2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ben de fenalardayım bugün, artık oturamıyorum, leğen kemiğim acayip ağrıyor oturunca, ayrıca çıkışı zorluyor bizim oğlan, yürürken vajinamda inanılmaz bir doluluk hissi var adet krampları gibi sancılar devam ama bi düzeni yok bence, ara sıra bel ağrısı da ekleniyor, yakında doğacakmış gibi ama hadi hayırlısı.. bi doğursaydık da atlatsaydık yahu:dua:

Son düzenleme:
Canım yazdıklarını gözyaşları içinde okudum. Savaşçı bebeğin maşallah çok güçlü olacak inş. Allahım bir daha böyle zorluklar yaşatmasın inş.

Canin sağolsun olur öyle sen elinden geleni yapmışsın. Sağlıkla gelsin inş.

Canım benim çok sağol merak ettiğin için
Bebeğim dönmediği için alttan üstten çok baskı hissediyormusum. Ondanmis ağrılar, sancı çıktı ama çok az. Kafası mideme dayandığı için de reflu yaşıyorum neyazikki, Dr. Böyle söyledi. 3200 gr 50 cm olmuş. Dr. Döneceğini sanmıyorum, gelişimini tam bekleyelim ilk çocuk olduğu için, 20-21 ekim gibi sezeryan olacağım sanırım.

Hayirlisi olsun canim. En azindan tarih belli olmus. Masallah kuzun da buyumus. Benim diger doktora kalsa p.tesi dogumum olacakti. Acaba mudahale etmekle iyi mi yaptim bilemiyorum ben de. Insallah az kaldi gececek bu agri sizilar. Yavrularimizi alinca kucagimiza hepsini unuturuz insallah.

Ayyy doguma kadar sinir krizi gecirecegim sanirim,dogurmak istiyorummmm artik.her goren daha yukarda diyo,bacak bacak ustune atabiliyor musun diye soruyor evet diyorum..daha vaaaar diyorlar.esime ayri giccik oluyorum.allahim sen yardim et

Ben de cok rahat atıyorum amaan boşver b*k yesin hepsi :duduk::KK11:

Kızlaaaarrr ben de doğum yaptım. Normal doğum yaptım. Suni sancı ile başladı. Sonra hemen nişanım ve suyum geldi.Evet ağrısı çok herkesin dediği gibi şiddetli adet sancısı çekiyosun ama inanın ki doğana kadar. Doğduktan sonra bile diğerlerini de normal doğuracam dedim. Hemen ayaktaydım. Dikişim bile olmadı. Hemen emzirdim. Gerçekten azıcık cesaretle yapılamayacak şey değil. Bunu normal doğumdan korkanlar için yazıyorum. Sezaryen seçim değil sonuç olmalı, tıbbi gereklilik değilse lütfen iyi düşünün. Hepinize doğum anında dua ettim. Sevgiler

Canım yazdıklarını gözyaşları içinde okudum. Savaşçı bebeğin maşallah çok güçlü olacak inş. Allahım bir daha böyle zorluklar yaşatmasın inş.

Canin sağolsun olur öyle sen elinden geleni yapmışsın. Sağlıkla gelsin inş.

Canım benim çok sağol merak ettiğin için
Bebeğim dönmediği için alttan üstten çok baskı hissediyormusum. Ondanmis ağrılar, sancı çıktı ama çok az. Kafası mideme dayandığı için de reflu yaşıyorum neyazikki, Dr. Böyle söyledi. 3200 gr 50 cm olmuş. Dr. Döneceğini sanmıyorum, gelişimini tam bekleyelim ilk çocuk olduğu için, 20-21 ekim gibi sezeryan olacağım sanırım.
Canım sağlıkla gelsin. Ne güzel büyümüş :) 20 sinde kavuşun inşallah ne güzel tarih:)

Kızlaaaarrr ben de doğum yaptım. Normal doğum yaptım. Suni sancı ile başladı. Sonra hemen nişanım ve suyum geldi.Evet ağrısı çok herkesin dediği gibi şiddetli adet sancısı çekiyosun ama inanın ki doğana kadar. Doğduktan sonra bile diğerlerini de normal doğuracam dedim. Hemen ayaktaydım. Dikişim bile olmadı. Hemen emzirdim. Gerçekten azıcık cesaretle yapılamayacak şey değil. Bunu normal doğumdan korkanlar için yazıyorum. Sezaryen seçim değil sonuç olmalı, tıbbi gereklilik değilse lütfen iyi düşünün. Hepinize doğum anında dua ettim. Sevgiler
Canımmm çok sevindm :) allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bana umut oldun ya. Suniyle başlayıp güzel biten doğumlar da olabiliyormuş demek ki..

Canım şaşkınım hayırlı olsun gözün aydın.bi anda neden suni sancı alma kararı aldın?bekliceksin sanıyodum.

