklemede olanlardanız ,bebişimizin kendi isteği ile gelmek istemesini bekliyoruz ... evet aralarda bnm de karnım taş gibi oluyo ,bide geriliyor ki sorma ...Allah tan nefes almam da falan zorlanmıyorum ben ,belki Bebek aşağı indikçe daha rahat nefes alırsın muhtemelen ..

CNm bizde beklemede olanlardanız ,bebişimizin kendi isteği ile gelmek istemesini bekliyoruz ... evet aralarda bnm de karnım taş gibi oluyo ,bide geriliyor ki sorma ...Allah tan nefes almam da falan zorlanmıyorum ben ,belki Bebek aşağı indikçe daha rahat nefes alırsın muhtemelen ..
Yok canim karnım baya indi ama bebek dönmediği için kafa ağır geliyor sanırım ondan baya sıkıntı çekiyorum. Sizinkide az kalmış gelir inş.

Canım zaten genelde geceleri giriyorum forma uyumadigindan bizde de bir kac gun once başladı gaz problemi 15. Gunden sonra basliyormus genelde bagirsak gelişimi ile bebek gelişimi dogru orantılı olmadığından oluyormuş bebek yağı ile bol bol karnına masaj yap her beslemeden sonra dik pozisyonda sirtina vur yada masaj yap bana kucağa alismasin diye yaptirmadilar şimdi resti çektim çünkü kuzum bu defa gazdan tüm emdiğini çıkartıyor alisirsada alissin ne yapayım yavrum kıvrım kıvrım kivranmasindan iyidir 1 sattir uyuyo sonra kivranarak uyanıyor inş yavrularimiz en az gaz ile atlatir bu dönemi
İnşallah canım benim aynen bebeğinle senin temasın daha önemli doktorum kimseyi dinleme o şuan senin ilgini istiyor omzuna yatır sürekli onunla konuş kalp atışlarını dinlesin dedi.. ya benim kızda kusuyor öyle sürekli değil ama bi kusarsada avuç avuç kusuyor korkuyorum

Canım ses etkiler bebeği hiç riske girme o sese bizler dayanamiyoruz bence annene bırak sen gidip gelirsin benim düğünumde arkadaşim senin durumundaydi 1 saat kaldi gitti
Ben tam bi lohusayım 1 saat ayrı kalmak ölüm gibi :KK43: sende de böylemi lavaboya bile gitsem aklım kalıyor koştur koştur çıkıyorum hemen :) çok garipmiş annelik ya

Kızlar ben acayip bi şekilde lohusa depresyonuna girdim. Dayanamıyorum sürekli Ağlıyorum. Çocuk ishal olsa Ağlıyorum kussa Ağlıyorum. Uyumasa agliyorum. Aklım çıkıyor birsey olacak diye çaresiz saatlerce Ağlıyorum nolcak diye. Ben bu durumdan nasıl çıkacağımbbunları yaşayan varmı
Nasıl baş ediyorsunuz. Dua okuyorum sürekli ama lohusa dua okumamalimiymis. Nasıl atlatirim bilmiyorum biri bişey dese de Ağlıyorum. Kendimi çok yetersiz hissediyorum bebeğe bakamiıyorum yetmiyorum gibi geliyo.Herkes bana uüzülüyor eşim annem Teyzem bakıyorlar. Uyumuyorum bile günlerdir bebek ihtiyacı olduğunda beni bulsun yanında diye. Nolur akıl verin bana

Kızlar ben acayip bi şekilde lohusa depresyonuna girdim. Dayanamıyorum sürekli Ağlıyorum. Çocuk ishal olsa Ağlıyorum kussa Ağlıyorum. Uyumasa agliyorum. Aklım çıkıyor birsey olacak diye çaresiz saatlerce Ağlıyorum nolcak diye. Ben bu durumdan nasıl çıkacağımbbunları yaşayan varmı
Nasıl baş ediyorsunuz. Dua okuyorum sürekli ama lohusa dua okumamalimiymis. Nasıl atlatirim bilmiyorum biri bişey dese de Ağlıyorum. Kendimi çok yetersiz hissediyorum bebeğe bakamiıyorum yetmiyorum gibi geliyo.Herkes bana uüzülüyor eşim annem Teyzem bakıyorlar. Uyumuyorum bile günlerdir bebek ihtiyacı olduğunda beni bulsun yanında diye. Nolur akıl verin bana
Canım bende aynıydım 15 gün oldu doğum yapalı ilk haftalarda herşeye ağlıyordum annem kızımın kaşına gözüne hac sürmesi çekti ona bile ağlamıştım kızım cadı gibi oldu diye :)) şimdi yine biraz daha depresyon halim var ama ilk günlerdeki gibi değil zamanla hafifliyor inan herkes destek olsa bile o lohusalık bunalımına hiç birşey fayda etmiyor sadece zaman gerek işte

