2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende kontrolden geldim salı günü hala sancı gelmediyse suni sancı ile deneriz dedi. Mekanyumu yutabilir falan dedi hiç açılmam yok deli gibi yürüdüm bütün gün hurma yiyip duruyorum. Kaçıcam bir kaç gün. Riske mi atarım bilmiyorum ama göbeğim aşağıya düşüyor yavaş yavaş annem öyle dedi en azından, ben anlamıyorum. Kafası kaç aydır aşağıdaydı kanala bile yerleşmiştir tek beklediğim sancı ve biraz daha aşağı inmesi

Bende kontrolden geldim salı günü hala sancı gelmediyse suni sancı ile deneriz dedi. Mekanyumu yutabilir falan dedi hiç açılmam yok deli gibi yürüdüm bütün gün hurma yiyip duruyorum. Kaçıcam bir kaç gün. Riske mi atarım bilmiyorum ama göbeğim aşağıya düşüyor yavaş yavaş annem öyle dedi en azından, ben anlamıyorum. Kafası kaç aydır aşağıdaydı kanala bile yerleşmiştir tek beklediğim sancı ve biraz daha aşağı inmesi
inş cnm hayırlısıyla sağlıkla gelir yawruşun, bnm de kanalda ama şimdilik gelme diyorum erken daha, çatı muayenesi yapmış mıydı bu arada ?

inş cnm hayırlısıyla sağlıkla gelir yawruşun, bnm de kanalda ama şimdilik gelme diyorum erken daha, çatı muayenesi yapmış mıydı bu arada ?
Yaptı çatım müsait hatta oldukça rahat olur dedi ama bebiş gelmeye pek niyetli değil bende sırf haftası doldu diye suni sancı istemiyorum doğrusu kalp atışı yavaşladı diye sezeryan yapacak korkusu var bende

Canim zamani var ondan.bende ilk dogumumda cok bekledim 40 haftam doldu.sonra kontrole gidecegim hatta suni sanci almak icin gidicektim hastaneye o gunun gecesi hafif sancim basladi.gittigimde 2.5 cm acilmam vardi.5 gun gec dogurdum.stres yapma kendine.bak bende beklemedeyim.acilmam yok.gerci bakilmadi ama dr bakmaya gerek duymadi.40 arti 6 ya kadar bekleriz suni sanci veririz dedi.yine acilma olmazsa bi ilacla rahim agzini yumusatip acilma baslatiyolarmis.ha bide bebegin kafasinin asagi inmesi de cok onemli degil.onemli olan rahim agzinin acilmasi.bebek sonradan ikinmayla da asagi iniyo zaten.

Kızlar doğduk bizz :) 2 3 saat kadar şiddetli sancı çektim 1 e çeyrek kala doğdu kuzum :) allahın bi mucizesii allah isteyen herkese versinn şimdi hiç bi ağrım sızım yok kesik var ama ağrımıyor küçük bi kesik atıldı ama şuan bi ağrı yok çok şükür ve acayip uykum var inşallah kısa zamanda yazmaya çalışacağım
Çok şükür sende kurtuldun canım Allah size bağışlasın miniği :)

Canim zamani var ondan.bende ilk dogumumda cok bekledim 40 haftam doldu.sonra kontrole gidecegim hatta suni sanci almak icin gidicektim hastaneye o gunun gecesi hafif sancim basladi.gittigimde 2.5 cm acilmam vardi.5 gun gec dogurdum.stres yapma kendine.bak bende beklemedeyim.acilmam yok.gerci bakilmadi ama dr bakmaya gerek duymadi.40 arti 6 ya kadar bekleriz suni sanci veririz dedi.yine acilma olmazsa bi ilacla rahim agzini yumusatip acilma baslatiyolarmis.ha bide bebegin kafasinin asagi inmesi de cok onemli degil.onemli olan rahim agzinin acilmasi.bebek sonradan ikinmayla da asagi iniyo zaten.
Ya inşallah canım sağol moral verdin ama doktorum 40ın sonunda beklemeden suni sancı verelim kakasını yutabilir yoksa dedi bende 10 gün daha beklemek istiyorum aslında :KK43:

Onunadimutluluk Onunadimutluluk gozunaydinnn canim :) sanada bebeginede Şafi ismiyle şifa versin Rabbim, gecmis olsun. Bende bu sali spinal olucam, cok korkuyorum acikcasi.. Musail olursan anlatirmisin nasil bisey, ne hissediosun, bas agrisi mide bulantİsi fln anlatilanlar gibimi

Artik sayamiyodum dogumlari maasallah :) Gecmisi düşünüyorumda, neler konusurduk, kan sulandirici igneler, kanamalar, istirahatler, düşül tehlikeleri, ikili test sonuclari.... Yazarken bile o günler aklima geliyor, icim bunaliyor ama gecti hepsi şükürler olsun :dua: baksaniza herkes doguruyor, Maasallah herkesin bebegide kendide saglikli.. Rabbim bana ve benim gibi bekleyenlerede buraya girip " kizlar bende dogurdum, bebekde bizde cok iyiyiz "diye yazmayi nasip etsin İnsaallah..

Ya inşallah canım sağol moral verdin ama doktorum 40ın sonunda beklemeden suni sancı verelim kakasını yutabilir yoksa dedi bende 10 gün daha beklemek istiyorum aslında :KK43:
Tabiiki öncelikle dr u dinlemek lazim.ama dr dan dr a da bu fikir degisiyo.kizimda gittigim hastanede 40 haftami tam doldurdugum icin sonrasinda kakasini yutma ihtimali yuzunden hemen yatis yapiyolardi.ama bu gittigim hastanede 41 haftan dolana kadar bekliyolar yatirmiyolar yada 40 arti 3 yada 4 te suni sanci diyolar.bence 40 haftanin dolmasini bekleyebilirsin.bosuna suni sanci almani istemedigimden.cunku suni sanci zor bi surec ve bu sanci yuzunden kalp atislari vs. Dusebiliyo.40 ini doldur sonrasinda da oluruna birakirsin suni sanci sezeryan vs..

X