2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben daha idrak etmis degilim, sanki bi gun sonra ben dogurmicam, bi garibim. Heralde ameliyathaneye gidene kadar dank etmicek bana :) hala bittigine inanamiyorum canim
Canım sen yarın sezeryan mı olucaksn? Ne zaman belli oldu ben kaçırdım mı ay hatrlayamadım.. Hafızam yerlerde sürünüyo bu aralar zaten..
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cnm, herşey çok güzel olur yarın inşallah :)

Cnm sen artik dogurabilirsin yani her agriya odaklanman lazim bence doldu gun yani allah kucagina aldirsin:anne:
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza on dakika da bir geldi sanki şimdi azaldı bakalım gece artarsa hastaneye giderim . @sihirlilambacini canım düzenli değil sanki 5 dk da bir değil

Bazi dr. dogum esnasında döndürüyorlar diye duymuştum canm ama artık hic bi dr. Ugraşmıyor ya da riske girmek istemiyorlar
Doktorlar riske atmiyormus evet ama doğum süreci başlayınca donebilirmis bebekler doktorum öyle dedi ağrı ile dönebilir diye söyledi

Ay kızlar ya ben bebeğimim doğduğu anı düşündükçe çok değişik oluyorum. Nasıl emzireceğim? Nasıl altını değiştireceğim? Ya ağlarsa sürekli naparım? Ay çok heyecanlı kalbim dayanamayck galibaa
Canim ben de öyleyim üstelik annem de bitek beni büyüttü başka kardeşim yok aradan seneler geçti, bakalım napcaz :olamaz: hayırlısı ile alalım kucağımıza da gerisi gelir elbette Rabbim güç ve sabır verir

Canim ben de öyleyim üstelik annem de bitek beni büyüttü başka kardeşim yok aradan seneler geçti, bakalım napcaz :olamaz: hayırlısı ile alalım kucağımıza da gerisi gelir elbette Rabbim güç ve sabır verir
benim annem tecrübeli kuzenimin ikizlerine bakmıştı daha geçen sene. Anneme çok güveniyorm ama sonuçta o anneanne ben anne olacağımmmm resmen anne olacğım bildiğin anne

Canım sen yarın sezeryan mı olucaksn? Ne zaman belli oldu ben kaçırdım mı ay hatrlayamadım.. Hafızam yerlerde sürünüyo bu aralar zaten..
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cnm, herşey çok güzel olur yarın inşallah :)
Sali gunu sabah 8 bucukta :spor: ama bende saltanat sakinligi var anlamadim niye :işsiz:

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza on dakika da bir geldi sanki şimdi azaldı bakalım gece artarsa hastaneye giderim . @sihirlilambacini canım düzenli değil sanki 5 dk da bir değil
Hayirli haberler ver canm insallah bende bugun cok rahatsizim kasiklarim cok agriyo ama dogum agrisi degil yani baski seklinde

Baharatlı yemek ya da aşırı tatlı bir şey yemediysen dışarı çıkmaya çalışıyor olabilir canım :)))

Canım mehve yedim Ama dönmüştür belki:)
Yarın doktor randevum var neyseki. Hepimizin dogumuna cook az kaldı :KK19:

Sali gunu sabah 8 bucukta :spor: ama bende saltanat sakinligi var anlamadim niye :işsiz:
:) en güzeli cnm şimdiden panik niye olasın ki :) yarın da çantanı bi gözden geçirirsin dualarını edersin salı sabahı çok güzel olur inşallah miniğini kucağınıza alırsınız. O an zaten heyecanlanacaksın şimdiden strese gerek yok :KK70:

Kızlar ya benim göbeğim isilik gibi olu. Kırmızı kırmızı ve kaşınıyo. 1 haftadır var aslında ama ben çatlak kremi, çatlak yağı falan sürüyorım diye oluyo diye düşünmüştüm. Bazen çok kaşınıyo bazen sönüyo. Anlamadım. Doktoruma da söylemedim üşendim

Kızlae bebeğim bu akşam aşırı hareketli bir problem var mıdır sizce:110:
Benimkide oyle, hatta az önce bunlarin yeri daralmadimi bu ne hareket dedim, korkuyorum suyumu patlaticak diye ama tuhaf bi sekilde cok cok hareketli

X