- 18 Şubat 2016
- 290
- 449
- 37
geçmiş olsun cnm, gözünüz aydın, sancıların da bi an önce geçer çabucak toparlanırsın inşallah :)Kizlar ameliyattan ciktim, sancim cok. Kizim iyi, yazicam tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun cnm, gözünüz aydın, sancıların da bi an önce geçer çabucak toparlanırsın inşallah :)Kizlar ameliyattan ciktim, sancim cok. Kizim iyi, yazicam tekrar
Allah kolay bi doğum versin inşallah canımkızlar slm sizleri takip ediyorum ama buraya hiç yazmamıştımdoğum yapanlara hayırlı olsun ben de birazdan sezeryan için hastaneye gidicem hiç bu kadar heyecanlanıcağımı düşünmemiştim umarım herşey yolunda gider dua edin lütfen
Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah:))Kizlar ameliyattan ciktim, sancim cok. Kizim iyi, yazicam tekrar
Kızlar lütfen sırayla sırayı bozmayalım.cuma günü 40 haftam doluyo beklemekten yoruldum artık.her gece acaba bu gece mi diyorum ama yok sabrım taştı artık.içimden ne çıkacak merak içindeyim
Cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah kolayca sağlıkla kavuşursun Lina prenseseCanım seninle günümüz aynı ben bugün doktora gittim 5 birim su kalmış sınırın altına düşmek üzere dedi yarın yatışım sabah yatışım yapılacak suni sancı ile başlatılacak doğum. Nolur sen de ihmal etme kontrol de ol
Tatlım ben dün gittim kontrole haftaya pazartesi gel dogurmazsan dedi.suyuma filan baktı bi sıkıntı yok. Bundan önceki doğumumu da 40 artı 5 ye yapmıştım çok yadırgamıyorum artık demekki benim bünyem böyleymişCanım seninle günümüz aynı ben bugün doktora gittim 5 birim su kalmış sınırın altına düşmek üzere dedi yarın yatışım sabah yatışım yapılacak suni sancı ile başlatılacak doğum. Nolur sen de ihmal etme kontrol de ol
canım çok geçmiş olsun, sağlıkla doğurur yawrunu sağlıkla kucağına alırsın inş.. düşünsene yarın kavuşacaksınCanım seninle günümüz aynı ben bugün doktora gittim 5 birim su kalmış sınırın altına düşmek üzere dedi yarın yatışım sabah yatışım yapılacak suni sancı ile başlatılacak doğum. Nolur sen de ihmal etme kontrol de ol
Cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah kolayca sağlıkla kavuşursun Lina prensese
Tatlım ben dün gittim kontrole haftaya pazartesi gel dogurmazsan dedi.suyuma filan baktı bi sıkıntı yok. Bundan önceki doğumumu da 40 artı 5 ye yapmıştım çok yadırgamıyorum artık demekki benim bünyem böyleymiş
canım çok geçmiş olsun, sağlıkla doğurur yawrunu sağlıkla kucağına alırsın inş.. düşünsene yarın kavuşacaksın
slm kızlar doktordan geldim ama 5dk bile sürmedi muayene, nst de sancı çıkmadı doktrum ameliyatta olduğu için 2 saat bekledik sırf benim için 5 dk ameliyattan çıktı suyu iyi az biraz büyümüş (3 kg) suyu iyi doğum başlamamış haftaya pazartesi gel dedi. ben de pazartesi alsak mı 40. haftam oluyo dedim o da neden acele ediyosun haftaya konuşuruz dedi ve ameliyata gitti. işin aslı ben bıktım usandım bittim tükendim bu çocuk gelmiycek eminim. elinde olsa sonsuza kadar içimde kalacak sanki. yani ne heves ne neşe ne umut içimde güzel hiçbişey bıramakmadı. ben de vazgeçtim artık herşeyden. yaşama umudum bile kalmadı bide bunun sonrası var doğunca daha da beter olacak herşey.bir insan işte böyle biter.
Ay canım boşver ya benim melegimede ben hamile kaldigimdan beri herkes erkek diyor. Bir sürü doktora gittim onlarda kız diyor :) boşver sen takma bile canım niye kendinide yakışıklı ogluşunuda üzüyorsun kiDoğum yapan arkadaşlardan cinsiyet şoku yaşayan yok sanırım. Benim kvalide ısrarla bebeğimin kız olduğunu iddia ediyor kayınlarımın hep oğlanmış da bu kız olmalıymış. Halbuki iki ayrı profesör ve doktorum erkek dedi. Bizde kendimizi alıştrdk eşimle. Geliyo gidiyo sen pek de inanma doktorlara diyor ben hep oğlum olsun isterdm eskiiideen beri kızlığımdan beri yani, bunu da bildiğinden bana gıcıklığından mı yapıyor anlamıyorm
Doğum yapan arkadaşlardan cinsiyet şoku yaşayan yok sanırım. Benim kvalide ısrarla bebeğimin kız olduğunu iddia ediyor kayınlarımın hep oğlanmış da bu kız olmalıymış. Halbuki iki ayrı profesör ve doktorum erkek dedi. Bizde kendimizi alıştrdk eşimle. Geliyo gidiyo sen pek de inanma doktorlara diyor ben hep oğlum olsun isterdm eskiiideen beri kızlığımdan beri yani, bunu da bildiğinden bana gıcıklığından mı yapıyor anlamıyorm
slm kızlar doktordan geldim ama 5dk bile sürmedi muayene, nst de sancı çıkmadı doktrum ameliyatta olduğu için 2 saat bekledik sırf benim için 5 dk ameliyattan çıktı suyu iyi az biraz büyümüş (3 kg) suyu iyi doğum başlamamış haftaya pazartesi gel dedi. ben de pazartesi alsak mı 40. haftam oluyo dedim o da neden acele ediyosun haftaya konuşuruz dedi ve ameliyata gitti. işin aslı ben bıktım usandım bittim tükendim bu çocuk gelmiycek eminim. elinde olsa sonsuza kadar içimde kalacak sanki. yani ne heves ne neşe ne umut içimde güzel hiçbişey bıramakmadı. ben de vazgeçtim artık herşeyden. yaşama umudum bile kalmadı bide bunun sonrası var doğunca daha da beter olacak herşey.bir insan işte böyle biter.
Doğum yapan arkadaşlardan cinsiyet şoku yaşayan yok sanırım. Benim kvalide ısrarla bebeğimin kız olduğunu iddia ediyor kayınlarımın hep oğlanmış da bu kız olmalıymış. Halbuki iki ayrı profesör ve doktorum erkek dedi. Bizde kendimizi alıştrdk eşimle. Geliyo gidiyo sen pek de inanma doktorlara diyor ben hep oğlum olsun isterdm eskiiideen beri kızlığımdan beri yani, bunu da bildiğinden bana gıcıklığından mı yapıyor anlamıyorm
zaten hassasım bilerek yaptığını düşünüyorm. Bebeğimi kucağıma alsam sarılsam koklasam kimse umrumda olmayacakkayy hiç güleceğim yoktu yaa.. doğunca pipisini gösterirsin artık.. takma cnm kafana boşver erkek olunca sevmeyecek miymiş de.. topu ona at yani mümkün olduğunca :)