2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın kızlar sütü az olan ve doğum yapacak arkadaşlar ben süt arttırıcı hazır caylardan içiyorum sütum aman aman değil ama bebeğime yetiyor dun gittigim hastanenin diyetisyeni içinde cemen otu olmadığı surece bu caylardan icebilirsiniz , süt ve süt ürünlerini , et kurubaklagil yumurtayi hamilelikte ki gibi fazla tuketin , normalde içtiğiniz sudan 1 lt fazla için dedi. Ayrica yogun bakimdaki annelerden biri kendi diyetisyenine sormuş kuru sarı üzüm ve kayısı hosafi ile nohutu 24 saat suda bekletip suyunu döküp haşlayıp her yemekte 1 çay bardağı tuketmeyi onermis birde kesinlikle olumlu düşünüp bebeğe bakmaliymisiz bebeğe bakinca içimizin kaynamasi ile süt oluşumu artiyormus

Masallah herkezler doğurmus minnaklarinin kokusunu icine cekmis doğurmayan az kisi kalmis rabbim doğuranlarin bebislerini korusun benim gibi diğurmayib bekleyenlerede sağlikli rahat doğumlar nasip etsin @triton-x Rebel92 Rebel92 canlarim hatirlarsaniz agustos topiğinde ucumuzde 1 hafta icinde hamilelik haberimizi vermisdik insallah doğumumuzda ard arda olur guzel haberlerimizi veririk

Slm kızlar bugün sezeryan günü diye gelmiştim aslında ama ağrılar vardı ağrım var deyince Dr direk nst ye yönlendirdi ve 100 lere kadar çıkan ağrılar olduğunu gördü 37+4 sun bir hafta daha duran iyi olur felan derken geçmeyen ağrılar beni direk sezeryan a alacağını söyledi hemen eşime haber ettim annem geldi derken yarım saate ameliyat a hazırlandim belimden iğne yapıldı hiç hissetmedim ağrı olmadı anestezi uzmanı hep yanındaydi bana bir şeyler soruyordu beni konuşturuyordu Dr un yaptığı bütün hamleleri hissettim ama canım yanmadi en son bebek çıkmak üzere iken karnıma bastı o biraz ağrıdı ama arkasina kızımın sesini duyunca her şeyi unuttum çok şükür bebeğim sağlıklıydi hemen sordum eli ayağı duzgunmü sağlıklı mı diye evet dediler ve bebeğim temizlenmeye gitti beni 15 dk daha dikip yapiştirdilar odama getirdiler ayak bacak hiç hissetmiyordum beton gibiydi neyse 5 dk sonra bebeğim geldi annem giydirdi çok tatlı çok güzel bir duygu eşim ve tum aile geldi hepsi bebeğin başına toplandı onu görünce beni unutular :KK48:neyse uzun oldu 4 5 saat yeme içme yasak dedi sonra üzerimi değiştirdik ilk kalkiş biraz ağrılı oldu yürüdüm az bişey az önce de kendim kalktım pedimi değiştirdim suan serum sonta yok çıkarttı hemşire bisküvi ve sıvı al dedi kızımı da ara ara emziriyorum sütü inmedi henüz ama bn veriyorum yinede mama aldık teyzesi onu veriyor ara da 2 kere kaka yaptı minigim şuana kadar yasadiklarim bunlar kızlar Rabbim kimseyi bu yolda koymasın bir an önce kurtarsin
Çok geçmiş olsun canım güzel anlatmışsın sağolasın. Öyle yada böyle bu bebişler bi şekilde doğacak. Darısı bize olsun inş. Buarada normaldede çok sulugozum, doğumda ve çıkınca habire ağlarım kesin
Bebeğim hala kuvezde bugün taburcu olacak inş. Hastanedwn arayacaklar saat 9 9 buçuk arası onu bekliyorum şu an
Hadi az kalmış.
deha123 deha123 Canım aynı anda da gelebilir bizimkiler hiç belli olmaz. Gecede kasılma ve biraz şiddetli adet sancısı yaşadım. Bugün dr. Ne diyecek bakalim.

Masallah herkezler doğurmus minnaklarinin kokusunu icine cekmis doğurmayan az kisi kalmis rabbim doğuranlarin bebislerini korusun benim gibi diğurmayib bekleyenlerede sağlikli rahat doğumlar nasip etsin @triton-x Rebel92 Rebel92 canlarim hatirlarsaniz agustos topiğinde ucumuzde 1 hafta icinde hamilelik haberimizi vermisdik insallah doğumumuzda ard arda olur guzel haberlerimizi veririk
Ay canım hatirlamammi. . . Nasıl geçti bak günler inş. Sağlıkla kucağımiza alalım minislerimizi, son günler kaldı.

Maşallhh cankm allah analı babalı saglıkla büyütsün..
spinal zor mu korkuyorum ben bayagı
Hiç korkma canım ameliyat süreci ağrısız oluyor ayakların normale dönünce ağrı oluyor ağrı kesici yapılınca oda geçiyor ben 3,4kez kendim kalktım yürüdüm sağa sola da yatıyorum sadece ilk yataktan kalkma insanı zorluyor Rabbim senide bütün bu yoldakilerdie kolay geçitten gecirsin

Süt için dereotu tuketmistim ben yogurda karıştırıp ve gerçekten ağrılara odaklanmak şutu azaltiyo bırakın agrilarla dolu olun ama bebisinizi bol bol öpüp koklayin koynunuzda yatırın gercekteb cok faydası oluyo lohusaliktan ben uyanmasin diye dua ederdim ne zamanki aldım öptüm kokladim hemen fark etti

