2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hastaneye gittik dogum baslamamis, bebekle ilgili hersey yolunda ama ben kilitlendim sanki felc gibiyim. Tekerlekli sandalyeyle idare ettik hastanede ortopedinin aciline yolladılar, orda da bisey cıkmadı rontgen fln da cekemiyolar. Ayaga kalkamıyorum, yuruyemiyorum geceden beri aglıyorum ne oldum boyle bir anda yatalak oldum. Adım atarken korkunc acılar cekiyorum sanki kemiklerim kırılıyor Allahım yardım et.. Simdi evdeyim prof. Hocama ulasmaya calısıyoruz bakalım o ne diyecek..
Canim cok gecmis oksun ya. Rabbim tez elden kurtarsin insallah. Gelismelerden haberdar et nolur, cok merak ettim.

Canim daha vakit var neden Sezeryan için gün verdi ve neden salı ki biraz daha beklesen belki kendi gelir yada 40 a fln kadar beklese en azından.

Canim benim erken dogum riskimden dolayi yatak istiharatindeyim suyumuz az 30.haftadan buyana yatiyorum.ciger gelistirici olduk bekluoduk.36 yi gorursek nefes aliriz bi rahat diodu dr.pihtilasma igneside kullaniodum gecen hafta onuda kesti.2kaybimda var oncesinde o yuzden riske atmak istemio artik.birde su az oldugu icin bebegin donmesi cok zor dedi.hareketleri kisitlanio.37+5de alicak.38i gormekti hedefimiz cok sukur bugunlere gelebildik

Canım benim âllah sağlık sıhhat versin inş. Biran önce geçici biseydir sakın üzme kendini, bebek sinirlerden birine ağırlık yapmış olabilir.
Amin, bebegin pozisyonu henuz baskı yapacak gibi degil dedi acildeki uzmanlar anlamadım ki.

Çok geçmiş olsun canim :KK43: inşallah geçer bir an önce.
Cok sagol ruzacım cok rahatsızım insallah gecer.

ArbutusUnedo ArbutusUnedo canım ya nasıl oldun doktor ne dedi en son şimdi nasılsın? ??
Kendi doktorumun asistanıyla telde gorustum, ona demis ki birkac gun beklesin ve magnezyum tablet icsin, gecmezse ileri tetkik yapalım degerlendirelim demis. Hala aynıyım hicbir hafifleme yok, sadece tuvalet icin kalkıyorum o da annemin sırtına asılarak gidiyorum ayaklarımı sürüye sürüye.

Canim cok gecmis oksun ya. Rabbim tez elden kurtarsin insallah. Gelismelerden haberdar et nolur, cok merak ettim.
Amin canım insallah, bu halde bir de dogum baslarsa dusunemiyorum halim harap olur heralde..

Kizlar birde epudral sezeryanla spinal sezeryan arasinda ne fark varki bileniniz varmi.dogum ucretlerini sorarken hastaneye spinalden ek ucret almiyoruz genel anesteziyle ayni ama epudralde +400 eklenio ucrete.nasil bi fark varki arada ikisindede belden asagisi uyusuk degilmi

Ayyyy istem dışı yüzümde bir gülümseme oldu :KK76: gerçekten mi ya çok heyecanlıyım kucağıma alacağımı düşündükçe korkum da azalıyor. Mis kokulu meleğim gelsin hayırlısıla:KK73:
Canim sancılar siklasiyor sanki ondan öyle dedim hem zaten az kaldı artık iki hafta içinde illaki gelecek :halay:hayirlisiyla sağlıkla gelsin minikleer :)

Canim cok sagol bilgiler icin bugun kontrolum vardi sali gunune gun verdi dogum icin.spinal sezeryan olcak gbi.yalniz su icme konusunu anlamadim dr bugun gece 12den sonra biseey yeme dedi gece uyandin su icebilirsin 2 de 3 de ama sabah su dahi icmeden gel dedi.bi gun oncesimi bol icin diosun
Sizinle tahmini dogum tarihimiz aynı benim haftaya pazartesi yani 10 ekimde alacaklar bebisi.sizin niye salı.bende spinal düşünüyorum ama korkuda var genel olurum son dk diye bende bisey yiyip icmeyecegim.Bide son olarak en son ne zaman kontrole gittiniz bebisnz kac kg

Kizlar birde epudral sezeryanla spinal sezeryan arasinda ne fark varki bileniniz varmi.dogum ucretlerini sorarken hastaneye spinalden ek ucret almiyoruz genel anesteziyle ayni ama epudralde +400 eklenio ucrete.nasil bi fark varki arada ikisindede belden asagisi uyusuk degilmi
Aynen bu konuyu bende çok merak ediyorum acaba farkı neki ??

