Merhaba güzel anne adayları
Uzun zaman oldu bir ara çok yoğun çalıştığımdan baya geride kalmış takip edemiyordum,son 10gündür evdeyim ve günceli yakaladım artık takipteyim
Kısaca hatırlatayım kendimi,34 yaşındayım ve 2.gebeliğim 5,5 yaşında bir oğlum var ve 2.oğlum geliyor;Çınar
hep korktuğum birşeydi 2oğlan annesi olmak :) ama artık daha rahatım alıştım yaşayıp göreceğiz...Bodrum'da yaşıyorum burda olan var mı ?
İlk doğumum normal olduğundan bunu da herşey yolunda gittiği takdirde normal düşünüyorum hatta bu sefer suda yapmak istiyorum. Başka suda düşünen var mı merak ettim pek denk gelmedim ama..ilkinde çok sancım olmasında rağmen açılmam ilerleniyordu 39+0 da yapmıştım ve epidural aldım ufak dozla açılmamı tetikledi çok şükür uzun ve sancılı sürenin sonu mutluydu,içimden çıktığı an herşey bitti..dikkat ediyorum sanırım bu forumun etkisi var çok sabırsız davranıyoruz,bu sürecin normal ve doğal bir süreç olduğunu unutuyor kontrol etmeye çalışıyoruz..bence sakin olup rahatlayıp beklemek lazım,çünkü naparsak yapalım süreç bizim dışımızda işliyor,bırakın düşünmeyin keyfinize bakın,inanın bu günleri de çok özlüycez
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama artık daha sık yazıcam