2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Normal ya da sezeryan doğum yapanlar afedersiniz ama kaçıncı gün büyük tuvalet e çıkabildiniz, ne olur ne olmaz diye çok katı yemiyorum ben bugün 5. Gün çıkmadım ben henüz, bide bi tecrübe mi paylaşmak istiyorum uyuşukluk geçtikten sonra bağırsaklarım o kadar çok oynadı ki dışardan bile belli oluyordu sanki bebek hala içimde gibi hissettim sonra öğrendim ki bağırsaklar yerleşiyormuş ve hatta normal doğum yapanlar da bunu yaşıyormuş
Canim annem bana kayisi hosafi yapti, sabahlari ac karnina onu icip kayisi tanelerini yedim, uzerinede su iciyorum. İşe yariyor, cok olmasada bi kere cikiyosun hic olmazsa. O uyusukluk gectikten sonraki karin oynamasi bendede oldu, bende cocuk hala icerde sanmistim ama normalmis oyle olmasi :) sende spinalmi olmustub

Normal ya da sezeryan doğum yapanlar afedersiniz ama kaçıncı gün büyük tuvalet e çıkabildiniz, ne olur ne olmaz diye çok katı yemiyorum ben bugün 5. Gün çıkmadım ben henüz, bide bi tecrübe mi paylaşmak istiyorum uyuşukluk geçtikten sonra bağırsaklarım o kadar çok oynadı ki dışardan bile belli oluyordu sanki bebek hala içimde gibi hissettim sonra öğrendim ki bağırsaklar yerleşiyormuş ve hatta normal doğum yapanlar da bunu yaşıyormuş

2. Gün çıkmıştım tuvalete.simdi 2 gün daha geçti yapamıyorum. Hosafti fln ise yaramadı şimdi ilaç fln alacağım bu gece deneyeceğim. Inşallah çıkarım. Ben en çok ameliyat yerlerini düşünüyorum hayırlısı ile bi gecse

Merhaba canım ben sabahina yada diğer gün çıkdım çünkü hastanedeydim ama 3 4 gundur bende çıkmadım henüz

Kızlar kontrolde doktor artık karnını baglayabilirsin dedi doğum yapan arkadaşlar bağladinizmi bagladiysaniz neyle ve nasıl bağladınız

kizlar oldu bebegim suni sancısız kendi sancimla dunya çirkini bir kizim var cok rahatladım birden geliverdi dogumhaneye zor yetistik 5 dkda kucagimdaydi rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun cnm bebisin darısı başımıza inş

Kızlar kontrolde doktor artık karnını baglayabilirsin dedi doğum yapan arkadaşlar bağladinizmi bagladiysaniz neyle ve nasıl bağladınız
ben korse almıştım onu kullandım cok terletiyor zaten lohusa olduğun için cok terliyorsun bi de korseyle aşırı oluyor terleme işi sal ile de olabilir

Meraba canım belki yardimci olurum sana. Ben 3.4 gün hastanede kaldım. Ve buyuk tuvalete çıktınmi diye soruyolardi.klozete oturduğum sürece çıkamadım .çok dikkat ederek normal tuvalete oturdum.ve yapabildim. Karnım öyle hafifledi öyle rahatladım ki.istersen dene canım. Belki ise yarar sende de

dualarım seninle. İnşallah bende arkandan geleceğim. Umarım senin için her şey güzel olur. Hiiç sıkıntın ağrın acın olmaz inşallah.
İnşallaaah canım
Yarın iyi hissedince yazarım allahın iZniylr:)

Iyi akşamlar kızlar bugün sancım bayagi bi artış gösterdi 5 dakkaya bir lavabodayim.biraz daha bekleyelim diyoruz. Yalancı kasılmalar olabilir diye. Doğum yapan anneler sizler de nasıldı

Canm bekleyecek gibi durmuyo ama beklemesin istiyorum ben artik sabirsizlandim cok
Canım sağlıkla gelsinler inş ama benim ayın 20 si gibi olacak sanırım son 10 kaldı inş. İçimde kıpır kıpır minnak erkeğim oda heyecanlı heralde
Kızlar yarın sabah sezaryen olucam :dua:
Dua edin lütfen .. önerisi olan yazarsa sevinirim spinal olucam

I
A Ankaaa bende yarin sezeryan olucam, saat 9da spinal anestezi olucak:)
Bana da dua edin kızlar...sonunda beklenen gün geldi:halay:
Kızlar allah yardımcıniz olsun inş. Güzel haberlerle gelin.

Herkese sağlıklı doğumlar,ben de 37. haftama yeni girdim.. Yarın çatı muayenesi olucak, ona göre sezeryan ya da normal mi diye belirlenecek.. Çatı muayenesi olan var mı, ne kadar sürüyor ve canınız yanıyor mu?

cnm bnm merak ettiğim bir şey var 4 cm açıklık demişsin ya, ondan önce nişanın geldi mi ? nişan illaki geliyor mu yani açıklıktan önce..

yok canım nisanımız gelmemişti suyumda hatta suyumu suni sancidan once patlattilar o agrisiz bisey ama Allahtan evde gelmemis diye dua ettim baya bi boşalıyor su bir anda :) ilk çocuğum gününü tamamlamıştı 22 ağustos tahmini dogumdu 22 ağustosta doğdu bu da 17 ekim sanırım aynısı olacak gibi geliyor sanci var ama belden vurmadigi müddetçe rahatim karindaki sertlesme yalanci sanci bel ve kasik agrisida eklenince adet sancisi gibi o dogum sancisi benim yasadigim boyle biseydi biraz tecrübe olunca ikincide rahatım o yüzden :)

X