- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah. Hayırlı olsun canım. Hikayeni bekliyoruz dört gözle:))Kızlar ben doğum yaptım iyiyiz çok şükür ayrıntıları anlatırım ağrılar geçince inşallah herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere olsun
Kızlar ben doğum yaptım iyiyiz çok şükür ayrıntıları anlatırım ağrılar geçince inşallah herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere olsun
Benimde oyle canim. Poposu çatilarimin ustunde, topugu kasıklarimda, ben haftalardir oturamiyorum bile dogru duzgun. Bide oyle sanci yapiorki, sanki kemiklerimi kiriyo yavrum ama az kaldi İnsaallah bi gelsin onun o poposunu isiricamKızlar ya bebegimin poposu rahme baskı yaptığı için orada da bir hamlamis ağrısı hissediyorum. Bu bebiş inatçı çıktı. Sabitlemis kendini dönmüyor keratta :/
Sizde varmı bu ağrıyı yaşayan?
Allah yardimcin olsun canim. Tez zamanda ayaklanirsin İnsaallahBugün öğleden sonra sezeryana girecem,dualarınızı eksik etmeyin
Ayy aynen valla ısıralim popislerini :)Benimde oyle canim. Poposu çatilarimin ustunde, topugu kasıklarimda, ben haftalardir oturamiyorum bile dogru duzgun. Bide oyle sanci yapiorki, sanki kemiklerimi kiriyo yavrum ama az kaldi İnsaallah bi gelsin onun o poposunu isiricam
Ben de öyle düşündüğümden sormadım açıkçası :) bi de internetten baktım son aylarda oluyormuş normalmiş..Bendede oldu oyle kirmizi kabario tatli tatli kasiniyo sonra bi kac gune gecio dr soruyum derken hep unutuorum.dogum geldi zaten artik sormamada gerek kalmadi.
Kontrol var bugün kızlar bakalım nstde sancı çıkacakmı, doktorum soruyor hep heramoraaa sancılar nereye gitti diye :)
Evet canım bakım da gebelikte 4 tip döküntü oluyormuş hepsi de son aylarda oluyormuş normalmişCanım karnımız büyüdükçe deri geriliyor bir de strese giriyoruz ya o yüzden oluyor maşallah her yerimiz değişti :) sen sakın kafanı takma geçici bir şey o. Zaten şurda doğuma ne kaldı
Merhaba, aynı gün benimd e :) ama hiç bir belirti yok henüz.. Hiç doğurmucak gibi yaşamaay devam ediyorum beklemedeyiz işte..Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza :) benimde tahmini doğum 12 ekim 9 gün kaldı ama bende ağrı sızı hiçbişey yok :) umarım gününü doldurmayı beklemez yoksa iyice tombik olacağı için sezeryan olabilirim
Ayy cnm cok sevindim Allah analı babalı büyütsün detaylari bekliyoruzKızlar ben doğum yaptım iyiyiz çok şükür ayrıntıları anlatırım ağrılar geçince inşallah herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere olsun
Dr. Hic suni sancidan bahsetmedi canm bnm de pek deneyesim yok cunku daha ne acilma var ne de bebek asagi indi bi de suni sanci cekip doguramamak var yarin gidicem dr.a bakalm ne dicek40. Haftanın içindeyim, minnoş kızım anne karnını çok seviyor. Doğumu başlatmaya niyeti yok. Yalancı sancı bile yok :)
İşte bel ağrısı bende de feci sırt üstü yatınca geçiyor biraz
Bizim kızlar doğmaya üşeniyorlar maşallah
Suni sancı denemeyecek misiniz
Aynen bende öyleyim çok ağrım oluyor bacaklarda ve kasiklarda bide iyice aşağı düştü karnim oturamiyorum kalkamiyorum Karnım one doğru bağımsızlığını ilan edecekKızlar ya bebegimin poposu rahme baskı yaptığı için orada da bir hamlamis ağrısı hissediyorum. Bu bebiş inatçı çıktı. Sabitlemis kendini dönmüyor keratta :/
Sizde varmı bu ağrıyı yaşayan?
Canim doktorun ne dedi peki bana günde iki saat yürü demişti.ilk bebeğin mi?Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza :) benimde tahmini doğum 12 ekim 9 gün kaldı ama bende ağrı sızı hiçbişey yok :) umarım gününü doldurmayı beklemez yoksa iyice tombik olacağı için sezeryan olabilirim
Canim doktoruna herseyi söylemelisin o zaten seni yonledirecektir ama o doğum anında nefes darligindan dolayi sıkıntı yaşarsan Allah korusun daha çok üzülürsun. Bebeğini düşün doktorunla konuş mutlaka.hemde Sezeryan doğum yapıp daha sonra rahat bir süreç geçiren insanlar var artık eskisi gibi zor değil ki...Arkadaslar sizlere bir şey danışmak istiyorum. Sezeryan doğumdan korktuğum için doktoruma nefes darlığım olduğunu diyemedim sezeryan yapalım diyecek diye.yarın kontrolum var. Normale kendimi çok hazırlamıştım.sezeryandan çok korkuyorum ben acaba normal yapamazmiyim