- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 36
Evet cnm konuluuorKızlar aklıma bi şey takıldı. Bu pusetler var ya hani tam yatmayanlar. Biliyorsnzdr. Yenidoğan bebek ona koyulur mu acaba bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm konuluuorKızlar aklıma bi şey takıldı. Bu pusetler var ya hani tam yatmayanlar. Biliyorsnzdr. Yenidoğan bebek ona koyulur mu acaba bilginiz var mı
Allah analı babalı büyütsün cNım. Sana da geçmiş olsun, inşallah bir an evvel toparlarsınSlm kızlar bn de sezerysnla doğum yaptım kızım iyi çok şükür emzirdim sütum yok ama yinede emzirdik Rabbime şükürler olsun
Amin cnm artik ben dogsun istiyorum ama gercekten insan sabirsizlaniyomus gecmiyo artikMasallah herkezler doğurmus minnaklarinin kokusunu icine cekmis doğurmayan az kisi kalmis rabbim doğuranlarin bebislerini korusun benim gibi diğurmayib bekleyenlerede sağlikli rahat doğumlar nasip etsin @triton-x Rebel92 canlarim hatirlarsaniz agustos topiğinde ucumuzde 1 hafta icinde hamilelik haberimizi vermisdik insallah doğumumuzda ard arda olur guzel haberlerimizi veririk
Tamm bi keremi yiyim onu gunde. Bide ac karninami tokmu, cok oldum ama sütüm yokYanlış yazmışım canım bulamaç olcakti:) un süt şeker muhallebi kivamina gelene kadar pisiriyorum. Sonra içine margarin yada tereyağı koyuyorum.biraz mama gibi oluyor ama çok güzel bence:)
Canım rahat ol, sen stress yaptıkça daha da etkilenir. Bol bol su, meyve suyu (özellikle elma suyu, kayısı suyu) iç. Kabaca her emzirmede bir şişe su içmeye çalış. En azından içebildiğin kadarını. Bir de şu aşamada en önemlisi her fırsatında dinlenip uyumaya çalış. Bırak işler görülmesin, onlar fani şeyler sonra da hallolur. Sen sezeryan olmuştun sanırım, tahminim zaten dinleniyorsundur, ama benim dediğim emzir sonra da çocuk uyudukça sen de uyumaya çalış. Misafire falan bakma. Emzirme kampı diyolardı buna sanki. Bir iki gün böyle yaparsan sütün çoğalır, rahatlarsın. Ha tabi bir de sık sık emzir. Aşağıdaki blog baya güzel tavsiye ederim.kızlar sütüm cok az cokkk canım sıkılıyor
Canım besyo_86Canım rahat ol, sen stress yaptıkça daha da etkilenir. Bol bol su, meyve suyu (özellikle elma suyu, kayısı suyu) iç. Kabaca her emzirmede bir şişe su içmeye çalış. En azından içebildiğin kadarını. Bir de şu aşamada en önemlisi her fırsatında dinlenip uyumaya çalış. Bırak işler görülmesin, onlar fani şeyler sonra da hallolur. Sen sezeryan olmuştun sanırım, tahminim zaten dinleniyorsundur, ama benim dediğim emzir sonra da çocuk uyudukça sen de uyumaya çalış. Misafire falan bakma. Emzirme kampı diyolardı buna sanki. Bir iki gün böyle yaparsan sütün çoğalır, rahatlarsın. Ha tabi bir de sık sık emzir. Aşağıdaki blog baya güzel tavsiye ederim.
https://bebekyapimbakimonarim.kadin.../tomrisin-emzirme-notlar-3-peki-sutu.html?m=1
Anlıyorum seni canım. Moralini yüksek tutmaya çalış.istediğin zaman ye aç tok fark etmez ben yemekten sonra tatlı niyetine yiyorum. Birde pekmez nişasta ve susamı pişirip tepsiye döküyorum. Ince oluyor kek gibi dilimleyip yiyorum.dene canım faydası olur inşallah.Tamm bi keremi yiyim onu gunde. Bide ac karninami tokmu, cok oldum ama sütüm yok
Önce hafif başlar önemli olan şiddeti degil düzenli olması bence zaman tutkızlar, sancı yaşayanlar, sancı nasıl bişiy? Regl sancısı gibi mi? Hafif mi başlıo? Yoksa bi anda şiddetli mi oluyor? Sanki sabahtan beri regl sancısı gibi bişiy var ama o kadar hafifki içimde, yok gibi bişiy. Psikolojik olarak hissedio da olabilirim
Öyle zaman tutcak bi sancım yok cnm ya. :) bana öyle geldi heraldeÖnce hafif başlar önemli olan şiddeti degil düzenli olması bence zaman tut
Tamam canim Allah razi olsun. Denicem hemenAnlıyorum seni canım. Moralini yüksek tutmaya çalış.istediğin zaman ye aç tok fark etmez ben yemekten sonra tatlı niyetine yiyorum. Birde pekmez nişasta ve susamı pişirip tepsiye döküyorum. Ince oluyor kek gibi dilimleyip yiyorum.dene canım faydası olur inşallah.
Canm o bende bi haftadir ara ara oluyo bende acaba diyorum doguma mi hazirlik ama daha once hic yasamadigim icin bilemedimkızlar, sancı yaşayanlar, sancı nasıl bişiy? Regl sancısı gibi mi? Hafif mi başlıo? Yoksa bi anda şiddetli mi oluyor? Sanki sabahtan beri regl sancısı gibi bişiy var ama o kadar hafifki içimde, yok gibi bişiy. Psikolojik olarak hissedio da olabilirim
Arkadaşım da öyleydi gecesine doğurdu bazen sancı ile oluyo hepsiruza ne guzel yazmışsin uzun uzun:))
Bende kontrolden geldim.su anda 40+1deyiz.durum ayni sanci yok açilma yok ve kafasi hala tam inmemis.p.tesi suni sanci verelim istersen dedi dr ama pek yanaşmadim:)kafasi tam asagida olmadigi icin süreç uzun olabilir, sonu sezeryanla bitebilir dedi.sende haklisin dedi.
P.tesi icin sezeryan randevusu aldik.spinal anestezi olucak.
Eger h.sonu da bi sancim falan olursa gidicem normal dogum icin.yani 2 gun daha şans verdik normal dogum icin geldi geldi yoksa p.tesi tamamdir bu iş
Canım kafası nerede.. Ben de senlen aynı durumda gibiyim.. 40 bitince dr doğumu başlatırız dedi 41 i bekleme taraftarı diil risklerden dolayı..ruza ne guzel yazmışsin uzun uzun:))
Bende kontrolden geldim.su anda 40+1deyiz.durum ayni sanci yok açilma yok ve kafasi hala tam inmemis.p.tesi suni sanci verelim istersen dedi dr ama pek yanaşmadim:)kafasi tam asagida olmadigi icin süreç uzun olabilir, sonu sezeryanla bitebilir dedi.sende haklisin dedi.
P.tesi icin sezeryan randevusu aldik.spinal anestezi olucak.
Eger h.sonu da bi sancim falan olursa gidicem normal dogum icin.yani 2 gun daha şans verdik normal dogum icin geldi geldi yoksa p.tesi tamamdir bu iş