2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar bende dun bu saatlerde kizimi kucagima aldim cok sukur ikimizde iyiyiz sadece benim dikislerim fazla. Melegim 2830 gr dogdu minnak kizim :) Darisi bekleyen arkadaslara olsun insaallah, dogum yapanlarnda hayirli olsun Allah anali babali buyutsun :)
Gözünüz aydın aydın olsun, annesi sütüyle büyütür onu inşallah, darısı bizlerin başına, şaka maka Ekim annesi kalmadı aramızda :KK48::confused::rolleyes:

ve ben de Ekim annesi olamadım kızlar 2 gün önce kızım aniden aceleci olarak dünyaya geldi 2.950 50cm .iyiyiz biz darısı geride kalanların başına bebişlerini alanlara da Allahım sağlık sıhhatle büyütsün uzun ömürleri olsun bahtları açık olsun inşallah çok şükür bin şükür!
Maşallah Allah sağlıklı sıhhatli buyutsun cnm

Dogum yapan arkadaslar gozunuzaydin hayirli olsun.firsat bulunca spinal sezeryan olanlar biraz bahsedebilirmi neler yasadiklarindan.beklemede olanlara fikir olur.

Merhaba doğum yapan arkadaşlara bebisleri hayrli olsun Allah analı babalı büyütsun spinal anestesiziyi merak edenler var bir kere belden vurulan igne hiç acitmiyor igneden sonra bacaklarinizdan karniniza doğru karıncalanmalar ve sonrasinda uyuşukluk oluyor zaten soruyorlar ben ne yapıyorum diye test ediyorlar miden bulanabilir başın donebilir korkma diyede söylüyorlar benim çok fazla vulantim oldu surekli çıkarmaya çalıştım en sonunda narkoz verdiler öyle korkuldugu gibi degil en az 4 saat boyunca uyuşukluk gitmiyor belden aşağısı tutmuyor ve insan o zaman daha çok anliyor sagligin kiymetini benim çok fazla agrim oldu hatta ağladım ilaç istememekle hata yaptım agriniz olduğu an ilaç isteyin birde ben bebegimin durumundan dolayı uyusukken kalkmaya çalıştım dikişlere zarar vermiş olabilirim o yüzden de acım çok fazla olabilir çok oturmamak gerek sürekli uzanmak lazım ben iyiyim diye 2. Gün çok oturdum akşamına yine çok agrim oldu ama şükür şimdi iyiyim oglum yanımda olsa canım bu kadar yanmayacak çünkü onun yanindayken zerre ağrı hissetmiyorum hepinize şimdiden sağlıklı doğumlar

esmaasya esmaasya T tugbavebebik
Kizlar masallah masallah:)) Allah anali babali buyutsun. Allah bizlere de boyle guzel ve kolay dogum nasip etsin insallah:))
Opup koklayin bebisleri bizim yerimize de:))

Nst için artık haftada bir gel dedi zaten dr ben bebegim çok hareketli maşallah sancimda yok diye gitmiyorum canım 15 aylık oğluma bakacak birini bulursam gidebiliyorum ancak
Canim Allah kolaylik versin. Digumda biri yaninda olacak mi? Benim oglum da bir haftaya 17 aylik olacak insallah. Doguma gelenim de yok. Arkadaslara birakicaz buyuk ihtimal, o kadar endiseleniyorum ki. Dogumdan once onu kafama takiyorum resmen. Esime dedim, senin onceligin oglum, kimseyi bulamazsak sen oglana bak yeter. Burda hemsireler falan cok yardimci oluyo, gerekirse yalniz girerim doguma. Dogurduktan sonra hastanede yanimda durur ama sanci cekerken gordun istemiyorum, korkar yavrum :KK43:(

Kizlar bende dun bu saatlerde kizimi kucagima aldim cok sukur ikimizde iyiyiz sadece benim dikislerim fazla. Melegim 2830 gr dogdu minnak kizim :) Darisi bekleyen arkadaslara olsun insaallah, dogum yapanlarnda hayirli olsun Allah anali babali buyutsun :)
Maşallah canım allah bağışlasın
ve ben de Ekim annesi olamadım kızlar 2 gün önce kızım aniden aceleci olarak dünyaya geldi 2.950 50cm .iyiyiz biz darısı geride kalanların başına bebişlerini alanlara da Allahım sağlık sıhhatle büyütsün uzun ömürleri olsun bahtları açık olsun inşallah çok şükür bin şükür!
Evet herkes eylül annesi oldu, bi bizler beklemedeyiz.