Tatlım bize eğitimde anlattılar. Spinal de l2 l3 omurlari arasındaki beyin omurilik sıvısı na, epiduralde ise l1 ve l2 omurlarinin dışına anestetik madde veriliyor. Spinalde çok az dozla çok hızlı uyuşma meydana geliyor. Epiduralde biraz daha uzun sürüyor. Hızlı yanıt alındığı için spinal daha çok tercih ediliyor sezeryan da, normal doğumda ise epidural tercih ediliyormuş.

Sizinle tahmini dogum tarihimiz aynı benim haftaya pazartesi yani 10 ekimde alacaklar bebisi.sizin niye salı.bende spinal düşünüyorum ama korkuda var genel olurum son dk diye bende bisey yiyip icmeyecegim.Bide son olarak en son ne zaman kontrole gittiniz bebisnz kac kg

Canım beni de 10 ekimde alacaklar spinale.
En son pazartesi 2,700 dü .. senin?

Canım beni de 10 ekimde alacaklar spinale.
En son pazartesi 2,700 dü .. senin?

Ozeldeki doktorum 10 ekim tarihini haftalar oncesi verince birdaha gitmedim oraya. Galiba bizim dogum tarihi icin 10 ekim standartmisdiger doktorumla devam ediyoruz ve henuz bir tarihimiz yok, ama o da sezeryan derse de artik kacisim yok. Ben spinal ve epidural konusunda biraz tereddutteyim. Bir arkadasim cok iyi bir ozel hastanede haziranda spinal oldu. Ama bel fitigi yapmis, cok zorlandi. Simdi izni bitti ve bel fitigi ameliyati olacak.oysa dogum sonrasi memnundu. Anesteziciler cok onemli. ama kafami allak bullaak etti bu kotu deneyimler.

Benim erken dogum riskim vardi 30.haftadan beri yatak istiharatindeyim bebegimin suyu az.pihtilasma ignesi kullaniodum birdee 2 kaybim var oncesindede riske atmiyor drum o yuzden.36.haftayi gormek bile mucize gbiydi bize cok sukur.kontrollerin haftalikti hep.en son kontrol bugundu.3100 gr di.gelisimi 1 hafta geriden gelio su azaldigndan beri.sizin kac acaba kilosu.

Ya neden size de öyle dediler hani 42. haftaya beklenmiyor muydu?
Walla cnm bana kalsa beklerin ben ama dr. Bekletmek istemiyor aslında bi sağlık sorunu da yok beklenebilir bence ama hassas bi konu olduğu için diretemiyorum da. Bi de gecen sali 3400 dü bu salı 3600 olsa sonrası zorlar seni dedi doğum için ben de ufak tefek biriyim

Kızlar ya çok sessiz kaldık...doğum yapanlar bebekleriyle biz kaldık yine başbaşa :anneadayı:hepimiz doğum yapsakta artık bebekler hakkında konuşsak.
Bide yarın artık grubun adına uygun olarak ekim anneleri olabilecek bundan sonra doguranlar 1 ekim e giriyoruz :halay:

Kızlar ya çok sessiz kaldık...doğum yapanlar bebekleriyle biz kaldık yine başbaşa :anneadayı:hepimiz doğum yapsakta artık bebekler hakkında konuşsak.
Bide yarın artık grubun adına uygun olarak ekim anneleri olabilecek bundan sonra doguranlar 1 ekim e giriyoruz :halay:
Evet canim, hatta benimki 4 ekim :KK76: ekimin siftahi bendenmi olucak acaba :spor:

X