2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bende şunu çok merak ediyorum evde sizi bekleyen evladiniza kardeşini ilk nasıl gösterdiniz tepkisi ne oldu? 4 yaşını yeni bitirdi oğlum heyecanla bekliyor ama bilmiyoruz bebek gelince nolacak sağolsun çevrede çok olumsuz valla kapattım kulağımı herkese önüme bakıyorum denge kurmak için elimden geleni yapacağım 2 yaşından beri krese gidiyordu bu sene vermedim iznim bitene kadar cocuklarimla vakit gecirecegim sirf ilk yavrum etkilenmesin diye Allah yardimcimiz olsun ins.

Ben doktorumun yaptigini anlamadım bile çok kisa sürüyor ve acitmadi

Bende aynı durumdayım mide bulantısından mahvoldum armut iyi geliyor birde başucumda gavisconla uyuyorum gece uyanıp içiyorum tekrar yatıyorum tabii uyuyabilirsem yarın benimde dr randevum var cumartesi nst 10 dk bir sancım çıkmıştı sanırım çarşamba sezeryan olucam bende herkese Allah kolaylık versin sağ salim kurtarsın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Son düzenleme:
Şuana kadar iki kere nst ye girdim. Normalde kıpır kıpır olan bebeğim nst ye girdi mi sessiz sakin yatıyo bebişkosu böyle yapan var mı aranızda

Bu gece bende uylusuzlar kervanına katıldım birz mide bulantısı biraz kasılmanım etkisi ile uyludan eser kalmadı

Kızlar benimde sancım başladı.gece 11 den bu tarafa var sancım.12 dakka aralıkla başladı şuan 9 yada 8 dakka arayla devam ediyo.uyuyamıyorum tam dalcam sancı geliyo.çekilmicek kadar acı vermiyo şuan.oturabiliyorum yatakta ayaga fırlatmıyo acısı yani.tahminim Allah nasip ederse yarına doğururum.

Hamileyken nefes alamamaktan hararetten bebeğin hareketlerinden uyuyamazdim şimdide kuzumu beslemek altini değiştirmek gazını çıkarmak tam olarak uyumasini beklemekten uyuyamiyorum uykusuzluktan başıma ağrılar girdi ama benim kuzu rahat rahat uyusun sancisi olmasın bana uykusuzlugumu unutturuyor

Evet ben de spinal olmuştum, aslında kayısı hoşafı da içtim bi iki kere ama çok içmeye de korktum bağırsaklarım çok çalışır ama çıkamazsam diye, afedersin ama ıkınırken dikişlerin acımadı mı
Maşallah canım ikinci gün çıkanı hiç duymamıştım daha ne olsun çıkarsın yine o zaman, dikişlerin acımadı mı, ilaç ne ilacı,
Merhaba canım ben sabahina yada diğer gün çıkdım çünkü hastanedeydim ama 3 4 gundur bende çıkmadım henüz
Sen de erken çıkmışsın gerisi gelir heralde

Canim o uyurken uyuyamıyor musun,

Ama süt ve dinlenmek çok doğru orantılı olan bisey
Bebeginiz kaç günlük bilmiyorum ama en kısa zamanda dalmasını beklemeden ,10 dakika bile olsa kestirmeye bakın
Siz de cansiniz

Canim o uyurken uyuyamıyor musun,
Canım ancak geceleri uyuyabiliyorum eğer o uyuyorsa oda yetmiyor annem erken uyuyup erken kalkıyor hemen kahvaltı hazirliyayim mı modunda sonra kahvaltı derken bebek uyanıyor uyandımi geç uyuyor sonra evde ufak tefek işler annem konuşmayı sever sohbet ediyor ben konusmasamda o anlatıyor akşama kadar böyle haftaya da kaynvalide gelecek inş az kalır da bende bir an önce dinlenirim lohusaligin nimetlerinden faydalanamadim maalesef henüz sağolsun annem evimi temizliyor birşeyler yapıyor ama yapı meselesi herhalde ben evimde biri varken rahat edemiyorum şimdi bebegimi doyurdum süt sagiyorum sonra esimi uyandiracam derken bizim ufaklıktan once annem uyanacak daha yatacak mısın diyecek ben yatmadim ki dedigimde sabaha kadar uyumasa ne yapacaktin deyip 2 dk sonra aynı soruyu tekrarlayacak

Ama süt ve dinlenmek çok doğru orantılı olan bisey
Bebeginiz kaç günlük bilmiyorum ama en kısa zamanda dalmasını beklemeden ,10 dakika bile olsa kestirmeye bakın
Siz de cansiniz
Haklısın o yüzden bir an önce evde bebegimle tek kalmak istiyorum o zaman o uyurken ben de 10 dk olsa kestirirdim

Kızlar günaydın
Bugün sezeryan olacak herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun
Gece bende yalancı sancılar içindeydim ama hem düzensiz hem şiddetli değildi
Bende yarın yatıyorum hastaneye inşallah suni sancıyla bi nefeste kurtulurum dua eder misiniz :)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım hadi hayırlısı olsun inş. Allah bir avazda kurtarsın.
Dualarimiz seninle. İnş istediğin gibi bir doğum olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…