2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ay onun tadı cok kötüdür ya vermeyin kuzuma masaj yapın kizimda 3 ay gaz problemi yaşamıştım masaj yaptık ilaç kullandık geçmedi gazlı yiyecekler içecekler icmemeye çalışın allah kolaylık versin
Evet canım bi defa verdik hiç içemedi vermedik bi daha.. allah yardımcımız olsun

Kizlar bizim bugun gobek bagimiz dustu cok sukur. Doktoruna ulasamadim yavrumun, gobekbagi dustukden ne kadar sonra yikayabiliriz ve pansumana devam ediliormu bilen varmi

Az önce face te bi grupta gördüm ayni soruyu, bi kaç gün daha alkolle pansumana devam et, ondan sonra yikarsin diye cevapladılar

Kizlar birkac gundur takip edemedim. Yeni dogumlar olmus hepsi hayirli olsun. Bugun kontrolum ve cati muayenem vardi. Dunden bu yana inanilmaz bir sekilde hemoroid agrisi cekiyorum. Cok afedersiniz popom yaniyor resmen. Kabizda degildim ama birsey dokundu sanirim. Uzerine oturamiyorum, yatamiyorum. Dun gece dedemin vefat haberini aldim. Sekerim surekli yukseliyor. Uyku uyuyamadim
Yani bugunku kontrole moralsiz gittim. Nst de sancim cikmadi. Doktora durumu anlattim, siz bilirsiniz normal dogum icin motivasyonunuz yoksa persembe sezeryanla alalim yoksa cati muayenesini o gun yapalim dedi. Sezaryansa haftaya birakmak istemedi. Biraz dusunduk ve spinal sezeryan olmaya karar verdik. Artik hakkimizda hayirlisi. Persembe sezeryan olacagim ama bu hemoroidin hemen gecmesi icin ne yapabilirim ? Yoksa hem sezaryan hem bu agri beni mahvedecek.
Başın sağolsun canım

Aslında emmeside çok düzensiz bazen yarım saatte bile acıkıyor bazen 2 saate acıkıyor.. bu arada kimyonlu rezene çayı vermeyi denedik ağzında biriktirip tükürüyor tadı kötü diye içine az birşey şeker karıştırsam sıkıntı olur mu acaba
Canım 1 yaşına kadar şeker onermiyorlar sadece rezene denesen birde geçen hafta gittiğim seminerde rezene çayını gunde 1 cay kaşığı oda kesinlikle emzirmeden sonra verin dedi sanki benim bebisde de gaz var ben yediklerimi gözden gecirecegim sende oyle yap istersen

Herkes doğum yapmak ister ben istemiyorum çünkü kızım cok hasta onu birakip hastaneye gitmek istemiyorum aklım burada kalacak biliyorum evim yakın olsa kuzum gelse ama 2 saat uzaklıkta hastanem bu hafta olmasın nolur yavrum iyi olsun en azından

Kizlar bizim bugun gobek bagimiz dustu cok sukur. Doktoruna ulasamadim yavrumun, gobekbagi dustukden ne kadar sonra yikayabiliriz ve pansumana devam ediliormu bilen varmi
Bizim dün düştü bugün kontrol vardı doktor artık yikayabilir hiçbirşey surmeyin 1 ay boyunca ara ara az miktarda kanama olabilir panik olmayın dedi

Canim bizde dustugu gun yikadik sadece guzelce kurulayin ve saf alkol spreyi almistik gunluk pansuman icin onu skin dediler.onemli olan islak kalmamasi.annem vazelon surdu birde yikamadan suyu gecirmez diye.birde yuzustu yikamadik ilk yikamada gobegine gogus p3di koyduk annem tuttu elinde yuzu kuvete donuk yikadik.

40. Hafta bitcek bebegin basi asagida fakat kanala girmedi. Kanala girmesi icin yapabilecegim birsey var mi sizce kizlar?

doğum yapan arkadaşlar psikolojiniz ne durumda? lohusa depresyonu olayını yaşayan var mı :KK43:

Kızlar doğumdan sonda bize doğum raporu veriyorlar ya o doğum raporunu kurumumuza hemen mi vermemiz gerek? Raporla beraber dilekçe vs veriyor muyuz bilgisi olan var mı

Canım yeni sisteme göre sgk anlaşmalı bir yerse bir şey yapmana gerek yok, şirket görmesi lazım otomatik.
Ama yine de bir şirketi arayıp telefonla sormakta fayda var.

Canım yeni sisteme göre sgk anlaşmalı bir yerse bir şey yapmana gerek yok, şirket görmesi lazım otomatik.
Ama yine de bir şirketi arayıp telefonla sormakta fayda var.

Lohusa depresyonuna en iyi gelen şey balık yağı imiş, canan karatay demişti bir yerde, aklımızda bulunsun
ben öğretmenim de o zaman okula sorayım müdürü aramaktan yıldım ztn :)

Ben bayadır balık yağı içiyorm doktor devam edeceksin demişti iyi oldu o zaman :)

Gerçekten düştümu aramızda 1 gün var bebeklerin bizimkisinde daha tık yok. Çok erkendusmus

Yıkanınca daha erken düşüyor olabilir.
Ben de ilk oğlumu göbek bağı düşmeden yıkamıştım, hem de kaç kez, bir haftalıkken düşmüştü. Yıkamayı tercih etmeyen arkadaşımın da 12-13 günlükken düşmüştü diye hatırlıyorum.

ben öğretmenim de o zaman okula sorayım müdürü aramaktan yıldım ztn :)

Ben bayadır balık yağı içiyorm doktor devam edeceksin demişti iyi oldu o zaman :)

Hımm sizde nasıl bilemiyorum, ben ayrılmadan ik ya sordum böyle dediler, ama sizde ik yoksa müdür çok ilgilenmeyebilir, bence pazartesi ara sor.

X