2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar mesaj attım zaten gece üçte sancim başladı sabah 8 de yollara düştük hastane ye geldik yolda azcık suyumda geldi doktor 2 cm açıklık var dedi ama sancılar 5 dk da bir geliyordu.serum taktilar plates topuna oturttular sancı çekiyorum ben.sonra 11 gibi yine baktı 4 cm olmuş açıklık çok güzel dedi 3 gibi doğar dedi bende kurtulacam diye seviniyorm sonra saat 1 gibi baktı hala ayni ama ben sancidan oluyorum nst ye bağladılar üç kere bu arada tabi bebeğin kalp atışları yavaşladı serum taktilar ama yok değişen bişey sonra 3 gibi yine baktılar açıklık yok kalp atışları yavaşaldı bebeğin. Doktor kordon dolanmis olabilir inmiyor bebek dedi acil sezeryana alalım seni dedi hemen tmm dedim çünkü sancidan geberiyordum :KK43: spinal anastezi ile 5 dk sonra çıktı benimki ama mosmor olmuştu ve doktor böyle bile zor çıkıyor normal hiç olmazdı iyi ki sezeryana aldık dedi.sonra yikadilar yuzume dokundurdular yuzunu Allahimmmm askkk işte bu kızlar yaaa
Şimdi odamdayim hala ayaklar uyusuk uzanıyorm bebebekte emdi ama inş doğmuştur hep uyuyor.Allah herkese kolay doğum nasip etsin benimki zordu ya
Boşuna sancı çekmiş oldum günahlarıma Kefaret olmuştur inslh
İnslh sizler çok daha kolay kavusursunuz

Kızlar mesaj attım zaten gece üçte sancim başladı sabah 8 de yollara düştük hastane ye geldik yolda azcık suyumda geldi doktor 2 cm açıklık var dedi ama sancılar 5 dk da bir geliyordu.serum taktilar plates topuna oturttular sancı çekiyorum ben.sonra 11 gibi yine baktı 4 cm olmuş açıklık çok güzel dedi 3 gibi doğar dedi bende kurtulacam diye seviniyorm sonra saat 1 gibi baktı hala ayni ama ben sancidan oluyorum nst ye bağladılar üç kere bu arada tabi bebeğin kalp atışları yavaşladı serum taktilar ama yok değişen bişey sonra 3 gibi yine baktılar açıklık yok kalp atışları yavaşaldı bebeğin. Doktor kordon dolanmis olabilir inmiyor bebek dedi acil sezeryana alalım seni dedi hemen tmm dedim çünkü sancidan geberiyordum :KK43: spinal anastezi ile 5 dk sonra çıktı benimki ama mosmor olmuştu ve doktor böyle bile zor çıkıyor normal hiç olmazdı iyi ki sezeryana aldık dedi.sonra yikadilar yuzume dokundurdular yuzunu Allahimmmm askkk işte bu kızlar yaaa
Şimdi odamdayim hala ayaklar uyusuk uzanıyorm bebebekte emdi ama inş doğmuştur hep uyuyor.Allah herkese kolay doğum nasip etsin benimki zordu ya
Hayırlı olsun kavustunuz ne guzel:) Sancılar ilk basta ne kadar aralıkla geliyordu? Benim de 2 saatte bir agrım oluyor gibi de.

Kızlar sancim yok açılmam da yoktu son kontrolumde.
yarın kontrolum var.suni sanci veririz demisti dr. sanci cekip sonrasinda sezeryana alirlarsa boşuna acı çekmis olucam..kararsiz kaldim direkt sezeryanla dogum yapmayi mi tercih etmeliyim sizce??

Canım senin suyun azalmıştı diye hatırlıyorum zaten günün de doluyor. Allah korusun kakasını yutarsa en az 3 hafta küvezde tutuyorlar sakın riske atma ama sezaryen hiçbir zaman seçim değil sonuç olmalı diye düşünüyorum. Tıbbi bir engelin yoksa normal yol dururken neden ameliyat olasın ki? Allah a güven, açılma olacak buna inan ve minnoşunu sağlıcakla al kucağına :)

Kızlar ben doğum yaptım bebeğim geldi :) yazıcam sonra olanları inslh

Gözünaydın canım :)

