Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok heyecanlı sanki hic dogurmıcaz gibi degil mi :) Halbuki bikac gunumuz kaldı sunun surasında. Ben cok korkuyorum dogumdan, ozellikle bebegin cıkıs anından. Sonra dusunuyorum rahmimiz normalin kac katına ulastı, bunu gosteren Allah elbet cıkarken de kolaylık saglar..Sanırım çoğu doğum yapan arkadaş eylül anneleri topicibne kaçtı kızlar buraya da yazın bizde bilgilenelim inşallah 10 güne burası bir sürü bebek dolacak :)
bende çok korkuyorummmm doğumun her türlüsünden korkuyorm. Bebeğimden de korkuyorm sürekli ağlarsa emziremezsem... Bi sürü soruCok heyecanlı sanki hic dogurmıcaz gibi degil mi :) Halbuki bikac gunumuz kaldı sunun surasında. Ben cok korkuyorum dogumdan, ozellikle bebegin cıkıs anından. Sonra dusunuyorum rahmimiz normalin kac katına ulastı, bunu gosteren Allah elbet cıkarken de kolaylık saglar..
Anakucagı deniyor bunlara, yenidoganı koyarken altına destek yastıgıyla beraber koyulması gerekiyormus veya havlu gibi bisey koyuluyormus destek amaclı. Biz aldık koymayı dusunuyoruz.Şundan bahsediyorm kızlar
teşekkr ederim bizde buna koyacağız da hastaneden gelirken falan. Bi havlu gibi bişey ayarlayaym o zaman. Hastanede çocuk doktoruna da sorarm gerçi.Anakucagı deniyor bunlara, yenidoganı koyarken altına destek yastıgıyla beraber koyulması gerekiyormus veya havlu gibi bisey koyuluyormus destek amaclı. Biz aldık koymayı dusunuyoruz.
Kızlar aklıma bi şey takıldı. Bu pusetler var ya hani tam yatmayanlar. Biliyorsnzdr. Yenidoğan bebek ona koyulur mu acaba bilginiz var mı
Hah canım buna koyabilirsin tabi ama yinede bir battaniye gibi bir destek koyarsın altına minnoşunŞundan bahsediyorm kızlar
Ozelde oldum canim ama bana baska bi anestezi uzmani girdi. Spinal yapmak icin 6/7 kere belimde sirtimda kemiklerimde o igneyi sokmadik yer birakmadi gerizekali. Resmen ameliyathanede bagirdim agladim. Sonra zar zor uyusturma yerini bulduda uyusturdu. Sonra bebegin kafasi cok zor cikmis, icerde uzun kalinca doktor korkup yanindaki yardimcisiyla kesik olan yeri dort elle bi anda acmaya calismislar çeke çeke. Bebegim saglikli dogdu sukurler olsun ama ben bide uyusturma etkisiyle ödem yaptim, iki kisi oldum resmen bi bunyede. Birazda korkuorum dikisler acirmi diye sagima yada soluma yatarsam korkudan oturuyorum bitek kac gecedir.. Cok uzun anlattim ama durum bu, dualarinizi esirgemeyinkuzum dualarım seninle ya inşallah ağrıların geçer. Neden öyle oldun acaba? Devlette mi yapıldı ameliyatın? Yanında bakacak birileri var dmi
Evet yeni doğana uyumlu canım bunlarŞundan bahsediyorm kızlar
canım Allah yardımcın olsun inşallah bir haftaya bi şeyin kalmaz. Bol bol dua et. Her şey güzel olacak miniğine de kavuştun ne güzel.Ozelde oldum canim ama bana baska bi anestezi uzmani girdi. Spinal yapmak icin 6/7 kere belimde sirtimda kemiklerimde o igneyi sokmadik yer birakmadi gerizekali. Resmen ameliyathanede bagirdim agladim. Sonra zar zor uyusturma yerini bulduda uyusturdu. Sonra bebegin kafasi cok zor cikmis, icerde uzun kalinca doktor korkup yanindaki yardimcisiyla kesik olan yeri dort elle bi anda acmaya calismislar çeke çeke. Bebegim saglikli dogdu sukurler olsun ama ben bide uyusturma etkisiyle ödem yaptim, iki kisi oldum resmen bi bunyede. Birazda korkuorum dikisler acirmi diye sagima yada soluma yatarsam korkudan oturuyorum bitek kac gecedir.. Cok uzun anlattim ama durum bu, dualarinizi esirgemeyin
Canim benimm, şu anda seni benden iyi kimse anlayamaz, bende daha dun ciktim, serumun yanina agri kesici taktir, o bitince kalkarsin. Arveles igne yaptilar bana sabah aksam. Ellerimle kalcamin yanindan destek alip popomu kaldirarak yana kaydim, once bi ayagini at bismillah diye diye, sonra hic yere bakamadan birinin kolundan kuvveT al kalk ama mutlaka agri kesici serum taksinlar. Ben dun eve geldim ama bende resmen sürünüyorum acidan. Sutumde gelmiorYuruyemezsem nolacak bana çocuğumu hiç tutamadım. Bu ağrılar gecmicekmi cikamayacakmiyim hastaneden
Ben Yaşıyorum canım aynı dediğin gibi oluyorKızlar selam ben birsey sorucam..
Bazen bebeğim hareket ederken "çıt" diye bir ses duyuyorum.
Parmak çıtlaması gibi. Ama benim bir uzvumdan gelmedigine eminim.
Benden başka yaŞayan var mı bu durumu?
Buralardayım sessiz sakin bekliyorum bugün itibariyle artık kasiklarimda adet ağrısı gibi ağrılar hissetmeye başladım. Doktorumü aradım hastaneye gidip muayene olmamı soyled nst aldılar sancim 0-60 arası gelip gidiyordu duzensizdi çatı muayenesine aldilar 1 cm açık var bebeğin kafası daha yukarda dediler eve yeni geldim.yani bende tık yoktu arkadaşım beklemekten sıkıldım artık olsada bitse alsak kucagimiza allah izniyle.sen nasılsın?canım sen nerelerdesiin hiç sesin çıkmıyor merak ettim iyi misin?
sevi bebe ana kucagi destek minderi aldım öyle kullanacağım insallahŞundan bahsediyorm kızlar