- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
Kızlar mesaj attım zaten gece üçte sancim başladı sabah 8 de yollara düştük hastane ye geldik yolda azcık suyumda geldi doktor 2 cm açıklık var dedi ama sancılar 5 dk da bir geliyordu.serum taktilar plates topuna oturttular sancı çekiyorum ben.sonra 11 gibi yine baktı 4 cm olmuş açıklık çok güzel dedi 3 gibi doğar dedi bende kurtulacam diye seviniyorm sonra saat 1 gibi baktı hala ayni ama ben sancidan oluyorum nst ye bağladılar üç kere bu arada tabi bebeğin kalp atışları yavaşladı serum taktilar ama yok değişen bişey sonra 3 gibi yine baktılar açıklık yok kalp atışları yavaşaldı bebeğin. Doktor kordon dolanmis olabilir inmiyor bebek dedi acil sezeryana alalım seni dedi hemen tmm dedim çünkü sancidan geberiyordum spinal anastezi ile 5 dk sonra çıktı benimki ama mosmor olmuştu ve doktor böyle bile zor çıkıyor normal hiç olmazdı iyi ki sezeryana aldık dedi.sonra yikadilar yuzume dokundurdular yuzunu Allahimmmm askkk işte bu kızlar yaaa
Şimdi odamdayim hala ayaklar uyusuk uzanıyorm bebebekte emdi ama inş doğmuştur hep uyuyor.Allah herkese kolay doğum nasip etsin benimki zordu ya
Boşuna sancı çekmiş oldum günahlarıma Kefaret olmuştur inslh
İnslh sizler çok daha kolay kavusursunuz
Şimdi odamdayim hala ayaklar uyusuk uzanıyorm bebebekte emdi ama inş doğmuştur hep uyuyor.Allah herkese kolay doğum nasip etsin benimki zordu ya
Boşuna sancı çekmiş oldum günahlarıma Kefaret olmuştur inslh
İnslh sizler çok daha kolay kavusursunuz