2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaslar Allahima binlerce kez sukur olsun.... bugun spinal anestezi ile sezeryan oldum. Bebegim 2 kilogram dpgdu cook sukur yanimda. Bu gunleri gordum ya Allahima hamd olsun...

Canim gozunuz aydin. Saglikla buyutun bebeginizi. Dogum tarihimiz ayniydi inan cok heyecanlandim simdi. Saka maka sira bize geliyor.

Kızlar doğduk bizz :) 2 3 saat kadar şiddetli sancı çektim 1 e çeyrek kala doğdu kuzum :) allahın bi mucizesii allah isteyen herkese versinn şimdi hiç bi ağrım sızım yok kesik var ama ağrımıyor küçük bi kesik atıldı ama şuan bi ağrı yok çok şükür ve acayip uykum var inşallah kısa zamanda yazmaya çalışacağım
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün bekliyorum doğum hikayeni canım
Kızlar doğum yaptım saat 11de 3550 gram minnacık çok şükür emdide Allah doğum yapacaklarin yardımcısı olsun benimki kolay oldu inşallah sizlerinkide kolay olur
Maşallah canım hayırlı olsun
Arkadaslar Allahima binlerce kez sukur olsun.... bugun spinal anestezi ile sezeryan oldum. Bebegim 2 kilogram dpgdu cook sukur yanimda. Bu gunleri gordum ya Allahima hamd olsun...
Çok şükür hayırlı olsun
Kizlar bende dun bu saatlerde kizimi kucagima aldim cok sukur ikimizde iyiyiz sadece benim dikislerim fazla. Melegim 2830 gr dogdu minnak kizim :) Darisi bekleyen arkadaslara olsun insaallah, dogum yapanlarnda hayirli olsun Allah anali babali buyutsun :)
Minnoşun gelmiş gözün aydın hayırlı olsun
ve ben de Ekim annesi olamadım kızlar 2 gün önce kızım aniden aceleci olarak dünyaya geldi 2.950 50cm .iyiyiz biz darısı geride kalanların başına bebişlerini alanlara da Allahım sağlık sıhhatle büyütsün uzun ömürleri olsun bahtları açık olsun inşallah çok şükür bin şükür!
Maşallah erken gelmiş ama gayet gelişmiş hayırlı olsun canım
Ayyy Bir ben ekim annesi olucam galiba bu gidişle :) maşallah doğum yapan yapana hayırlı olsun çok çok geçmiş olsun kızlar darısı bizlere sağlıkla hayırlısıyla
Merak etme canım seninle birlikte ben de varım ekim annesi bekçileriyiz

bende sizin durumunuzdayim annem 3 saat uzaklıkta ha deyince gelemez Kaynanam zaten cok uzak bırakacak kimsem yok doğum anında kızımı düşünüyor olacağım kardeşimi yanıma cagiracagim ama Kpss ye hazırlanıyor onu da meşgul etmek istemiyorum acil bir durumda hastahaneye götürmek zorunda kalacağım yavrum rezil olacak hastane köşelerinde inşallah kardeşim gelince gelir oglumda kizimda rezil olmaz yoksa cok üzülürüm
Allah kolaylik versin canim ya. Hakkaten zor is walla. Annenin bir iki hafta erken gelme sansi yok mu? Benim ki cagirdigim halde hic gelmicek. Bir iki haftadir aramiyorum, cok kizdim. Kayinvalidem gelicek sagolsun ama o da dogumdan sonra gelicek. Esim yeni bir ise baslicak nasipse kasim basi, esim gidince yalniz kalmayayim diye geliverecek. Bu arada ben amerikadayim, ondan gelmek istemiyorlar. Ya soyleyecek cok sey var da neyse. Derdimi bile anlatamadan kestirdi atti annem. Su saatten sonra ben de istemiyorum gelmesini zaten.
Kusura bakma canim ya, icim doluydu bu konuyla ilgili de. Insallah senin sorunsuzca olur dogumun, kizcagizin da rezil olmadan oglunu goturursun hemen eve :)

Allah kolaylik versin canim ya. Hakkaten zor is walla. Annenin bir iki hafta erken gelme sansi yok mu? Benim ki cagirdigim halde hic gelmicek. Bir iki haftadir aramiyorum, cok kizdim. Kayinvalidem gelicek sagolsun ama o da dogumdan sonra gelicek. Esim yeni bir ise baslicak nasipse kasim basi, esim gidince yalniz kalmayayim diye geliverecek. Bu arada ben amerikadayim, ondan gelmek istemiyorlar. Ya soyleyecek cok sey var da neyse. Derdimi bile anlatamadan kestirdi atti annem. Su saatten sonra ben de istemiyorum gelmesini zaten.
Kusura bakma canim ya, icim doluydu bu konuyla ilgili de. Insallah senin sorunsuzca olur dogumun, kizcagizin da rezil olmadan oglunu goturursun hemen eve :)
İnşallah evet erken gelecek ama bir hafta önce filan gelebilir ani bir şey olursa bakicima bırakabilirim az önce konuştum gece gündüz farketmez bakarım dedi sağolsun hayırlısı olsun ne diyelim

