2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ay canım boşver ya benim melegimede ben hamile kaldigimdan beri herkes erkek diyor. Bir sürü doktora gittim onlarda kız diyor :) boşver sen takma bile canım niye kendinide yakışıklı ogluşunuda üzüyorsun ki
sağol canım. Üzülmeye değmez ama o kdr hassasım ki son ay beni psikolojik olarak çok yoruyor

slm kızlar doktordan geldim ama 5dk bile sürmedi muayene, nst de sancı çıkmadı doktrum ameliyatta olduğu için 2 saat bekledik sırf benim için 5 dk ameliyattan çıktı suyu iyi az biraz büyümüş (3 kg) suyu iyi doğum başlamamış haftaya pazartesi gel dedi. ben de pazartesi alsak mı 40. haftam oluyo dedim o da neden acele ediyosun haftaya konuşuruz dedi ve ameliyata gitti. işin aslı ben bıktım usandım bittim tükendim bu çocuk gelmiycek eminim. elinde olsa sonsuza kadar içimde kalacak sanki. yani ne heves ne neşe ne umut içimde güzel hiçbişey bıramakmadı. ben de vazgeçtim artık herşeyden. yaşama umudum bile kalmadı bide bunun sonrası var doğunca daha da beter olacak herşey.:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:bir insan işte böyle biter.
grupta herkes doğurdu diye bu ne acele arkadaşlar 42. Haftada bile doguranlar var acele etmeyin siz rahat olmazsanız Bebeginiz de olmaz ben kizimda yaşadım stres stres sürekli gergin bir ruh halindeydim kendime yapmışım şimdi sağlıklı olsun da diyorum hic umursamiyorum gerisini doktorun ailemin eşimin ailesinin dediklerini dinlemiyorum surda 3 hafta sonra karnimda olmayacak onun tekmelerini hissediyorum ve sonsuz mutluluk duyuyorum keşke içimde kalsa ve hep tekmelese evet cok merak ediyorum ve özledim gelmesini istiyorum ama gelme zamanını o belirlesin istiyorum

Kızlar sancim yok açılmam da yoktu son kontrolumde.
yarın kontrolum var.suni sanci veririz demisti dr. sanci cekip sonrasinda sezeryana alirlarsa boşuna acı çekmis olucam..kararsiz kaldim direkt sezeryanla dogum yapmayi mi tercih etmeliyim sizce??

yarın kontrolum var.suni sanci veririz demisti dr. sanci cekip sonrasinda sezeryana alirlarsa boşuna acı çekmis olucam..kararsiz kaldim direkt sezeryanla dogum yapmayi mi tercih etmeliyim sizce??
Seni etkilemek istemem ben olsam Her şey yolundaysa agrimi veya nisanimi beklerdim ne sezeryana ne de suni sancı alırdım

Canım ben de hep bunu düşünüyorum... Suni alıp doğuran da var doğuramayan da.. Bilmiyorum ki.. Kimisi suni sancı al sütün daha çabuk daha bol gelir diyor. Ben de kararsızım

Kızlar bnm de bgn 40 bitti 41 i bekleyeceğim eger kendi sancim gelmezse suni sancı deneyecek dr. Bn de pek istemiyorum aslinda suni sancı. O sancıyı cekip bi de doguramamak da var bn de iyice strese girmeye başladım artık:/

Merhaba güzel anne adayları :KK200:
Uzun zaman oldu bir ara çok yoğun çalıştığımdan baya geride kalmış takip edemiyordum,son 10gündür evdeyim ve günceli yakaladım artık takipteyim:anneadayı:

Kısaca hatırlatayım kendimi,34 yaşındayım ve 2.gebeliğim 5,5 yaşında bir oğlum var ve 2.oğlum geliyor;Çınar :emir_bebek:hep korktuğum birşeydi 2oğlan annesi olmak :) ama artık daha rahatım alıştım yaşayıp göreceğiz...Bodrum'da yaşıyorum burda olan var mı ?

İlk doğumum normal olduğundan bunu da herşey yolunda gittiği takdirde normal düşünüyorum hatta bu sefer suda yapmak istiyorum. Başka suda düşünen var mı merak ettim pek denk gelmedim ama..ilkinde çok sancım olmasında rağmen açılmam ilerleniyordu 39+0 da yapmıştım ve epidural aldım ufak dozla açılmamı tetikledi çok şükür uzun ve sancılı sürenin sonu mutluydu,içimden çıktığı an herşey bitti..dikkat ediyorum sanırım bu forumun etkisi var çok sabırsız davranıyoruz,bu sürecin normal ve doğal bir süreç olduğunu unutuyor kontrol etmeye çalışıyoruz..bence sakin olup rahatlayıp beklemek lazım,çünkü naparsak yapalım süreç bizim dışımızda işliyor,bırakın düşünmeyin keyfinize bakın,inanın bu günleri de çok özlüycez :KK51:

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama artık daha sık yazıcam :kahve:

Kizlar bugun kontrole gittik. Hala nst de sancimiz yok, kizimin basi asagida ama kanala girmemis. Suyu normal. Haftaya sali cati muayenesi var. Sonrasina Allah kerim. Doktorum normal dogum olabilir dedi ama ben olumsuzluklardan o kadar sezeryan olacak gibi alistirmisim ki kendimi bir tuhaf hissettim. Minik kizim 3100 g olmus:))

Bizim de bugun kontrolumuz vardi.oglus iyi,suyum iyi masallah..bas asagi fakat kanala falan girmemiş

ay benimki 3 haftadır kanalda ama hala doğum filan yok kızlar, kanalda olması doğum yakın diye göstermiyor bence, sizinki tak diye kanala girip hemen doğum başlayabilir bile, doktorunuza sordunuz mu hiç ?? ben unuttum bugün, o da zaten her an her şey olabilir muhabbeti yapıo, artık yemiyorum sadece beni strese sokuyo o kdar.. o yüzden rahata akışa taktım ben yine :)

Uzun zaman oldu bir ara çok yoğun çalıştığımdan baya geride kalmış takip edemiyordum,son 10gündür evdeyim ve günceli yakaladım artık takipteyim:anneadayı:

Kısaca hatırlatayım kendimi,34 yaşındayım ve 2.gebeliğim 5,5 yaşında bir oğlum var ve 2.oğlum geliyor;Çınar :emir_bebek:hep korktuğum birşeydi 2oğlan annesi olmak :) ama artık daha rahatım alıştım yaşayıp göreceğiz...Bodrum'da yaşıyorum burda olan var mı ?

