Teşekkürler şal oluyor ise onu yapayım şimdilikben korse almıştım onu kullandım cok terletiyor zaten lohusa olduğun için cok terliyorsun bi de korseyle aşırı oluyor terleme işi sal ile de olabilir
Ben doktorumun yaptigini anlamadım bile çok kisa sürüyor ve acitmadiHerkese sağlıklı doğumlar,ben de 37. haftama yeni girdim.. Yarın çatı muayenesi olucak, ona göre sezeryan ya da normal mi diye belirlenecek.. Çatı muayenesi olan var mı, ne kadar sürüyor ve canınız yanıyor mu?
canım 4-5 gündür bulantılarım şiddetlendi, yediklerimin çoğunu kusuyorum, kendimi çok güçsüz hissediyorum, yüzüm kaşık kadar göğüs tahtası kemiklerim daha belirgin sanki çok zayıfladım, ama tartıda değilim yani,kollarımda derman yok, her gün gelip giden adet sancıları var akşamları bel ağrısıyla eşlik edince oğlum bu gece de gelme diyorum, çünkü doğurmaya gerçekten mecalim enerjim yokzaten daha vakit vardır deyip avutuyorum kendimi ne yiyeceğimi şaşırdım.......
Ben doktorumun yaptigini anlamadım bile çok kisa sürüyor ve acitmadi
Nooldu canım sesin çıkmadı.sancı devam mı doğurdun mu yoksa?Kasilarda ve düzenli 15 dakkaya bir geliyor gibi belimde çok ağrıyor
Evet ben de spinal olmuştum, aslında kayısı hoşafı da içtim bi iki kere ama çok içmeye de korktum bağırsaklarım çok çalışır ama çıkamazsam diye, afedersin ama ıkınırken dikişlerin acımadı mıCanim annem bana kayisi hosafi yapti, sabahlari ac karnina onu icip kayisi tanelerini yedim, uzerinede su iciyorum. İşe yariyor, cok olmasada bi kere cikiyosun hic olmazsa. O uyusukluk gectikten sonraki karin oynamasi bendede oldu, bende cocuk hala icerde sanmistim ama normalmis oyle olmasi :) sende spinalmi olmustub
Maşallah canım ikinci gün çıkanı hiç duymamıştım daha ne olsun çıkarsın yine o zaman, dikişlerin acımadı mı, ilaç ne ilacı,2. Gün çıkmıştım tuvalete.simdi 2 gün daha geçti yapamıyorum. Hosafti fln ise yaramadı şimdi ilaç fln alacağım bu gece deneyeceğim. Inşallah çıkarım. Ben en çok ameliyat yerlerini düşünüyorum hayırlısı ile bi gecse
Sen de erken çıkmışsın gerisi gelir heraldeMerhaba canım ben sabahina yada diğer gün çıkdım çünkü hastanedeydim ama 3 4 gundur bende çıkmadım henüz
Canim o uyurken uyuyamıyor musun,Hamileyken nefes alamamaktan hararetten bebeğin hareketlerinden uyuyamazdim şimdide kuzumu beslemek altini değiştirmek gazını çıkarmak tam olarak uyumasini beklemekten uyuyamiyorum uykusuzluktan başıma ağrılar girdi ama benim kuzu rahat rahat uyusun sancisi olmasın bana uykusuzlugumu unutturuyor
Ama süt ve dinlenmek çok doğru orantılı olan biseyHamileyken nefes alamamaktan hararetten bebeğin hareketlerinden uyuyamazdim şimdide kuzumu beslemek altini değiştirmek gazını çıkarmak tam olarak uyumasini beklemekten uyuyamiyorum uykusuzluktan başıma ağrılar girdi ama benim kuzu rahat rahat uyusun sancisi olmasın bana uykusuzlugumu unutturuyor
Canım ancak geceleri uyuyabiliyorum eğer o uyuyorsa oda yetmiyor annem erken uyuyup erken kalkıyor hemen kahvaltı hazirliyayim mı modunda sonra kahvaltı derken bebek uyanıyor uyandımi geç uyuyor sonra evde ufak tefek işler annem konuşmayı sever sohbet ediyor ben konusmasamda o anlatıyor akşama kadar böyle haftaya da kaynvalide gelecek inş az kalır da bende bir an önce dinlenirim lohusaligin nimetlerinden faydalanamadim maalesef henüz sağolsun annem evimi temizliyor birşeyler yapıyor ama yapı meselesi herhalde ben evimde biri varken rahat edemiyorum şimdi bebegimi doyurdum süt sagiyorum sonra esimi uyandiracam derken bizim ufaklıktan once annem uyanacak daha yatacak mısın diyecek ben yatmadim ki dedigimde sabaha kadar uyumasa ne yapacaktin deyip 2 dk sonra aynı soruyu tekrarlayacakCanim o uyurken uyuyamıyor musun,
Haklısın o yüzden bir an önce evde bebegimle tek kalmak istiyorum o zaman o uyurken ben de 10 dk olsa kestirirdimAma süt ve dinlenmek çok doğru orantılı olan bisey
Bebeginiz kaç günlük bilmiyorum ama en kısa zamanda dalmasını beklemeden ,10 dakika bile olsa kestirmeye bakın
Siz de cansiniz
Canım hadi hayırlısı olsun inş. Allah bir avazda kurtarsın.Kızlar benimde sancım başladı.gece 11 den bu tarafa var sancım.12 dakka aralıkla başladı şuan 9 yada 8 dakka arayla devam ediyo.uyuyamıyorum tam dalcam sancı geliyo.çekilmicek kadar acı vermiyo şuan.oturabiliyorum yatakta ayaga fırlatmıyo acısı yani.tahminim Allah nasip ederse yarına doğururum.
Dualarimiz seninle. İnş istediğin gibi bir doğum olur.Kızlar günaydın
Bugün sezeryan olacak herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun
Gece bende yalancı sancılar içindeydim ama hem düzensiz hem şiddetli değildi
Bende yarın yatıyorum hastaneye inşallah suni sancıyla bi nefeste kurtulurum dua eder misiniz :)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Inşallah canım. Dediğin gibi duşa girdim fakat dıştan sonra ağrım azaldı şuanda da ağrım az benim kız vazgeçti galibacanım bi dusa gir acilmani kolaylaştırır seni de rahatlatır hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına ins.