Merhaba kızlar,55 günün sonunda sizinde en içten şekilde dilediğiniz gibi kızımla evimdeyim,şu an göğsümde uyuyo ve bende mutlu bir anne olarak size yazıyorum.Çok badireler atlattık,çok savaştı miniğim,göz-kulak-ortopedi için gelen her doktor onun çok şanslı olduğunu söyleyerek gitti,hemşireler minik savaşçı diye sevdi.Gece gündüz uyku nedir bilmeden onunla ilgilendim,mikrop kapmasın diye her gün onun uyuduğu saatlerde duş aldım yeni kıyafetler giydim geldim,hemşireler dokunmasın diye mideden boruyla beslemeyi bile öğrenip ben besledim,banyosunu ben yaptırdım korkarakta olsa,oksijene maruz kaldığı için cildi kurumasın diye her gece zeytinyağı sürdüm cildine,emmediği için devamlı süt sağdım pes etmedim o da pes etmedi 1200 gram olarak doğan kızım buzdolabı poşetlerine konulmaktan,mide borularından,solunum cihazlarından,sarılıktan,enfeksiyondan kansızlıktan,taşikardiden,kurtulup 2gün önce 2530gramla yuvasına kavuştu.erkenden hayatın ceremesini çekti ama çok şükür iyi artık,hiç bir yerinde sorun yok,çok minik ama çok tatlı teyzeleri,kargaya yavrusu şahin görünmüyo gerçekten tatlı :)
Merak edenler olmuş çok sağolun,doğum yapanlara çok çok hayırlı olsun yapmayanlarada Allah sağlıkla ve kolaylıkla çocuklarına kavuşmayı nasip etsin öpüyorum sizleri