İlk doğumum normal olduğundan bunu da herşey yolunda gittiği takdirde normal düşünüyorum hatta bu sefer suda yapmak istiyorum. Başka suda düşünen var mı merak ettim pek denk gelmedim ama..ilkinde çok sancım olmasında rağmen açılmam ilerleniyordu 39+0 da yapmıştım ve epidural aldım ufak dozla açılmamı tetikledi çok şükür uzun ve sancılı sürenin sonu mutluydu,içimden çıktığı an herşey bitti..dikkat ediyorum sanırım bu forumun etkisi var çok sabırsız davranıyoruz,bu sürecin normal ve doğal bir süreç olduğunu unutuyor kontrol etmeye çalışıyoruz..bence sakin olup rahatlayıp beklemek lazım,çünkü naparsak yapalım süreç bizim dışımızda işliyor,bırakın düşünmeyin keyfinize bakın,inanın bu günleri de çok özlüycez :KK51:

Hoşgeldin tatlım ne güzel bilinçli bir annesin ve tecrübeden dolayı rahatsın ne güzel, bizler sabırsızlanıyoruz.
Ben artık baya zorlanmaya başladım. Biraz da normal hayatta da herseyim planlı olsun isterim tanı hayat öyle olmuyor. Şimdi de ne zaman ne yadayacagini bilememek duygusu var içimde tabi bunlar bahane olamaz. Onlar ne zaman gelmek isterse ozaman gelecekler. Benim bebeğim dönmediği için, büyük ihtimalle sezeryan olacağım neyazikki, suda doğum çok isterdim ama imkanlar dahilinde böyle olacak.

Seni etkilemek istemem ben olsam Her şey yolundaysa agrimi veya nisanimi beklerdim ne sezeryana ne de suni sancı alırdım

Son kontrolde bebegin suyunun azaldigini soyledi dr.simdilik bi problem yok ama 40 dan sonra riske girmeyelim dedi.o yuzden beklemicez.bende riski goze alamiyorum acikcasi.kakasini yapar falan diye korkuyorum.yarin bi konusalim bakalim napcaz..

sağol canım. Üzülmeye değmez ama o kdr hassasım ki son ay beni psikolojik olarak çok yoruyor

Benimkinede kız diyolardı canım karnımı görenler.hatta ben bile kız mı ki diyodum.doktor da devlet hastanesi olunca cihazlar net değil kesin konusamam deyince ben kıyafet alirken falan cok bocaladım.ama oğlum oldu :)

Kızlar ben doğum yaptım bebeğim geldi :) yazıcam sonra olanları inslh
canımmmm gözünaydın ... hayırlı olsun.. ohhh misss gibi koklarsın artık :KK68:doğum hikayeni heyecanla bekliyorum:)

hatta muhabbetini ediyorduk ellerini kollarını çıkışa yakın hissediyorum demiştin benimki de yakın mıki acaba bak yine heyecanlandım :) ama 39 a kadar beklerse de sorun değil bnm için :KK70: doktorun 2 saat yürümeni tavsiye etmişti sanırım, yürüyebildin mi peki hiç ? ben 45 dk da baya tükeniyorum da zaten alt taraf full sancılı oluo yürürken, müsait olunca yazarsın.. bi an önce bebişinle toparlanırsınız inş ..

hoşgeldiniz, bizden çok etraf da ne zmn doğacak muhabbeti yapıo.. bilmem ne zmn doğacak acaba :KK70: annemlerin de ilk torunu... ben de ilk bebek sahibi olacaklardanım, ara ara bi heyecan, bebeğimi kucağıma aldığımı hayal edip gözyaşlarımı tutamadığım olmuyor değil ama genelde akışa bırakıyorum..

bana da hep erkek çocuğum olacakmış gibime gelio,inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alır büyütürüz yawrularımızı, tecrübelerinizden faydalanmak dileğiyle :)

Kızlar biraz akıntım çoğaldı sanki bugun ama berrak kanama falan yok napmaliyim agrim falanda yok sadece baski hissediyorum

canımmmm gözünaydın ... hayırlı olsun.. ohhh misss gibi koklarsın artık :KK68:doğum hikayeni heyecanla bekliyorum:)

hatta muhabbetini ediyorduk ellerini kollarını çıkışa yakın hissediyorum demiştin benimki de yakın mıki acaba bak yine heyecanlandım :) ama 39 a kadar beklerse de sorun değil bnm için :KK70: doktorun 2 saat yürümeni tavsiye etmişti sanırım, yürüyebildin mi peki hiç ? ben 45 dk da baya tükeniyorum da zaten alt taraf full sancılı oluo yürürken, müsait olunca yazarsın.. bi an önce bebişinle toparlanırsınız inş ..
Sağolasın canım Allah razı olsun.
Günde anca bir saat yuruyebildim ama zaten sezeryana aldılar bi işe yaramadı. Bide sancı çektiğimle kaldim

X