Slm kızlar bugün sezeryan günü diye gelmiştim aslında ama ağrılar vardı ağrım var deyince Dr direk nst ye yönlendirdi ve 100 lere kadar çıkan ağrılar olduğunu gördü 37+4 sun bir hafta daha duran iyi olur felan derken geçmeyen ağrılar beni direk sezeryan a alacağını söyledi hemen eşime haber ettim annem geldi derken yarım saate ameliyat a hazırlandim belimden iğne yapıldı hiç hissetmedim ağrı olmadı anestezi uzmanı hep yanındaydi bana bir şeyler soruyordu beni konuşturuyordu Dr un yaptığı bütün hamleleri hissettim ama canım yanmadi en son bebek çıkmak üzere iken karnıma bastı o biraz ağrıdı ama arkasina kızımın sesini duyunca her şeyi unuttum çok şükür bebeğim sağlıklıydi hemen sordum eli ayağı duzgunmü sağlıklı mı diye evet dediler ve bebeğim temizlenmeye gitti beni 15 dk daha dikip yapiştirdilar odama getirdiler ayak bacak hiç hissetmiyordum beton gibiydi neyse 5 dk sonra bebeğim geldi annem giydirdi çok tatlı çok güzel bir duygu eşim ve tum aile geldi hepsi bebeğin başına toplandı onu görünce beni unutular
neyse uzun oldu 4 5 saat yeme içme yasak dedi sonra üzerimi değiştirdik ilk kalkiş biraz ağrılı oldu yürüdüm az bişey az önce de kendim kalktım pedimi değiştirdim suan serum sonta yok çıkarttı hemşire bisküvi ve sıvı al dedi kızımı da ara ara emziriyorum sütü inmedi henüz ama bn veriyorum yinede mama aldık teyzesi onu veriyor ara da 2 kere kaka yaptı minigim şuana kadar yasadiklarim bunlar kızlar Rabbim kimseyi bu yolda koymasın bir an önce kurtarsin