2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
:) en güzeli cnm şimdiden panik niye olasın ki :) yarın da çantanı bi gözden geçirirsin dualarını edersin salı sabahı çok güzel olur inşallah miniğini kucağınıza alırsınız. O an zaten heyecanlanacaksın şimdiden strese gerek yok :KK70:
İnsaallah canim :) kazasiz belasiz saglikli yavrumu kucama versinlerde heycanlaniyim hiicc bisi olmaz

İyi erken saatmiş o gece nasılsa uyunmaz bari öğleden sonra yı falan beklemicen, bana çarşamba dedi ama saat söylemedi yarın soracağım inşallah
Canım sen de mi :):):) ayyy bebişler çoğalıyor. Rabbim rasgetirsin cnm sağlıkla kavuşun inşallah.
Bizlere de anlatın merak ediyorum ben normal doğum hikayelerini de sezeryan hikayelerini de emzirme hikayelerini de :)

İyi erken saatmiş o gece nasılsa uyunmaz bari öğleden sonra yı falan beklemicen, bana çarşamba dedi ama saat söylemedi yarın soracağım inşallah
Sabah olmasi daha iyi bencede, kanimi fln aldirdi gecen gittigimde, doguma hazir bulunsun beklemeden ameliyata aliriz fln dedi. Spinal istiorum ama bakicaz, Rabbim seninde benimde hepimizin hakkimizda hayirlisi neyse onu yasatsin. Bişi kalmadi, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bi bakmisiz butun hayatimiz degismis :KK76: odamizda bi minik var :KK68: geceleri uyurken nefesini dinlemek bile guzel olucak pamugumuzun :KK68:

Canım sen de mi :):):) ayyy bebişler çoğalıyor. Rabbim rasgetirsin cnm sağlıkla kavuşun inşallah.
Bizlere de anlatın merak ediyorum ben normal doğum hikayelerini de sezeryan hikayelerini de emzirme hikayelerini de :)
Emzirme hikayelerini bende cok merak ediodum, kimse bahsetmedi pek ama ben cok korkuyorum yara olur emmez sut gelmez fln diye. Yazicam İnsaallah burdan vakit buldukca :)

İyi akşamlar kızlar..dün hastaneye yattık sarılık nedeniyle..çok mutsuzum.dua edin gecer inşallah bi an once..rabbim hepimizin yawrularına saglık sıhhat versin..size tavsiyem bebeginizi ii besleyin.ebe ve hemsireler emdikce süt gelir emzir mama sakın verme diyo..ben pişmanım.keske verseydim diyorum..Çünkü yawrum sürekli aglıyodu doymuyomus meger oysaki sürekli emziriyodum :KK43:

Kızlar ben yine uyuyamıyorum
Çok cins şekilde yatağa yatınca belim ağrıyo karnım ağrıyo
Karnımda sertleşme var nst de çıkan ağrı öyle belli oluyo ya ondan baya taş gibi oluyo karnım bugün habire yarın kontrol var galiba yatıracaklar beni
Doktora her gittiğimde heyecan yapıyorum tansiyonumda çıkıyo sinir oluyorum buna

Emzirme hikayelerini bende cok merak ediodum, kimse bahsetmedi pek ama ben cok korkuyorum yara olur emmez sut gelmez fln diye. Yazicam İnsaallah burdan vakit buldukca :)
Canım genelde oluyormuş yara. Meme emilmeye alışkın değil, bebek emmeye alışkın değil.. Normalmiş.. Ama zamanla geçiyormuş.. Hayırlısı halkımızda

Kızlar ya benim göbeğim isilik gibi olu. Kırmızı kırmızı ve kaşınıyo. 1 haftadır var aslında ama ben çatlak kremi, çatlak yağı falan sürüyorım diye oluyo diye düşünmüştüm. Bazen çok kaşınıyo bazen sönüyo. Anlamadım. Doktoruma da söylemedim üşendim

Bendede oldu oyle kirmizi kabario tatli tatli kasiniyo sonra bi kac gune gecio dr soruyum derken hep unutuorum.dogum geldi zaten artik sormamada gerek kalmadi.