Günaydın kızlar.bugün itibariyle benim de takvimim kapandı bende hergün sancım bugun mu gelcek diye bekleyenlerdenim.ilk dogumumu da 40 +5 te yaptığımdan bu duruma çokta yabancı değilim ama yine de bunu biraz daha erken bekliyodum açıkçası.pzrtesi kontrolum var.dr perşembeye kadar dogurmazsam yatış yapıp suni sancı verceni söyledi.suni sancı çok zor yaşadım biliyorum.hergün dua ediyorum kendi sancım gelsin diye bi taraftan da daha 1 hafta bekleyebilirim gelir heralde kendi diyorum.bu ara bide beni doğum korkusu sardı ilkini çok zor doğurmuştum o acılarımı hatırlamaya başladım. Bekledikçe yıpranıyorum anlıcanız.bi an önce olsun bitsin istiyorum

Gunaydınlar herkese. Gecen pzt doktora gittigimizde maximum 1 hafta var doguma demisti her gece acaba diye bekler oldum. Hatta obur pzt kontrole geleyim mi diyince gulmustu dogum olmazsa gel tabii diye. Hala gelen giden yok isin kotusu haftasonu giriyor ve hastanede dogru duzgun kimse olmuyor. Haftasonu gelirse diye korkuyorum devlet olunca kendi doktorum haftasonu yok, sevdiğim ebeler hemsireler yok, bir iki yeni yetme uzman olur onlara da guvenmiyorum hic. Hayırlısı artık..

Günaydın kızlar.bugün itibariyle benim de takvimim kapandı bende hergün sancım bugun mu gelcek diye bekleyenlerdenim.ilk dogumumu da 40 +5 te yaptığımdan bu duruma çokta yabancı değilim ama yine de bunu biraz daha erken bekliyodum açıkçası.pzrtesi kontrolum var.dr perşembeye kadar dogurmazsam yatış yapıp suni sancı verceni söyledi.suni sancı çok zor yaşadım biliyorum.hergün dua ediyorum kendi sancım gelsin diye bi taraftan da daha 1 hafta bekleyebilirim gelir heralde kendi diyorum.bu ara bide beni doğum korkusu sardı ilkini çok zor doğurmuştum o acılarımı hatırlamaya başladım. Bekledikçe yıpranıyorum anlıcanız.bi an önce olsun bitsin istiyorum
Gunaydın canım hayırlısı olsun bir avazda kurtul insallah ikinciler daha kolay oluyormus. Ben cok korkuyoruuummm:KK43:

besyo_86 besyo_86 benin sutum hic gelmior, mememin ucuda yok. doktor elektrikli pompa kirala dedi, iki saatte bir 15 er dakika onunla pompa yapiorum, bir haftada damarlarin acilir dedi. Sende bi dene istersen.

Yuruyemezsem nolacak bana çocuğumu hiç tutamadım. Bu ağrılar gecmicekmi cikamayacakmiyim hastaneden
Sabret canım, çok değil yarına hafifler. Eğer ağrın varsa hemsirelere soyle mıtlaka. Belki başka bi ilaç verirler, veya dikiş yerleri için merhem gibi bişey. Azcık sabır, Allah'ın izniyle iki güne bişeyin kalmaz

@amos yok cnm maalesef..nstde 1 defa sanci cikti o da cok yuksek degil.acilmam da yok.yarin kontroke gidicem.bebegin başı tam aşağıda inmemis.bu durumda suni sanci da almak istemiyorum acikcası..senin dr ne dio???
Ayy cnm direkt bni yazmışsın resmen bnde de sanci yok açılma yok salı günü 41. Hafta bitiyor o gün sabahtan suni sanci takarz olmazsa sezeryana alırız dedi ama hic bi açılma fln olmadan da suni sancı bn de istemiyorum salı sabahı gider gitmez sezeryana alın dicem suni sancı bu durumda gereksiz bence. Sana bgn ne dicek dr bakalm cnm haber et emiii

Canım ben yatırılıyor diye biliyorum.hatta hastaneden onla çıkarıyorlar.benim kuzenim hep kullandi ama onlarin icine ekstra bel destegi satılıyor.acaba cok mu gerekli ben de onu merak ediyorum.
Yok kızlar merak etmeyin. Sizin dediğiniz aynı zamanda yeni doğan oto koltuğu di mi? Tam yatmamadı daha iyi. Yeni doğan bebeklerde reflü çok görülür, hafif kalkık olması bebek için daha rahat olur.

Selam kızlar bugün güne çok güzel başladım :) bu salı sezaryen olucam ama sütümüz simdiden geldi :KK68:bir kaç gündür çatlak olasın yara olmasın goslerim diye saf zeytin yağını pede döküp koyuyordum. Bu sabah da koyarken fark ettim minigimin sütü ondan önce gelmiş :21:birde sütü hala inmemiş anneler ben Bulaç yiyorum.aslında doğumdan sonra yeniyor ama ben şimdiden başladım. Tavsiye ederim oda çok süt yapıyormuş.

Selam kızlar bugün güne çok güzel başladım :) bu salı sezaryen olucam ama sütümüz simdiden geldi :KK68:bir kaç gündür çatlak olasın yara olmasın goslerim diye saf zeytin yağını pede döküp koyuyordum. Bu sabah da koyarken fark ettim minigimin sütü ondan önce gelmiş :21:birde sütü hala inmemiş anneler ben Bulaç yiyorum.aslında doğumdan sonra yeniyor ama ben şimdiden başladım. Tavsiye ederim oda çok süt yapıyormuş.
Bulaç nedir canim nasil yapalim

X