2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Şundan bahsediyorm kızlar

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 50
Sanırım çoğu doğum yapan arkadaş eylül anneleri topicibne kaçtı kızlar buraya da yazın bizde bilgilenelim inşallah 10 güne burası bir sürü bebek dolacak :)
Cok heyecanlı sanki hic dogurmıcaz gibi degil mi :) Halbuki bikac gunumuz kaldı sunun surasında. Ben cok korkuyorum dogumdan, ozellikle bebegin cıkıs anından. Sonra dusunuyorum rahmimiz normalin kac katına ulastı, bunu gosteren Allah elbet cıkarken de kolaylık saglar..

Cok heyecanlı sanki hic dogurmıcaz gibi degil mi :) Halbuki bikac gunumuz kaldı sunun surasında. Ben cok korkuyorum dogumdan, ozellikle bebegin cıkıs anından. Sonra dusunuyorum rahmimiz normalin kac katına ulastı, bunu gosteren Allah elbet cıkarken de kolaylık saglar..
bende çok korkuyorummmm doğumun her türlüsünden korkuyorm. Bebeğimden de korkuyorm sürekli ağlarsa emziremezsem... Bi sürü soru

Anakucagı deniyor bunlara, yenidoganı koyarken altına destek yastıgıyla beraber koyulması gerekiyormus veya havlu gibi bisey koyuluyormus destek amaclı. Biz aldık koymayı dusunuyoruz.
teşekkr ederim bizde buna koyacağız da hastaneden gelirken falan. Bi havlu gibi bişey ayarlayaym o zaman. Hastanede çocuk doktoruna da sorarm gerçi.

Kızlar aklıma bi şey takıldı. Bu pusetler var ya hani tam yatmayanlar. Biliyorsnzdr. Yenidoğan bebek ona koyulur mu acaba bilginiz var mı o_O

Canım. Bayagı yatık olmalı cunku diger
Türlü oturur pızisyonda olur ve yenidoğan için uygun olmaz

kuzum dualarım seninle ya inşallah ağrıların geçer. Neden öyle oldun acaba? Devlette mi yapıldı ameliyatın? Yanında bakacak birileri var dmi
Ozelde oldum canim ama bana baska bi anestezi uzmani girdi. Spinal yapmak icin 6/7 kere belimde sirtimda kemiklerimde o igneyi sokmadik yer birakmadi gerizekali. Resmen ameliyathanede bagirdim agladim. Sonra zar zor uyusturma yerini bulduda uyusturdu. Sonra bebegin kafasi cok zor cikmis, icerde uzun kalinca doktor korkup yanindaki yardimcisiyla kesik olan yeri dort elle bi anda acmaya calismislar çeke çeke. Bebegim saglikli dogdu sukurler olsun ama ben bide uyusturma etkisiyle ödem yaptim, iki kisi oldum resmen bi bunyede. Birazda korkuorum dikisler acirmi diye sagima yada soluma yatarsam :KK43: korkudan oturuyorum bitek kac gecedir.. Cok uzun anlattim ama durum bu, dualarinizi esirgemeyin :KK43:

Ozelde oldum canim ama bana baska bi anestezi uzmani girdi. Spinal yapmak icin 6/7 kere belimde sirtimda kemiklerimde o igneyi sokmadik yer birakmadi gerizekali. Resmen ameliyathanede bagirdim agladim. Sonra zar zor uyusturma yerini bulduda uyusturdu. Sonra bebegin kafasi cok zor cikmis, icerde uzun kalinca doktor korkup yanindaki yardimcisiyla kesik olan yeri dort elle bi anda acmaya calismislar çeke çeke. Bebegim saglikli dogdu sukurler olsun ama ben bide uyusturma etkisiyle ödem yaptim, iki kisi oldum resmen bi bunyede. Birazda korkuorum dikisler acirmi diye sagima yada soluma yatarsam :KK43: korkudan oturuyorum bitek kac gecedir.. Cok uzun anlattim ama durum bu, dualarinizi esirgemeyin :KK43:
canım Allah yardımcın olsun inşallah bir haftaya bi şeyin kalmaz. Bol bol dua et. Her şey güzel olacak miniğine de kavuştun ne güzel.

Hala doğurmayan biri de benim herkes arıyo yok hurma ye yok süt iç yok yürü yok şu hareketi yap artık gelsin diye uğraşıyo bende oğlumla konuşuyorum biz hazırız sende hazırsan gel artık diye
Günüm salı doluyo tam 40 olacak doktor salı sabah yatış yapalım dedi işte normal istediğim için suni sancı deneriz dedi bakalım inşallah kendi sancısıyla gelir o zamana
Her gün bu gece gelir mi ki diye yatıyorum ama yok düzensiz kasılmalarım var sadece bakalım nasip illaki vakti zamanı dolunca gelecek ama insan sabırsızlanıyor
Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Yuruyemezsem nolacak bana çocuğumu hiç tutamadım. Bu ağrılar gecmicekmi cikamayacakmiyim hastaneden
Canim benimm, şu anda seni benden iyi kimse anlayamaz, bende daha dun ciktim, serumun yanina agri kesici taktir, o bitince kalkarsin. Arveles igne yaptilar bana sabah aksam. Ellerimle kalcamin yanindan destek alip popomu kaldirarak yana kaydim, once bi ayagini at bismillah diye diye, sonra hic yere bakamadan birinin kolundan kuvveT al kalk ama mutlaka agri kesici serum taksinlar. Ben dun eve geldim ama bende resmen sürünüyorum acidan. Sutumde gelmior :KK43:

canım sen nerelerdesiin hiç sesin çıkmıyor merak ettim iyi misin?
Buralardayım sessiz sakin bekliyorum bugün itibariyle artık kasiklarimda adet ağrısı gibi ağrılar hissetmeye başladım. Doktorumü aradım hastaneye gidip muayene olmamı soyled nst aldılar sancim 0-60 arası gelip gidiyordu duzensizdi çatı muayenesine aldilar 1 cm açık var bebeğin kafası daha yukarda dediler eve yeni geldim.yani bende tık yoktu arkadaşım beklemekten sıkıldım artık olsada bitse alsak kucagimiza allah izniyle.sen nasılsın?

Bebeği 38 den sonra dönen var mi döndüğünü nasıl anlarız kızım cok erken döndüğü için nasıl olduğunu bilmiyorum ama oğlan yatmayi cok sevdi

Bende hala doguramayanlardanim arkadaşlar burayı hergün takip ediyorum doğum yapan arkadaslarimizi okuyorum çok şükür maşallah allah kurtardı sizleri bebislerinizi sağlıkla kucaginiza aldiniz darısı bizlere nasip olur inşallah. Beklemekten yoruldum. Benim ağrılarım ilk defa bugün başladı bakalım ne zaman allah bana nasip eder acaba. Benim gibi doguramayan hala bekleyen arkadaşlarımıza rabbim yardım etsin hepimiz bir avazda kurtulurz inşallah.

Kızlar pazartesi sezaryen olucam spinal.
Tavsiyeniz var mı

X