Kızlar benim moralim çok bozuldu. Çatı muayenesini olmam çok uzun sürdü. Kendimi çok sıktım. Doktor bu böyle olmaz bebeğin gelişini geciktirirsin dedi. Normal yapamayacağım :KK43: çok üzülüyorm bebeğimden özür diliyorum sürekli :KK43: kendim de korkuyorum sezaryandan. Ne yapıcam spinal mi olsam genel mi. Moralim çok bozuk

Kızlar benim moralim çok bozuldu. Çatı muayenesini olmam çok uzun sürdü. Kendimi çok sıktım. Doktor bu böyle olmaz bebeğin gelişini geciktirirsin dedi. Normal yapamayacağım :KK43: çok üzülüyorm bebeğimden özür diliyorum sürekli :KK43: kendim de korkuyorum sezaryandan. Ne yapıcam spinal mi olsam genel mi. Moralim çok bozuk
Canım kendini zorlasan daha kötü şeyler de olabilir. Tansiyonun çıkar bişey olur bebek etkilenir allah esirgesin.
Spinal mi genel mi konusunda da, doğum videolarına falan bakıomusun? Doğum fotoğrafçılarınn paylaştığı videolaa falan? Öyle bi an yaşamak istiyosan spinali seç. Hem kendini kaybetmiosn sonuçta ve bebeğinle ilgilenmeye daha erken başlıosn. Ama yok ürkütücü geliyo istemiyorum diyorsan geneli seç. Ana her türlüsünde önemli olan 9 aydır büyüttüğümüz minnoşları sağlıkla hayata getirmek :KK200: kendini hırpalama..

Canım kendini zorlasan daha kötü şeyler de olabilir. Tansiyonun çıkar bişey olur bebek etkilenir allah esirgesin.
Spinal mi genel mi konusunda da, doğum videolarına falan bakıomusun? Doğum fotoğrafçılarınn paylaştığı videolaa falan? Öyle bi an yaşamak istiyosan spinali seç. Hem kendini kaybetmiosn sonuçta ve bebeğinle ilgilenmeye daha erken başlıosn. Ama yok ürkütücü geliyo istemiyorum diyorsan geneli seç. Ana her türlüsünde önemli olan 9 aydır büyüttüğümüz minnoşları sağlıkla hayata getirmek :KK200: kendini hırpalama..
bilmiyorum canım bilmiyorum :KK43: inan bebeğimi üzmekten çok korkuyorum. İnşallah iyikilerle dolu bir doğumum olur. İnşallah hepimizin öye olur.

Kizlar doktora gittim geldim 2 cnm aciklik var 15 dk bir surekli sancim cikti ama bebisimin kafasi az yukarda doktorum pazartesiye kadar beklemeye kadar verdi kasilmalarim 15 dk bir devam ediyo insallah suni sanciya kalmadan olucak bebegim 3600 olmuş yine bol dikisli bir dogum beni bekler

Kizlar doktora gittim geldim 2 cnm aciklik var 15 dk bir surekli sancim cikti ama bebisimin kafasi az yukarda doktorum pazartesiye kadar beklemeye kadar verdi kasilmalarim 15 dk bir devam ediyo insallah suni sanciya kalmadan olucak bebegim 3600 olmuş yine bol dikisli bir dogum beni bekler
cnm 3600 cok iri bi bebek degil insallah dikissiz yada az dikisle olur rabbim hayirlisiyla kucagina aldirsin

Canım hayırlı ugurlu olsun.. ne güzel nasip oldu normal dogum..
Minnoşu bizim yerimize de kokla

Hayırlı olsun canım cok sevindim.darisi doguramayan bizlerin başına :anneadayı:

Hayirlisi olsun canim. En azindan tarih belli olmus. Masallah kuzun da buyumus. Benim diger doktora kalsa p.tesi dogumum olacakti. Acaba mudahale etmekle iyi mi yaptim bilemiyorum ben de. Insallah az kaldi gececek bu agri sizilar. Yavrularimizi alinca kucagimiza hepsini unuturuz insallah.
Canım için nasıl rahatsa öyle yap bence
Ben bu dr a çok güvendiğim için ne derse onu yapmaya karar verdim.
Canım sağlıkla gelsin. Ne güzel büyümüş :) 20 sinde kavuşun inşallah ne güzel tarih:)
Sağol canım amin inş. 20 ekim hakikaten tesadüf bir tarih tabi önce allah bilir o tarihten önce denk gelmezse, 20 ekim 2014 doktora bitiş tarihim, 20 ekim 2015 öğretim üyeliğine yükselme, ins 20 ekim 2016 ve en güzeli oglusuma kavuşmamız olur. . . Senin için de varmı bu tarihin anısı?
AvukatAnne AvukatAnne yavruna kavusmussun ne güzel darısı bizim başımıza inş.

kizlar cok az kanli akintim gelms nisanmidir sabah acikligima bakmsti doktor ondan olbilirmiki napsam bilemedm ama sabah kanala girmems demisti doktor

Hayirli geceler doguranlara masallah dogurcak olanlarada Allah kolaylik versin bende son haftamdayim artik ama hic belirtim yok nisan filan sabirsizlaniyorum bende sanki hic dogmayacakmis bebegim gibi vakitte gecmiyor :-)

X