Canim spinali tavsiye ederim. Ilk basta genel anestezi isteyecektim anestezi uzmanlari beni ikna ettiler. Bebek ve anne icin en sagliklo olani bu dediler. Belimden bir igne vurdular dakikalar icinde gobegimden asagisini hissetmez oldum. Bir paravan da gerdiler. Icimden hep salavat cekip Allahuekber diyordum ve anestezi uzmanlari başimda bekleyip beni rahatlatiyorlardi Allah razi olsun onlardan. 3 dakika icinde bebek cikti aglamaya basladi nasil mutlu oldum anlatamam. Sonra bebegimi baska odaya aldilar benim isllerim devam etti. Zaten bebegim ciktiktan sonra tek dusundugum bebegim oldu. Inan bana dokunmalari hissediyorsun ama hic de rahatsiz edici degil cunku bel asagisi bildigin uyusuuk dpgru duzgun ne yaptiklarini hissedemiosun. Bi tanidik dikisleri hissettim demisti ama inan ben onu hic hissetmedim. Benimle ilgili işlemler de asagi yukari 20 dk surdu hatta bu kadar miydi diye sordum :) sonra beni baska odaya aldilar ve biraz daha ayilmami beklediler. Sonra odama ciktim. Spinalin en onemli kolayliklarindan biri ameliyat bittikten sonra 4 saat boyunca hicbisey hissetmiosun haala uyusuk oluyorsun o esnada bebegini de getiriyorlar emzirmeye calisiyorsun ilgileniosun bebeginle ve sana agri kesici serum bagliolar. Agri kesici serum bagladiklaro icin de 4 saatin sonunda yine oyle dayanilmaz bir agrin olmuyor adet agrisinin cook hafifi bir sizi hissediyorsun. Zaten hemsireler surekli agri kesici serum yapiolar. Benim bebegimin gece kan sekeri dusmus kuveze aldilar 2 veya 3 gun beslenmeye alacaklarmis dua edin lutfen...
Allah razi olsun canim icimi okadar rahatlattinki, kime sorsam bölük pörçük anlatip duruyordu, simdi daha cesaretlendim. Bebegin İnsaallah bi an evvel cikar kuvezden, kan sekeri neden dusmuski, ilk kez duydum bunu. Rabbim ikinizede saglik versin

ArbutusUnedo ArbutusUnedo cnm nasıl oldun hastaneye gittin mi??
Hastaneye gittik dogum baslamamis, bebekle ilgili hersey yolunda ama ben kilitlendim sanki felc gibiyim. Tekerlekli sandalyeyle idare ettik hastanede ortopedinin aciline yolladılar, orda da bisey cıkmadı rontgen fln da cekemiyolar. Ayaga kalkamıyorum, yuruyemiyorum geceden beri aglıyorum ne oldum boyle bir anda yatalak oldum. Adım atarken korkunc acılar cekiyorum sanki kemiklerim kırılıyor Allahım yardım et.. Simdi evdeyim prof. Hocama ulasmaya calısıyoruz bakalım o ne diyecek..

Hastaneye gittik dogum baslamamis, bebekle ilgili hersey yolunda ama ben kilitlendim sanki felc gibiyim. Tekerlekli sandalyeyle idare ettik hastanede ortopedinin aciline yolladılar, orda da bisey cıkmadı rontgen fln da cekemiyolar. Ayaga kalkamıyorum, yuruyemiyorum geceden beri aglıyorum ne oldum boyle bir anda yatalak oldum. Adım atarken korkunc acılar cekiyorum sanki kemiklerim kırılıyor Allahım yardım et.. Simdi evdeyim prof. Hocama ulasmaya calısıyoruz bakalım o ne diyecek..
Haberdar et canım gerginlikten falan mı oldu acaba

Gecmis olsun canim, niye oyle olduki. Cokmu stres yaptin acaba, icinede attiysan kitlenmissindir. İnsallah gecer hemen

Haberdar et canım gerginlikten falan mı oldu acaba

Gecmis olsun canim, niye oyle olduki. Cokmu stres yaptin acaba, icinede attiysan kitlenmissindir. İnsallah gecer hemen

Cok tesekkur ederim stresim yok, aksine annem geldi yanıma bana yardımcı olmak icin, rahat ettim birkac gündür. Cok kotu bir acı ve agrı var çatımda ve bacaklarımda bacaklarımı 1 cm bile oynatamıyorum annem ittiriyor kaldırıyor. Prof hocam magnezyum ic birkac gun, gecmezse ileri tetkik yapacagız dedi.

Canım benim âllah sağlık sıhhat versin inş. Biran önce geçici biseydir sakın üzme kendini, bebek sinirlerden birine ağırlık yapmış olabilir.

Kızlar kontrolden geldim. Bebiş 2900gr 49 cm olmuş şükürler olsun. Kafa hala yukarıda dönmeye de pek niyeti yok gibi, Dr. 2 hafta daha 38i bekleyeceğiz dedi. Eğer hala dönmediyse öbür hafta için plan yapacakmisiz. Daha 15-20 günümüz var anlaşılan, hakkımızda hayırlısı olsun napalım sağlıklı olsun da miniğim

40.haftada olupda dogramayan bi ben mi kaldm yoksa:olamaz:
Bende varım doktor bile şaşırdı bu kadar aşağıda olup bu zamana kadar bekleyen bebek hiç görmedim diyo suni savcıyla günüm gelince doğuma alıcak beni kendi planına göre ben kaçıcam mümkün mertebe de tabi :skandal:

Bende varım doktor bile şaşırdı bu kadar aşağıda olup bu zamana kadar bekleyen bebek hiç görmedim diyo suni savcıyla günüm gelince doğuma alıcak beni kendi planına göre ben kaçıcam mümkün mertebe de tabi :skandal:
HerKes ddoğurdu bir böyle oldu bzm ya.d.umudu kestim artk bnm önceki bebegm 2 hafta erken dogmstu. Suni sancı bnde istemiyorum cnm korkudan kontrole bile gtmedm bu ara

X