Kızlar ya benim göbeğim isilik gibi olu. Kırmızı kırmızı ve kaşınıyo. 1 haftadır var aslında ama ben çatlak kremi, çatlak yağı falan sürüyorım diye oluyo diye düşünmüştüm. Bazen çok kaşınıyo bazen sönüyo. Anlamadım. Doktoruma da söylemedim üşendim
Canım karnımız büyüdükçe deri geriliyor bir de strese giriyoruz ya o yüzden oluyor maşallah her yerimiz değişti :) sen sakın kafanı takma geçici bir şey o. Zaten şurda doğuma ne kaldı :anneadayı:

Kızlar ben yine uyuyamıyorum
Çok cins şekilde yatağa yatınca belim ağrıyo karnım ağrıyo
Karnımda sertleşme var nst de çıkan ağrı öyle belli oluyo ya ondan baya taş gibi oluyo karnım bugün habire yarın kontrol var galiba yatıracaklar beni
Doktora her gittiğimde heyecan yapıyorum tansiyonumda çıkıyo sinir oluyorum buna
Bel ağrısı, karın sertliği normal de tansiyona dikkat et canım çok önemli

Kızlar ben doğum yaptım iyiyiz çok şükür ayrıntıları anlatırım ağrılar geçince inşallah herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere olsun
Oooo hadi gozun aydin canim sonunda :)) cok sevindim Vallahi, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bian evvel. Kurtuldun ne mutlu sana

Allah kolaylık versin canım, anlamıyorum bu milletin ne acelesi var sanki bebek hemen büyüyor, bi bırakın anası iyileşsin, yorgunluğunu atsın, tempoya alışssın dimi, yoookk olmaz, inşallah benim etrafımda yoktur anlayışsız insan

Canim ben de iki sabah kulak, boğaz kaşıntısı ses değişikliği ile uyanmıştım ikisinde de bal yedim bol bol, çok şükür geçti inşallah
Aynen cnm çok haklısn yorgunluktan bittim artık dikişlerimde ayakta durmltn herhalde ilk günkü gibi acıyor:KK43: bakanımda yok annem yalnızca üç gün kaldı kızım desen kardeşini çok kıskanıyor hasta düştü:KK43: yarında isim gecesi yapacaz bir sürü yemek tatlı yaptırcaz misafirler tam 50 kişi gelck nasıl olck hiç bilmiyorm:KK43: bebişimizde gececi sabaha kadar yatırmıyor gündüzde ben fırsat bulamıyorum uyumaya. Birde bebişin rengi çok sararmış çok korkutuyor beni salı kontrole gidicz inşllh sarılık yüksek çıkmaz. :dua:Birde çok gazlı bir bebek mahvoluyor yavrum sancıdn kıvrımkıvrım kıvranıyorayr, yazınca ne çok sornm varmş farkettm:) ama yinede herşey tatlı yorgunluk sevmeye doyamıyorm oğluşumu:KK200:

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza :) benimde tahmini doğum 12 ekim 9 gün kaldı ama bende ağrı sızı hiçbişey yok :) umarım gününü doldurmayı beklemez yoksa iyice tombik olacağı için sezeryan olabilirim :KK43:

Canım bende de oluyor. Kasimamaya çalış çünkü son anlar catlamaya daha müsait vücut benim bikac tane göbek deliği çevresinde var.
Kızlar ben doğum yaptım iyiyiz çok şükür ayrıntıları anlatırım ağrılar geçince inşallah herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere olsun
Ayy ne güzel gittin doğurdun geldin heralde canım maşallah, bebeğin donmusmuydu? Yoksa sezeryanami aldılar. Merakla hikayeni bekliyoruz.

X