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağ salim kavuştun en önemlisi o. anladığım kadarıyla suni sancı almamışsın kendi sancılarınla devam ediyormuşssun, dmeek ki bebek iyice inmeyi kafasıyla itmeyi falan beceremedi, zaten diyorlar ya doğumu bebek başlatır bebek ilerletir diye, doğru demek ki.. Hiç canını sıkma yine de sancın suyun falan herşey doğal başlamış :) o yüzden hemen emmiş maşalah size.
Kilosu boyu nasıl, beklendiği gibi mi :) darısı başımıza yaaa

Daha erken gibi son carelere basvurmak icin. Sıkıntı yoksa kendi gelene kadar bekle bence.
Canım daha vaktim var zaten bekliyorum ama, sürem bitince ne olacak? Ben de korkuyorm kakasını yapar, içerde kalp atışı yavaşlar, iyice büyür, suyum yetmez gibi gibi şeyler olabiliyor diye.. Benim annem de beni ve kardeşimi suni sancıyla doğurmuş mesela :) bilemedim ya genetik bişiymi doğuramıyoz mu biz kendiliğimizden acaba :KK70: neyse daha vakit var bekliorum bakalım :)

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağ salim kavuştun en önemlisi o. anladığım kadarıyla suni sancı almamışsın kendi sancılarınla devam ediyormuşssun, dmeek ki bebek iyice inmeyi kafasıyla itmeyi falan beceremedi, zaten diyorlar ya doğumu bebek başlatır bebek ilerletir diye, doğru demek ki.. Hiç canını sıkma yine de sancın suyun falan herşey doğal başlamış :) o yüzden hemen emmiş maşalah size.
Kilosu boyu nasıl, beklendiği gibi mi :) darısı başımıza yaaa
Sağol cnm darısı başınıza inslh en kolayindan
Eve kilosu 3450 boyu 52 cm beklendiği yani

Sağol canım Allah razı olsun iyi oda hep uyuyor uyandırıp emziriyorum çok Şükur sağlığı iyi hamd olsun
çok şükür cnm yaşadıklarını boşver, hayırlısı olsun yawrun ve sen sağlıklısınız ya önemli olan bu, artık tadını çıkar, güle güle büyütün inş,, geçtiğimiz haftalarda çatı muayenesi yapılmamıştı di mi?

Bende sabah sezaryene gircem çok korkuyom midem bulanıyor ikizlere hamileyim bu gece hem geçsin hem geçmesin nolur yardım edin banaaaaa

Canım korkma iyi şeyler düşünmeye çalış .. ben de aşırı gerginim ama minnoşu düşünmeye çalışıyorım

Canım korkma iyi şeyler düşünmeye çalış .. ben de aşırı gerginim ama minnoşu düşünmeye çalışıyorım
Midem tuttu dua ediyorum sakşnleşemiyorum nasıl bi duygudur bu yha zamanı gelsin diye bekledik zamanı geldi ama çok korkuyorm

Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsn ve hayırlı olsun bebişleri. Henüz yapmayanlarda inşlh kolay doğumları olsun sağlıklı birşekilde bebişlerini kucaklarına alsnlr inşllh.
Hepinzi doğurnda artık bebek bakımlarını hep beraber paylaşalım kızlar ya:anne::KK200:

Bugun bizde kontrole gittik sanci acilma hicbise yok ama ben gercekten sabirsizlaniyorum bide kasik agrilarim baya cogaldi hayirlisiyla kucagimiza alalim artik insallah

slm kızlar doktordan geldim ama 5dk bile sürmedi muayene, nst de sancı çıkmadı doktrum ameliyatta olduğu için 2 saat bekledik sırf benim için 5 dk ameliyattan çıktı suyu iyi az biraz büyümüş (3 kg) suyu iyi doğum başlamamış haftaya pazartesi gel dedi. ben de pazartesi alsak mı 40. haftam oluyo dedim o da neden acele ediyosun haftaya konuşuruz dedi ve ameliyata gitti. işin aslı ben bıktım usandım bittim tükendim bu çocuk gelmiycek eminim. elinde olsa sonsuza kadar içimde kalacak sanki. yani ne heves ne neşe ne umut içimde güzel hiçbişey bıramakmadı. ben de vazgeçtim artık herşeyden. yaşama umudum bile kalmadı bide bunun sonrası var doğunca daha da beter olacak herşey.:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:bir insan işte böyle biter.

Neden boyle olumsuz dusunuyorsun en umutlu olman gereken zamanda

X