- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 41
Canim annem bana kayisi hosafi yapti, sabahlari ac karnina onu icip kayisi tanelerini yedim, uzerinede su iciyorum. İşe yariyor, cok olmasada bi kere cikiyosun hic olmazsa. O uyusukluk gectikten sonraki karin oynamasi bendede oldu, bende cocuk hala icerde sanmistim ama normalmis oyle olmasi :) sende spinalmi olmustubNormal ya da sezeryan doğum yapanlar afedersiniz ama kaçıncı gün büyük tuvalet e çıkabildiniz, ne olur ne olmaz diye çok katı yemiyorum ben bugün 5. Gün çıkmadım ben henüz, bide bi tecrübe mi paylaşmak istiyorum uyuşukluk geçtikten sonra bağırsaklarım o kadar çok oynadı ki dışardan bile belli oluyordu sanki bebek hala içimde gibi hissettim sonra öğrendim ki bağırsaklar yerleşiyormuş ve hatta normal doğum yapanlar da bunu yaşıyormuş
Normal ya da sezeryan doğum yapanlar afedersiniz ama kaçıncı gün büyük tuvalet e çıkabildiniz, ne olur ne olmaz diye çok katı yemiyorum ben bugün 5. Gün çıkmadım ben henüz, bide bi tecrübe mi paylaşmak istiyorum uyuşukluk geçtikten sonra bağırsaklarım o kadar çok oynadı ki dışardan bile belli oluyordu sanki bebek hala içimde gibi hissettim sonra öğrendim ki bağırsaklar yerleşiyormuş ve hatta normal doğum yapanlar da bunu yaşıyormuş
Merhaba canım ben sabahina yada diğer gün çıkdım çünkü hastanedeydim ama 3 4 gundur bende çıkmadım henüzNormal ya da sezeryan doğum yapanlar afedersiniz ama kaçıncı gün büyük tuvalet e çıkabildiniz, ne olur ne olmaz diye çok katı yemiyorum ben bugün 5. Gün çıkmadım ben henüz, bide bi tecrübe mi paylaşmak istiyorum uyuşukluk geçtikten sonra bağırsaklarım o kadar çok oynadı ki dışardan bile belli oluyordu sanki bebek hala içimde gibi hissettim sonra öğrendim ki bağırsaklar yerleşiyormuş ve hatta normal doğum yapanlar da bunu yaşıyormuş
Hayırlı uğurlu olsun cnm bebisin darısı başımıza inşkizlar oldu bebegim suni sancısız kendi sancimla dunya çirkini bir kizim var cok rahatladım birden geliverdi dogumhaneye zor yetistik 5 dkda kucagimdaydi rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin
ben korse almıştım onu kullandım cok terletiyor zaten lohusa olduğun için cok terliyorsun bi de korseyle aşırı oluyor terleme işi sal ile de olabilirKızlar kontrolde doktor artık karnını baglayabilirsin dedi doğum yapan arkadaşlar bağladinizmi bagladiysaniz neyle ve nasıl bağladınız
Meraba canım belki yardimci olurum sana. Ben 3.4 gün hastanede kaldım. Ve buyuk tuvalete çıktınmi diye soruyolardi.klozete oturduğum sürece çıkamadım .çok dikkat ederek normal tuvalete oturdum.ve yapabildim. Karnım öyle hafifledi öyle rahatladım ki.istersen dene canım. Belki ise yarar sende deNormal ya da sezeryan doğum yapanlar afedersiniz ama kaçıncı gün büyük tuvalet e çıkabildiniz, ne olur ne olmaz diye çok katı yemiyorum ben bugün 5. Gün çıkmadım ben henüz, bide bi tecrübe mi paylaşmak istiyorum uyuşukluk geçtikten sonra bağırsaklarım o kadar çok oynadı ki dışardan bile belli oluyordu sanki bebek hala içimde gibi hissettim sonra öğrendim ki bağırsaklar yerleşiyormuş ve hatta normal doğum yapanlar da bunu yaşıyormuş
İnşallaaah canımdualarım seninle. İnşallah bende arkandan geleceğim. Umarım senin için her şey güzel olur. Hiiç sıkıntın ağrın acın olmaz inşallah.
Desene bu gece sana uyku yok cnm. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ins. Hemencecik toparlarsnKızlar yarın sabah sezaryen olucam
Dua edin lütfen .. önerisi olan yazarsa sevinirim spinal olucam
Kızlar yarın sabah sezaryen olucam
Canım sağlıkla gelsinler inş ama benim ayın 20 si gibi olacak sanırım son 10 kaldı inş. İçimde kıpır kıpır minnak erkeğim oda heyecanlı heraldeCanm bekleyecek gibi durmuyo ama beklemesin istiyorum ben artik sabirsizlandim cok
Kızlar yarın sabah sezaryen olucam
Kızlar allah yardımcıniz olsun inş. Güzel haberlerle gelin.
nerelerinde kasılmalar var ve duzenli miIyi akşamlar kızlar bugün sancım bayagi bi artış gösterdi 5 dakkaya bir lavabodayim.biraz daha bekleyelim diyoruz. Yalancı kasılmalar olabilir diye. Doğum yapan anneler sizler de nasıldı
aynen canım bi gün öncesi heyscandan uyuyamaaaam :))heramora her şey güzel olcak cnm bnm, ne güzel ya 15 ekim belli yani yawrunu kucağına alcan kokluycan misss misss, o gece heyecandan uyuyamazsın heralde :)
Kasilarda ve düzenli 15 dakkaya bir geliyor gibi belimde çok ağrıyornerelerinde kasılmalar var ve duzenli mi
cnm bnm merak ettiğim bir şey var 4 cm açıklık demişsin ya, ondan önce nişanın geldi mi ? nişan illaki geliyor mu yani açıklıktan önce..
Kasilarda ve düzenli 15 dakkaya bir geliyor gibi belimde çok ağrıyor