2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Buralardayım sessiz sakin bekliyorum bugün itibariyle artık kasiklarimda adet ağrısı gibi ağrılar hissetmeye başladım. Doktorumü aradım hastaneye gidip muayene olmamı soyled nst aldılar sancim 0-60 arası gelip gidiyordu duzensizdi çatı muayenesine aldilar 1 cm açık var bebeğin kafası daha yukarda dediler eve yeni geldim.yani bende tık yoktu arkadaşım beklemekten sıkıldım artık olsada bitse alsak kucagimiza allah izniyle.sen nasılsın?
benim sancılar 0 20 arası. Yok denecek kadar yani. Bebek çok aşağıda diyor doktor ama sancı yok. Yorgun hissediyorum artık. Yarın çatı muayenesi var bakalım. İnşallah güzel günler bizi bekliyordur

Bende hala yatamiyorum ya ne zormuş :KK43: bide spinal anastezi oldum belim de ağrıyor nedeeeen
Ah arkadasim bende oyle hala yatamadim. İşin kötusu yatamadigim icin oturmaktan ayaklarim bileklerim davul oldu. Bugun sirtimda basladi agrimaya, Rabbim yardimcimiz olsun, cok zormus cooookkk

biz bebeklerimizle ilgili konuşamayacğz böyle giderse. Kimse kalmadı. Bebişi olan çoğu arkadaş eylül annelerinde. Kasım anneleri de buraya taşınır belki erken doğururlrsa. Bizde onlarla konuşacağz sanırım. Topic çok sessizleşti valla bu sessizlik beni korkutuyor :)
İnş evet tasinsinlar canlansın buralar yoksa çok yavaş gidiyor konuşmalar, kimse doğum hikayesinide anlatmıyor.

Benim de saabah 8 de

Slm kızlar bugün sezeryan günü diye gelmiştim aslında ama ağrılar vardı ağrım var deyince Dr direk nst ye yönlendirdi ve 100 lere kadar çıkan ağrılar olduğunu gördü 37+4 sun bir hafta daha duran iyi olur felan derken geçmeyen ağrılar beni direk sezeryan a alacağını söyledi hemen eşime haber ettim annem geldi derken yarım saate ameliyat a hazırlandim belimden iğne yapıldı hiç hissetmedim ağrı olmadı anestezi uzmanı hep yanındaydi bana bir şeyler soruyordu beni konuşturuyordu Dr un yaptığı bütün hamleleri hissettim ama canım yanmadi en son bebek çıkmak üzere iken karnıma bastı o biraz ağrıdı ama arkasina kızımın sesini duyunca her şeyi unuttum çok şükür bebeğim sağlıklıydi hemen sordum eli ayağı duzgunmü sağlıklı mı diye evet dediler ve bebeğim temizlenmeye gitti beni 15 dk daha dikip yapiştirdilar odama getirdiler ayak bacak hiç hissetmiyordum beton gibiydi neyse 5 dk sonra bebeğim geldi annem giydirdi çok tatlı çok güzel bir duygu eşim ve tum aile geldi hepsi bebeğin başına toplandı onu görünce beni unutular :KK48:neyse uzun oldu 4 5 saat yeme içme yasak dedi sonra üzerimi değiştirdik ilk kalkiş biraz ağrılı oldu yürüdüm az bişey az önce de kendim kalktım pedimi değiştirdim suan serum sonta yok çıkarttı hemşire bisküvi ve sıvı al dedi kızımı da ara ara emziriyorum sütü inmedi henüz ama bn veriyorum yinede mama aldık teyzesi onu veriyor ara da 2 kere kaka yaptı minigim şuana kadar yasadiklarim bunlar kızlar Rabbim kimseyi bu yolda koymasın bir an önce kurtarsin

Slm kızlar bugün sezeryan günü diye gelmiştim aslında ama ağrılar vardı ağrım var deyince Dr direk nst ye yönlendirdi ve 100 lere kadar çıkan ağrılar olduğunu gördü 37+4 sun bir hafta daha duran iyi olur felan derken geçmeyen ağrılar beni direk sezeryan a alacağını söyledi hemen eşime haber ettim annem geldi derken yarım saate ameliyat a hazırlandim belimden iğne yapıldı hiç hissetmedim ağrı olmadı anestezi uzmanı hep yanındaydi bana bir şeyler soruyordu beni konuşturuyordu Dr un yaptığı bütün hamleleri hissettim ama canım yanmadi en son bebek çıkmak üzere iken karnıma bastı o biraz ağrıdı ama arkasina kızımın sesini duyunca her şeyi unuttum çok şükür bebeğim sağlıklıydi hemen sordum eli ayağı duzgunmü sağlıklı mı diye evet dediler ve bebeğim temizlenmeye gitti beni 15 dk daha dikip yapiştirdilar odama getirdiler ayak bacak hiç hissetmiyordum beton gibiydi neyse 5 dk sonra bebeğim geldi annem giydirdi çok tatlı çok güzel bir duygu eşim ve tum aile geldi hepsi bebeğin başına toplandı onu görünce beni unutular :KK48:neyse uzun oldu 4 5 saat yeme içme yasak dedi sonra üzerimi değiştirdik ilk kalkiş biraz ağrılı oldu yürüdüm az bişey az önce de kendim kalktım pedimi değiştirdim suan serum sonta yok çıkarttı hemşire bisküvi ve sıvı al dedi kızımı da ara ara emziriyorum sütü inmedi henüz ama bn veriyorum yinede mama aldık teyzesi onu veriyor ara da 2 kere kaka yaptı minigim şuana kadar yasadiklarim bunlar kızlar Rabbim kimseyi bu yolda koymasın bir an önce kurtarsin
Maşallhh cankm allah analı babalı saglıkla büyütsün..
spinal zor mu korkuyorum ben bayagı

kızlar sütüm cok az cokkk canım sıkılıyor
öncelikle beynine olumlu mesajlar gönderiyorsunuz sutum var diye bol bol emziriyorsun ve 3 litreden fazla su içiyorsunuz zamanla artacak merak etme sutum yok diye mamaya yüklenme alisirsa bırakır bu zevkten mahrum kalma bencw

Kızlar gazım çıkıyo sorun gazdan değil. Kanama da başladı. ama dikiş yerlerim çok ağrıyor ve hiç yürümeye kalkamadim. Çok acayip bi ağrı tuz dokmus gibi. Nasıl yurudunjz arkadaşlar nolur yardım edin
Öncelikle bebeğin hayrlı olsun Allah analı babalı buyutsun agrin varsa kesinlikle agri kesici al ben ilk iki yuruyusde aglaya aglaya yürüdüm yani canım çok yandı ki benim ağrı eşiğim yüksek iyileşmek için kendini zorla canım ve bol bol uzan mecbur kalmadikca kalkma 2 3 güne birşeyin kalmaz Allahın izniyle

Valla canım hiç bilmiyorum. Yarın kontrol var. Bakalım nst de belli olur sancılar sanırım. Ama içimden bir ses en fazla 1 hafta daha bekleyecek diyor. Senin yokmu hiç belirtin?[/QUOTE

Canim benim hicbir belirtim yok henuz. En son sali gunuydu kontrolumuz. Onumuzdeki sali da cati muayenesi yapilacak. Herkes catidan sonra gelir diyor. Acikcasi simdiye kadar heyecan yoktu ama bu hafta bende de bir dogum heyecani olmaya basladi. Bekliyoruz yani.

X