Allahım yardımcın olsun sağlıklıca bi avazda kurtarsın inşallah canım.darısı bana olsun bide dua et lütfen.Arkadaslar sancilarim cogaldi nisanimda geldi bana dua edin biran once alayim bebisimi kucagima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım yardımcın olsun sağlıklıca bi avazda kurtarsın inşallah canım.darısı bana olsun bide dua et lütfen.Arkadaslar sancilarim cogaldi nisanimda geldi bana dua edin biran once alayim bebisimi kucagima
Ne güzel sağlıkla büyüt inşallah bebeğini canımBebeğim hala kuvezde bugün taburcu olacak inş. Hastanedwn arayacaklar saat 9 9 buçuk arası onu bekliyorum şu an
Allah yardımcın olsun inş.Arkadaslar sancilarim cogaldi nisanimda geldi bana dua edin biran once alayim bebisimi kucagima
cnm bnm bebekte tam inmems suni sanci veriyim epidural yapim diyor ama bel agrisi fln yapiyormu epidural rahat oluyormu yksa bn suni sanciya dayanamam.(Bence de rahat ol olumlu düşün su an bebeğin senden etkileniyor ben normal yaptım ama 2 hafta otiramamistim ve epidural oldum akışına bırak bebeğin ve senin sağlığın cok onmeli son bir haftani berbat etme tadını cikar
Canım benim nts de sancı çıkıyo ama ben hissetmiyorum hiç ayrıca kontrole gittim bebeğim doğum pozisyonundaydı ters dönmüş doğum pozisyonunu almazsa sezeryan olucam gittiğim gün almayı teklif etti ama herhangi bi sorun olmadığı için beklemeyi seçtim çarşamba günü son bakalım ne olacak :) ikinci bebeğim ilki normaldi bunda sezeryan olcak gibi ama baya korkuyorum sezeryandan.Canim doktorun ne dedi peki bana günde iki saat yürü demişti.ilk bebeğin mi?
Merhaba, aynı gün benimd e :) ama hiç bir belirti yok henüz.. Hiç doğurmucak gibi yaşamaay devam ediyorum beklemedeyiz işte..
Ne kadar görünüyor kilosu?
agriyla iner dedi bu arada bebeğim donmus kafası aşağıda epidural kolay hatta cok rahat benim normalde de bel ağrım olduğu için pek bişey değişmedi ama ağrı yapıyor evetcnm bnm bebekte tam inmems suni sanci veriyim epidural yapim diyor ama bel agrisi fln yapiyormu epidural rahat oluyormu yksa bn suni sanciya dayanamam.(
Canım benim maşallah kızına gözün aydin ben 10 gün ayri kaldim kuzumdan o bile çok zor gelirken sen neler yasamissindir rabbim bir daha ki ayrılığı gelinlikle evinden ayrilirken yasatsin uzun mutlu ömrü olsunMerhaba kızlar,55 günün sonunda sizinde en içten şekilde dilediğiniz gibi kızımla evimdeyim,şu an göğsümde uyuyo ve bende mutlu bir anne olarak size yazıyorum.Çok badireler atlattık,çok savaştı miniğim,göz-kulak-ortopedi için gelen her doktor onun çok şanslı olduğunu söyleyerek gitti,hemşireler minik savaşçı diye sevdi.Gece gündüz uyku nedir bilmeden onunla ilgilendim,mikrop kapmasın diye her gün onun uyuduğu saatlerde duş aldım yeni kıyafetler giydim geldim,hemşireler dokunmasın diye mideden boruyla beslemeyi bile öğrenip ben besledim,banyosunu ben yaptırdım korkarakta olsa,oksijene maruz kaldığı için cildi kurumasın diye her gece zeytinyağı sürdüm cildine,emmediği için devamlı süt sağdım pes etmedim o da pes etmedi 1200 gram olarak doğan kızım buzdolabı poşetlerine konulmaktan,mide borularından,solunum cihazlarından,sarılıktan,enfeksiyondan kansızlıktan,taşikardiden,kurtulup 2gün önce 2530gramla yuvasına kavuştu.erkenden hayatın ceremesini çekti ama çok şükür iyi artık,hiç bir yerinde sorun yok,çok minik ama çok tatlı teyzeleri,kargaya yavrusu şahin görünmüyo gerçekten tatlı :)
Merak edenler olmuş çok sağolun,doğum yapanlara çok çok hayırlı olsun yapmayanlarada Allah sağlıkla ve kolaylıkla çocuklarına kavuşmayı nasip etsin öpüyorum sizleri
Canim olur mu öyle şey, kendini strese sokma, benim de süt sağma makine si ile sağa sağa 3. Gün ancak geldi hatta göğüslerim taş gibi var demek elhamdülillah sağıyorum sağıyorum rahatlamıyor, bebişim de alamıyor çok sert olunca, bazen biberon bazen kaşıkla veriyoruz ki beni de alsın sonraKizlar anladigim kadariyla yazdiklarimla yanlis anlasildim moral bozdum, nolur benim kusuruma bakmayin. Aslinda sadece normal yapabilenler sezeryani dusunmesin bile demek istedim yoksa sonucta dunyaya bi can getirioruz, nasil kolay olsunki? Birinin acisi önce birininki sonra, Rabbim en az sanciyla çarçabuk bitirmeyi nasip etsin. Zaten bu konu bünyeyle alakaliymis dedigİniz gibi, bende arastirdim iki gunde ayaklanip temizlik bile yapan varmis sezeryanda. Kendi cektigim sıkıntiyi herkes cekicekmis gibi dusundum, bana bakmayin siz, lohusalik ve sutumun gelmemesi baya psikolojimi bozdu ama ben biraz evhamliyim, emin olun sezeryan okadar korkulucak bisey degil, ben parmagima igne batsa koptu sananlardanim. Kimseyi korkutmak istemedim guzel anneler affedin beni
