- 3 Ekim 2016
- 40
- 37
Eczanelerde bulabilirsin ben ilk bebeğimde kullanmıştım faydasını görmedim umarım sana fayda eder :)Kizlar humana diye bi cay varmis, süt için. Nerde satilior, aktardami eczanedemi bilen varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eczanelerde bulabilirsin ben ilk bebeğimde kullanmıştım faydasını görmedim umarım sana fayda eder :)Kizlar humana diye bi cay varmis, süt için. Nerde satilior, aktardami eczanedemi bilen varmi
Amin canım inşallah bende salı tam 40 oluyorum bebişim biraz iri kafasıda haftasına göre büyük o yüzden daha fazla bekleyemiyoruz normal istediğim için doktor salı çarşamba deneriz seni dinlendirerek dedi ama ben sadece salı denicem gibi nasip belki o zamana kendi sancısıyla gelir bebeklerimiz :)Canmm bn de sali günü yatis yapicam 41 hafta bitiyor suni sanci denicek dr.um olmazsa sezeryanla alacak Allah yardımcımız olsun
hastanedeyim 4 cm aciklik var sancilarim 5 dk da bire düştü 1 2 saate olurmus
Hadi insalllah dua et bizim için de adım neslihan güler cok sevinirim gerçekten hayırlı doğumlar versin hepimize inşallahhastanedeyim 4 cm aciklik var sancilarim 5 dk da bire düştü 1 2 saate olurmus
Evet 4 cm den sonra bir anda artiyo suni sancı verdiler mi onunla cok cok hızlı oluyor açılma inşallah doğar bir an öncehastanedeyim 4 cm aciklik var sancilarim 5 dk da bire düştü 1 2 saate olurmus
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah canım darısı başımızahastanedeyim 4 cm aciklik var sancilarim 5 dk da bire düştü 1 2 saate olurmus
İnşallah geri kalan süre de daha cabuk olur acılmanhastanedeyim 4 cm aciklik var sancilarim 5 dk da bire düştü 1 2 saate olurmus
Rabbim bi avazda kucagina almayi nasip etsin insallahhastanedeyim 4 cm aciklik var sancilarim 5 dk da bire düştü 1 2 saate olurmus
hastanedeyim 4 cm aciklik var sancilarim 5 dk da bire düştü 1 2 saate olurmus
Canm sabah oldu gecti annem falan dogumdan once ole olur diyince sikinti yapmadimCanım banada oluyor ara ara dün dr a sordum, alttan baskıdan dolayı bu ağrıları hissetmek normalmiş. Ama doğum sancısı olunca hiç duramazsın dedi bana ama yinede soru dr una istersen
kizlar oldu bebegim suni sancısız kendi sancimla dunya çirkini bir kizim var cok rahatladım birden geliverdi dogumhaneye zor yetistik 5 dkda kucagimdaydi rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsinCanım naptın
Maşallah canım gözünaydın geçmiş olsun darısı başımıza inşallah :)kizlar oldu bebegim suni sancısız kendi sancimla dunya çirkini bir kizim var cok rahatladım birden geliverdi dogumhaneye zor yetistik 5 dkda kucagimdaydi rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin
Canım gözün aydın.. maşallah çok sevindim. Sağlıkla büyüt inşallah..kizlar oldu bebegim suni sancısız kendi sancimla dunya çirkini bir kizim var cok rahatladım birden geliverdi dogumhaneye zor yetistik 5 dkda kucagimdaydi rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin