2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benimki de kanala gırmedı. bır anda mı gırıyor nasıl oluyor acaba?
hadı kanala gırmeden suyumuz gelırse nasıl olacak?
Benimki bir anda girdi kanala, kemiklerim kırılırcasına agrımaya basladı 1 gun icinde ve asagıya dogru vajina civarında siddetli baskı basladı. Aha nihayet cıkış yolunu buldu dedim hatta hissettim :) Nitekim dogruymus birkac gundur hissettiklerim. Herkeste boyle olmayabilir benim çok siddetli oldu su an yuruyemiyorum hic.

Aynen canım.. Baş aşağıda ama kanala girmek istemiyorlar.. Doğmak istemiyorlar içerde çok mu mutlular acaba :)
canim dogum yaklasmis rabbim saglikla nasip etsin kucagina insallah nasilsiniz gormeyeli :)) heyecan dorukta degilmi mis kokulu yavrularimizi dort gozle bekliyoruz cumlemizde saglikla bir nefeste dogursunlar insallah .... rabbim cumlemizi korusun... ecmain

Kuzucum neden stres oluyorsun ki? Neden sezeryan oldun diyene çatım darmış de geç. Ya da bebek tersmiş de geç. Boşver özel durumunu herkese söylemek zorunda diilsin kendini öyle sıkma.. Bi de son haftalar çok büyüme olmuyor azar azar büyüyorlar, çünkü plesentalarımız yaşlanıyor, kafana takma..
Zaten en son öyle dedik ters yani hatta açılma da var beklemiyoruz o yüzden diye, bugünden beri bi ağlıyorum ki sormayın sulu göz oldum, gören anlıyor ağladığımı ama korku heyecan hepsi karışık

canim dogum yaklasmis rabbim saglikla nasip etsin kucagina insallah nasilsiniz gormeyeli :)) heyecan dorukta degilmi mis kokulu yavrularimizi dort gozle bekliyoruz cumlemizde saglikla bir nefeste dogursunlar insallah .... rabbim cumlemizi korusun... ecmain
Canımmmm :) çok sevindim senin yazdığını gördüğüme..
Aynen öyle, son zamanlardayız.. Beklemek zor geliyor sürekli bir belirti arıyor insan :)
Aminnn inşallah Rabbim kavuşturur bizi kızlarımıza sağlıkla :KK200:

Kizlar ben dogurdum.yarindi nornalde bugun kontrolde sanci cikti .spinal anestezi olmk zorunda kaldim.kahvalti yapip gelmistim.genel riskli olur dediler.bebis 5 dk surmedi almadi hissetmedim aci ama basinc oluo karnin hoplar gbi his.emzirme cabalarimiz suruo.2 3 kasik mama verdiler emzirdktn sonra kasikla.sarilik olmasn die.istememistm ama.ilk yuryusde yapildi.cok zorlanmadim kizlar.
Maşallah canım darısı biz bekleyenlere olsun inş.

İyi geceler kızlar doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın hayırlı olsun bebisleriniz benimde yarın Sezeryan günü verilecek 37 +1 olarak gidecem 38 doldurunca alır galiba ama ağrılar yine başladı hastanede serum hap fln gitmişti 1 hafta daha beklese bari kizimm

canım hayırlı olsun, Allah sağlık sıhat versin sana ve oğluşuna maşalalh. yalnız takip ettiğim kadarıyla 40. haftayı yeni doldurmuştun bebişin de kakasını yapmış içerde benim de 7 günüm kaldı sence 40 olmadan bebek gelmezse suni mi alsam korktum bak şimdi. BU arada yeni dğoğum yaptın senden cevap beklemek olmaz sen oğluşunla hasret gider az beklemedin :KK66: ama fikri lan varsa yazsın günü az kalan baya bi hamile var forum da :) seni ve tontişini öpüyorum :)
Ya canım kısmet her bebe kaka yapacak diye birsey yok bence doktorun uygun görürse kendi sancini beklemen tabii daha güzel suni sancı zor diyorlar Allahim sağlıkla kurtarsın bizde sizi öptük

canım hayırlı olsun, Allah sağlık sıhat versin sana ve oğluşuna maşalalh. yalnız takip ettiğim kadarıyla 40. haftayı yeni doldurmuştun bebişin de kakasını yapmış içerde benim de 7 günüm kaldı sence 40 olmadan bebek gelmezse suni mi alsam korktum bak şimdi. BU arada yeni dğoğum yaptın senden cevap beklemek olmaz sen oğluşunla hasret gider az beklemedin :KK66: ama fikri lan varsa yazsın günü az kalan baya bi hamile var forum da :) seni ve tontişini öpüyorum :)
Ya canım kısmet her bebe kaka yapacak diye birsey yok bence doktorun uygun görürse kendi sancini beklemen tabii daha güzel suni sancı zor diyorlar Allahim sağlıkla kurtarsın bizde sizi öptük

Merhabalar hanimlar,mutlu sona yaklasiyorz. Benim vucudum yine odem yapti,su iciyorum.yogun tempoda calisiyorum hatta ev taşıdım onunla da uğraşıyorum. Oglumda var. Yarin dr a soyleyecegim bakalim ne diyecek

Kizlar ben dogurdum.yarindi nornalde bugun kontrolde sanci cikti .spinal anestezi olmk zorunda kaldim.kahvalti yapip gelmistim.genel riskli olur dediler.bebis 5 dk surmedi almadi hissetmedim aci ama basinc oluo karnin hoplar gbi his.emzirme cabalarimiz suruo.2 3 kasik mama verdiler emzirdktn sonra kasikla.sarilik olmasn die.istememistm ama.ilk yuryusde yapildi.cok zorlanmadim kizlar.
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün, gözünaydın :eğlence:
Kızlar sancim var gelip gidiyor.biraz daha bekliyim hastaneye gidicez.dua edin bana nolur
Hadi hayırlısı sağlıkla al kucağına güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarım seninle:anne::anne::nazar:

Kızlar sancim var gelip gidiyor.biraz daha bekliyim hastaneye gidicez.dua edin bana nolur
Canim Allah bir avazda kurtarsin insallah. Hayirlisiyla benim dogum da baslasa artik sevinicem dogrusu. Sat'a gire bdt 14 ekim. Bugun kontrolde sordum, 18 kalsin dedi doktor. Hayirlisi artik. Suyum normalmiş, açıklık da 2 cm olmuş. Oğlumun suyu az olduğundan 3 hafta önce doğumu başlatmıştı doktor. Bizim kız gününü beklicek galiba :)

Kizlar gunaydin. Bana bugun gün bi başka aydin :) yoldayim hastaneye gidiyorum, sezeryan olucam bugun. Cok heyecanliyim, dua ediyorum surekli ama sizinde dualariniza ihtiyacim var. :dua:

Canım Allah yardımcın olsun sag salim alırsın minnoşu kucagına inşallah :KK200::anne::emir_bebek:

X