2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Evet ben de spinal olmuştum, aslında kayısı hoşafı da içtim bi iki kere ama çok içmeye de korktum bağırsaklarım çok çalışır ama çıkamazsam diye, afedersin ama ıkınırken dikişlerin acımadı mı

Maşallah canım ikinci gün çıkanı hiç duymamıştım daha ne olsun çıkarsın yine o zaman, dikişlerin acımadı mı, ilaç ne ilacı,

Sen de erken çıkmışsın gerisi gelir heralde
Ikinmana gerek kalmio o hosafi icince. Sabah sadece bi bardak, taneli ve ac karnina ic. Sana lagman yapmadilarmi? Bana ikinci gun hastanede tuvalete cikamayinca lagman yaptilar, ben evde kendim hosafla devam ettim ama sivi oldugu icin ikinmiosun

Merhaba kızlar,55 günün sonunda sizinde en içten şekilde dilediğiniz gibi kızımla evimdeyim,şu an göğsümde uyuyo ve bende mutlu bir anne olarak size yazıyorum.Çok badireler atlattık,çok savaştı miniğim,göz-kulak-ortopedi için gelen her doktor onun çok şanslı olduğunu söyleyerek gitti,hemşireler minik savaşçı diye sevdi.Gece gündüz uyku nedir bilmeden onunla ilgilendim,mikrop kapmasın diye her gün onun uyuduğu saatlerde duş aldım yeni kıyafetler giydim geldim,hemşireler dokunmasın diye mideden boruyla beslemeyi bile öğrenip ben besledim,banyosunu ben yaptırdım korkarakta olsa,oksijene maruz kaldığı için cildi kurumasın diye her gece zeytinyağı sürdüm cildine,emmediği için devamlı süt sağdım pes etmedim o da pes etmedi 1200 gram olarak doğan kızım buzdolabı poşetlerine konulmaktan,mide borularından,solunum cihazlarından,sarılıktan,enfeksiyondan kansızlıktan,taşikardiden,kurtulup 2gün önce 2530gramla yuvasına kavuştu.erkenden hayatın ceremesini çekti ama çok şükür iyi artık,hiç bir yerinde sorun yok,çok minik ama çok tatlı teyzeleri,kargaya yavrusu şahin görünmüyo gerçekten tatlı :)
Merak edenler olmuş çok sağolun,doğum yapanlara çok çok hayırlı olsun yapmayanlarada Allah sağlıkla ve kolaylıkla çocuklarına kavuşmayı nasip etsin öpüyorum sizleri :KK25:
Canım o kadar sevindim ki, Allah evladonla sana sağlıklı bir ömür versin inşallah ve bir daha ayrı koymasın

Herkese sağlıklı doğumlar,ben de 37. haftama yeni girdim.. Yarın çatı muayenesi olucak, ona göre sezeryan ya da normal mi diye belirlenecek.. Çatı muayenesi olan var mı, ne kadar sürüyor ve canınız yanıyor mu?
Canım ben az önce oldum.doktora cok bağlı inan ki.benim doktorum öyle hızlı yanıma geldi,cok seri hareket etti ki ben anlamadan baktim muayene ediyor.gereksiz konusma yapmadı,gereksiz oyalanmadi.kendimi kasmama ragmen ağrı olmadı desem yeridir.rahat olursan cok daha kolay geçer.

Hamileyken nefes alamamaktan hararetten bebeğin hareketlerinden uyuyamazdim şimdide kuzumu beslemek altini değiştirmek gazını çıkarmak tam olarak uyumasini beklemekten uyuyamiyorum uykusuzluktan başıma ağrılar girdi ama benim kuzu rahat rahat uyusun sancisi olmasın bana uykusuzlugumu unutturuyor
Aynen bende öyle uykusuzluk çok fena yapıyor hatta karnımdaki zamanları özlüyorum... ama o hasta olmasın gazı olmasin bana yeter :))

Kizlar dr a gittim her sey yolunda dedi.ben akintim fazla deyince ped verdi.mor olursa gel dedi hafif mor gibi,bu ne anlama geliyor bilen var mi?

Herkesler doğuruyor sanırım ses çıkmıyor forumdan. :) hadi doğurun kızlar da bebislerimizi konuşalım. :)
Şu an evimde annemleyim biraz sosyaldir hanımefendi yanımda can sıkıntısından surekli sohbet etmek istiyor beni bir şekilde meşgul ediyor haftaya da kaynvalide gelecek bakalım onunla neler yaşayacağım :)
Canım okudum yazdıklarını Allah yardımcın olsun. Annen bile dinlenmene müsade etmiyorsa kayinvaliden ne yapmaz. Sen atar yap biraz lohusayim ben uykuya ihtiyacım var de. Zorlama bak depresyona girerim de. :) şaka bi yana sen kendine bak canım dinlen fırsat buldukça. Sonra bir daha zor.. :KK43:

Herkesler doğuruyor sanırım ses çıkmıyor forumdan. :) hadi doğurun kızlar da bebislerimizi konuşalım. :)

Canım okudum yazdıklarını Allah yardımcın olsun. Annen bile dinlenmene müsade etmiyorsa kayinvaliden ne yapmaz. Sen atar yap biraz lohusayim ben uykuya ihtiyacım var de. Zorlama bak depresyona girerim de. :) şaka bi yana sen kendine bak canım dinlen fırsat buldukça. Sonra bir daha zor.. :KK43:
walla canım anacığımın klasik lafı falancanın çocuğu gibi olsa ne yapardın falanca hiç durmuyor falanda fistan zaten canı çok sıkılıyor dört gözle kaynanam gelse diye bekliyor bende sen git diyorum kadını görmeden gitmek olmaz diyor :) kalbinide kırmak istemiyorum ya sabr çekiyorum kaynvalide gelip bir şey derse eşimin onu kanun yapmasından korkuyorum artık haftaya yazarım bir tek buraya içimi dökebiliyorum zaten :)

sevyeg sevyeg benim de cok bulantı kusmam oldu gecen gun buraya yazdım da bisey diyen olmamıştı. Hala bekliyorum bizim oglanı gelen giden yok. Annemle oturduk yelek ceket örüyoruz beklerken:KK69:

X