2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar merhaba :KK200: dogum yapan anneler yada bu konuda tecrubeli olan bilgili olan guzel anneler bisey sorucam. Yenidogan bebegi hergun mu yikiosunuz yoksa haftada 3 gunmu? Kaynanam tutturdu hergun yikicam cocugu diye, bende bisey bilmedigimden he he dedim gecistirdim ama sanki kisin haftada 3 gun yeterliydi diye hatirliorum. Bilen varsa bana soyleyebilirmi :işsiz:

Kırkı çıkana kadar sık sık yıkamak öneriliyor, ben de neredeyse her gün yıkamıştım kırkı çıkana kadar sonra 3 günde bir gibi.
Ama bir çok tanıdığım göbeği düşene kadar yıkamadı, sonra 2-3 günde bir.
Artık sana hangisi mantıklı geliyorsa:)

Kızlar ya, hastane çantasını hazırladık kapadık ama sürekli aklım orda bişiy unuttum mu bişiy eksik olursa nolcak falan diye..
Kendi diş fırçam bilmemnem için ayrı çanta yapcam zaten ama diğer bavul olana inşallah eksik koymamşmdr..

Hastane çok mu uzak, illa sen çıkana kadar gidip gelinir, eksik tamamlanır, merak etme o kadar:)

Her şeyin zamanı var ya benimki de oğlan ve hala ters ama anne ne hissediyorsa onu yapmalı onu savunurum ben ilkinde de öyle yapmıştım bazen insan bebeğine şans vermeli diye düşünürüm o yuzden doktorun veya başkalarının dedikleri degil kendi hislerim daha önemli

Kizlar göbeğim kıpkırmızı kabarcik kabarcik oldu sulu gbi üstü kasintidan ölücem boyleolan var mi hiç

Kizlar acaip belim agriyo napmaliyim

Yatıp dinlendiğinde geçmiyorsa ve düzenli aralıklarla geliyorsa ağrı , Doğum sancısı olabilir

Merhaba kızlar o kadar gezmeme rağmen temizliğe rağmen gelmiyor bu kız. Bi ara çok ağrım vardı vazgeçti benim kız galiba beklemekten yoruldum ya

bende ayni durumdayım bel agrim var sadece oglumdan dolayi surekli ayaktayım yemek ev isi hic birakmadim ama kızım yerini sevdi galiba sesi cikmiyo

Kızlar evde koşturmaca yürüyüş yerine geçmiyormuş özellikle yürüyüş öneriyor doktorlar . Pilates topu üzerinde dairesel hareketler yapabilirsiniz kalçanızla yada zoplayabilirsiniz , merdiven inin , bi yerden tutunup sizden kırıp çömelip kalkma hareketi ve yine bi yerden tutup önce sağ bacak sonra sol bacak 60 derecelik açı ile yana açma hareketlerini önermişti bzm doktor ... aklınızda bulunsun ☺️

Kızlar bir sabah daha beraberiz
Merak ettiğim şu erkek bebekler mi kaldı hep bana herkes gününü doldurur diyo gecikir diyo ay ben sabırsız ama ha geldi gelecek derdindeyim

40. Haftanın içindeyim, minnoş kızım anne karnını çok seviyor. Doğumu başlatmaya niyeti yok. Yalancı sancı bile yok :)

Kizlar acaip belim agriyo napmaliyim
İşte bel ağrısı bende de feci sırt üstü yatınca geçiyor biraz

Benimki de kız.hala yok ortalikta:))
Bizim kızlar doğmaya üşeniyorlar maşallah

Daha bi haftan var cnm bnm en ufak belirtim bile yok bu gidişle sezeryan olucam:s
Suni sancı denemeyecek misiniz

bende ayni durumdayım bel agrim var sadece oglumdan dolayi surekli ayaktayım yemek ev isi hic birakmadim ama kızım yerini sevdi galiba sesi cikmiyo
Aynen küçük hanımların gelesi yok biz annelere sabirsizlaniyoruz yani.
A amos87 hiç kafana takma canım hayırlısıyla sağlıklı gelsinler de ben hemen olsun bitsin istiyorum ya çok sabirsizlanıyorum

bayan diyet bayan diyet ben cok gerginim vakit yaklastikca.herkese sarmaya basladim yaa.sende durumlar nasil.ayni bedende son 2 gecemiz kaldi.bi tarafim gelsin istio artik agrilarin artti diger tarafim hep icimde dursun
Ben daha idrak etmis degilim, sanki bi gun sonra ben dogurmicam, bi garibim. Heralde ameliyathaneye gidene kadar dank etmicek bana :) hala bittigine inanamiyorum canim

Merhaba hanımlar nasılsınız? Halimize sukredelim her gecen gun agırlasıyoruz. Ben hala yuruyemiyorum esimle annem suruye suruye yurutuyolar. Artık dogsa da gecse diyorum bu agrılar. Ote yandan nasıl dogurcam diyorum bu halde. Normal dogum olursa sanki kalça eklemlerim cıkacakmış gibi korkuyorum. Yarın kontrolüm var bakalım ne olacak.

Oyle cok da kilo almadım 10 kilodayım. 3 gun once pazar arabasını alıp tek basıma pazara gittim nazar fln mı degdi ki.

Ben daha idrak etmis degilim, sanki bi gun sonra ben dogurmicam, bi garibim. Heralde ameliyathaneye gidene kadar dank etmicek bana :) hala bittigine inanamiyorum canim
Aynen canım ben de öyleyim ama o gün nasıl olurum bilemiyorum
Merhaba hanımlar nasılsınız? Halimize sukredelim her gecen gun agırlasıyoruz. Ben hala yuruyemiyorum esimle annem suruye suruye yurutuyolar. Artık dogsa da gecse diyorum bu agrılar. Ote yandan nasıl dogurcam diyorum bu halde. Normal dogum olursa sanki kalça eklemlerim cıkacakmış gibi korkuyorum. Yarın kontrolüm var bakalım ne olacak.

Oyle cok da kilo almadım 10 kilodayım. 3 gun once pazar arabasını alıp tek basıma pazara gittim nazar fln mı degdi ki.
Canim hamilelik bu hiç belli olmuyor mesela ben daha hiç kilo almadığım zamanlarda o kadar zor adım atıyordum ki demiştim yandım ama şimdi elhamdülillah iyiyim sadece yorulunca ağrım oluyor o da biraz dinlenince geçiyor

Ay kızlar ya ben bebeğimim doğduğu anı düşündükçe çok değişik oluyorum. Nasıl emzireceğim? Nasıl altını değiştireceğim? Ya ağlarsa sürekli naparım? Ay çok heyecanlı kalbim dayanamayck galibaa

X