Canım gözün aydın allah analı babalı buyutsunKızlaaaarrr ben de doğum yaptım. Normal doğum yaptım. Suni sancı ile başladı. Sonra hemen nişanım ve suyum geldi.Evet ağrısı çok herkesin dediği gibi şiddetli adet sancısı çekiyosun ama inanın ki doğana kadar. Doğduktan sonra bile diğerlerini de normal doğuracam dedim. Hemen ayaktaydım. Dikişim bile olmadı. Hemen emzirdim. Gerçekten azıcık cesaretle yapılamayacak şey değil. Bunu normal doğumdan korkanlar için yazıyorum. Sezaryen seçim değil sonuç olmalı, tıbbi gereklilik değilse lütfen iyi düşünün. Hepinize doğum anında dua ettim. Sevgiler
Canım hayırlı olsun bende salı günü yatış yapıcam inşallah suni sancı denicez olmazsa sezeryan bakalım nasipKızlaaaarrr ben de doğum yaptım. Normal doğum yaptım. Suni sancı ile başladı. Sonra hemen nişanım ve suyum geldi.Evet ağrısı çok herkesin dediği gibi şiddetli adet sancısı çekiyosun ama inanın ki doğana kadar. Doğduktan sonra bile diğerlerini de normal doğuracam dedim. Hemen ayaktaydım. Dikişim bile olmadı. Hemen emzirdim. Gerçekten azıcık cesaretle yapılamayacak şey değil. Bunu normal doğumdan korkanlar için yazıyorum. Sezaryen seçim değil sonuç olmalı, tıbbi gereklilik değilse lütfen iyi düşünün. Hepinize doğum anında dua ettim. Sevgiler
Canmm bn de sali günü yatis yapicam 41 hafta bitiyor suni sanci denicek dr.um olmazsa sezeryanla alacak Allah yardımcımız olsunCanım hayırlı olsun bende salı günü yatış yapıcam inşallah suni sancı denicez olmazsa sezeryan bakalım nasip
Gözüm korkuyordu suni sancıdan yazdıkların cesaret oldu Rabbim sana da bebeğinede sağlık sıhhat versin inşallah darısı başımıza :)
Canm Allah yardımcın olsun zor bi süreç gercekten de. Bebisini sen daha iyi bilirsin bi kac gune zaten rayına oturur Allah sağlık versin ikinize de:*Merhaba kızlar doğum yapipda alintaliyamadigim varsa bebisleriniz hayrli olsun rabbim saglikli mutlu uzun omurler nasip etsin dün çok şükür oglum taburcu oldu çok tuhaf geldi 10 gun sonra evimizde olması dun çok zorlandım moralimde baya bozuldu bir türlü besleyemedim Bebeğimi kuvezde cok cok emen bebek inatla emmedi herkes bir yandan biberon verme diye tutturdu tam 7 saat hiçbirşey almadı bana sinirlendi beyefendi biberonda almadı en sonunda pes etti biberonu aldi gece de aynı şekilde surekli uyudu annem uyandırma diye tutturdu kaynvalidem 10 dakikada bir emzir biberon verme diye gece biberonla besledim sabaha karşıda biraz emdi beni yüzüde hafif sarardi onu tekrar hastaneye yatırmak istemiyorum kimseyi dinlememe karari aldım bebek benim sonuçta simdi iki üç saat arasinda besliyorum uyurken biberon veriyorum uyanikken emzirmeye çalışıyorum ama çok şükür dune nazaran çok iyiyiz yetmedigi yerde de biberonla takviye yapiyorum neden biberon derseniz maalesef hastanede alışmıs onu istiyor ki benim hem sütüm var hem de meme ucum şimdi annem yanimda ona tepkimi koyuyorum haftaya kaynvalidem gelecek tepki versem annem gibi olmayacak olay başka yere kayacak diye korkmuyor değilim eşime dedim herkes farklı yorum yapıyor bebegimi en iyi ben tanıyorum bebegimin isteklerine göre hareket edecem diye ama bakalım neler olacak inş biran önce oğlumla tek basimiza kaliriz sütü gelmeyen anneler bebeğinize bol bol bakin ve sevin o sevgi ile süt kanalları uyariliyor ben oğlum eve gelince çok net şekilde gördüm
Lavabo ya kalkmaya üşendiğim halde su içiyorum bol, kayısı hoşafı yedim süt yapan çay da aldım daha bi kere içtim, o sağdıkça artacak açılış oldu yaaayseyma canim benimde geldi ama cok az, pompa ile saginca ikisinden anca bi parmak kalinliginda cikior biberona. Senin nasil? Arttirmak icin ekstra bisey yapiormusun
Eczanelerde bulabilirsiniz aktarlarda da süt arttırıcı çaylar vardırKizlar humana diye bi cay varmis, süt için. Nerde satilior, aktardami eczanedemi bilen varmi
Eczanelerde satılıyor diye biliyorum canımKizlar humana diye bi cay varmis, süt için. Nerde satilior, aktardami eczanedemi bilen varmi