Kizlar bebeginizin kaldigi odanin sicakligini nas ayarliyosunuz, bide nasil giydiriyosunuz bebisleri, kac kat giyiyolar. Biz bu giydirme ve sicaklik konusunda annemle surekli didişme modundayiz.. Kendisi menepozlu ve sicak basip duruo, benim kizimida incecik penye battaniyeyle yatirio hava sicak diye ama ben bile yatarken usuyorum, ustume kalin bisey aliyorum, anlamadim napicam :KK43:
Canım bebek için 24 derece olmasi yeterli bizde de tam tersi annem 26 da olduğu halde oda çok soğuk diyor hepimiz farklı farklı sinavlardan geçiyoruz resmen neyse en sonunda bebislerimizle basbasa kalacagiz ama inş o döneme kadar bebisler alismazlar

Kizlar bugun kizimiz dunyaya geldi cok sukur. Genel anestezi ile old. Dunya tatlisi masallah. Sutum gelmiyor, kizima mama veriyoruz. Dua edin yarin gelsin.
Canım hayrlu uğurlu olsun rabbim saglikli sıhhatli uzun ömür nasip etsin sütü hiç dert etme biranda geliyor sasiriyorsun sen olmasada bebeğini emzir mama aliyor diyede sakın üzülme

Bi halt bildiği de yoktur eminim en iyisi hemen herkesi yanından kovalamak zorlansam da ben yapayim yani
Aynen öyle valla cnm benm bildiklerimn onda birini biliyorlar ancaa:/ daha on gün burda kalacak gibi:KK43:
Ahh bu erkekler hep cefayı kadınlar çekiyor ne yazikki
Ama yinede sessiz kalma canım ya bişey derlerse lohusasin sen sonuçta bunu söyle vicdan yaptır onlara
valla cnm arada tersliyorm artık onuda yapsazsam tam çatlarm ama yinede içim soğumuyo:)0
Ayyy canım benim yaa kiyamam niyet bakmakda değilmiş ne rahatlık bu yaa zaten senin iki tane kuzun var biriside mini minnacik bu kadar huysuz bebekle kalmakda ne demek off off biz işte bu yuzden ilerleyemiyoruz işte bu yüzden lohusa doneminde çok tartismalar oluyor kalacak baska yeri yok mu Allah yar ve yardimcin olsun cocuklarindan yüzünü güldürsün
allah razı olsn cnm amiin cümlemizn inşllh. Kalacak yeri var cnm nasıl olmaz ama benm evimde hanmefndi daha rahat daha konforlu bende birşey demiyorm tabi burda kalır kv ve üç tane görmcm ve biz aynı mahalledeyz;(( aralarmz hep bir sokak diyebilirm kv mler ş.dışında on gğne kadar gelirler herhalde o zamn gider onlarda kalır yani bnce bnm daha on ginm var:/

Kızlae günaydın. Uyku tutmadı bugün erkenden uyandım. Rüyalar eşliğinde :) 9 gibi ameliyata gireceğim nolur dua edin. İyiki varsınız, bu topic iyiki var :)

Hadi hayırlısı ile git gel inşallah. SAĞLIKLI bi şekilde kucağına alırsın inşallah. Duaları m seninle. Allah yardimcin olsun

İnşallah canım benim aynen bebeğinle senin temasın daha önemli doktorum kimseyi dinleme o şuan senin ilgini istiyor omzuna yatır sürekli onunla konuş kalp atışlarını dinlesin dedi.. ya benim kızda kusuyor öyle sürekli değil ama bi kusarsada avuç avuç kusuyor korkuyorum
Değilmi yaa 9 ay seninle olsun senin kalbinin sesi ile kendini güvende hissetsin dünyaya gelip belki de en çok ihtiyaci olan dünyaya alışma aşamasında kucağa alisir alma ki benden başka kimsede kucağına almıyor benim de avuç avuç kusuyor bebeklerin mide kapakcigi henüz tam oturmadigindan ve bebeğin gazını cikartamadiysak bebek gazla beraber sutude çıkartıyor ben artık her emzirmeden sonra gazı çıkana kadar kucağıma alıp beline ritmik vuruyorum bazen cikartamiyorum işte o zaman kusuyoruz

Aynisi banada oldu canim. O kadar kotuydumki, hep agliodum. Doktoruma gittigimde anlattim ve eger bunu aşamazsam bende kalici olacagini ve psikolojik destek almam gerekicegini, ilaclar icmem gerekicegini soyledi. Kendi kendini telkin etmeye calis dedi, oylede yaptim. Bebegimi Rabbime emanet ettim, ona emanet edildikden sonra başına ne gelebilirki, en kudretli olan koruyor bebegimi. Sende oyle yap, inan rahatlarsin

Kızlae günaydın. Uyku tutmadı bugün erkenden uyandım. Rüyalar eşliğinde :) 9 gibi ameliyata gireceğim nolur dua edin. İyiki varsınız, bu topic iyiki var :)
Allah yardimcin olsun canim. İnsaallah iyisindir, sonunda yavruna kavusuyosun, bizide haberdar et. Dualarim seninle

X