Gecmis olsun, Allah anali babali buyutsun canim:)

Masallah masallah, ne bereketli bir gun. Kacinci dogum haberi oldu sayamadim:)) Allah anali babali buyutsun insallah canim:)

Kızlar benim gibi kasintidan uyuyamayan var mi heryerim kabar kabar :KK43: dayanamıyorum 2haftadır uyku nedir unuttum artık hicbirsey fayda etmiyor karaciğer enzimlerine de bakildi normal cikti.Doktor Aerius diye bir ilaç verdi ama içmeye korkuyorum c kategorisi :KK43:

Canim Allah kolaylik versin. Digumda biri yaninda olacak mi? Benim oglum da bir haftaya 17 aylik olacak insallah. Doguma gelenim de yok. Arkadaslara birakicaz buyuk ihtimal, o kadar endiseleniyorum ki. Dogumdan once onu kafama takiyorum resmen. Esime dedim, senin onceligin oglum, kimseyi bulamazsak sen oglana bak yeter. Burda hemsireler falan cok yardimci oluyo, gerekirse yalniz girerim doguma. Dogurduktan sonra hastanede yanimda durur ama sanci cekerken gordun istemiyorum, korkar yavrum :KK43:(
bende sizin durumunuzdayim annem 3 saat uzaklıkta ha deyince gelemez Kaynanam zaten cok uzak bırakacak kimsem yok doğum anında kızımı düşünüyor olacağım kardeşimi yanıma cagiracagim ama Kpss ye hazırlanıyor onu da meşgul etmek istemiyorum acil bir durumda hastahaneye götürmek zorunda kalacağım yavrum rezil olacak hastane köşelerinde inşallah kardeşim gelince gelir oglumda kizimda rezil olmaz yoksa cok üzülürüm

Onunadimutluluk Onunadimutluluk gozunaydinnn canim :) sanada bebeginede Şafi ismiyle şifa versin Rabbim, gecmis olsun. Bende bu sali spinal olucam, cok korkuyorum acikcasi.. Musail olursan anlatirmisin nasil bisey, ne hissediosun, bas agrisi mide bulantİsi fln anlatilanlar gibimi
Canim spinali tavsiye ederim. Ilk basta genel anestezi isteyecektim anestezi uzmanlari beni ikna ettiler. Bebek ve anne icin en sagliklo olani bu dediler. Belimden bir igne vurdular dakikalar icinde gobegimden asagisini hissetmez oldum. Bir paravan da gerdiler. Icimden hep salavat cekip Allahuekber diyordum ve anestezi uzmanlari başimda bekleyip beni rahatlatiyorlardi Allah razi olsun onlardan. 3 dakika icinde bebek cikti aglamaya basladi nasil mutlu oldum anlatamam. Sonra bebegimi baska odaya aldilar benim isllerim devam etti. Zaten bebegim ciktiktan sonra tek dusundugum bebegim oldu. Inan bana dokunmalari hissediyorsun ama hic de rahatsiz edici degil cunku bel asagisi bildigin uyusuuk dpgru duzgun ne yaptiklarini hissedemiosun. Bi tanidik dikisleri hissettim demisti ama inan ben onu hic hissetmedim. Benimle ilgili işlemler de asagi yukari 20 dk surdu hatta bu kadar miydi diye sordum :) sonra beni baska odaya aldilar ve biraz daha ayilmami beklediler. Sonra odama ciktim. Spinalin en onemli kolayliklarindan biri ameliyat bittikten sonra 4 saat boyunca hicbisey hissetmiosun haala uyusuk oluyorsun o esnada bebegini de getiriyorlar emzirmeye calisiyorsun ilgileniosun bebeginle ve sana agri kesici serum bagliolar. Agri kesici serum bagladiklaro icin de 4 saatin sonunda yine oyle dayanilmaz bir agrin olmuyor adet agrisinin cook hafifi bir sizi hissediyorsun. Zaten hemsireler surekli agri kesici serum yapiolar. Benim bebegimin gece kan sekeri dusmus kuveze aldilar 2 veya 3 gun beslenmeye alacaklarmis dua edin lutfen...

Dogum yapan arkadaslar gozunuzaydin hayirli olsun.firsat bulunca spinal sezeryan olanlar biraz bahsedebilirmi neler yasadiklarindan.beklemede olanlara fikir olur.
Canim spinal sezeryan oldum bende... dinlenerek girerseniz sezeryana uyuşma daha kolay olur ,iğne vurulurken size soylenilenlere harfiyen uyun, sonda takılacağı için bol bol su icmek gerekiyor size soylendikten sonra, yürümeniz istendiğinde olabildiğince yürüyün çünkü gaz çıkarabilmeniz gerekiyor dikişlerın tehlikeye girmemesi için,ameliyattan sonra bi kaç gün boyunca bacaklarda şişkinlik olur bende de oldu bol bol su içerek ve yürüyerek geçiyor :) kızlar sihirli cümle şu içmek gerçekten çok iyi geliyor :) hamilelik göbeğim nerdeyse bitti çok da zayıflatti beni :)

X