2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar doğum yaptım saat 11de 3550 gram minnacık çok şükür emdide Allah doğum yapacaklarin yardımcısı olsun benimki kolay oldu inşallah sizlerinkide kolay olur
Allahımmm maşallahh sizeeee.. allah bize de nAsip eder inşallaahh

Elbette bi bildikleri vardır tabi

İlginç yani en azından nst için çağırıyorlar son haftalarda

Maşallah subhanallah gözünüz aydın

Amin inşallah, maşallah subhanallah hayırlı evlat olsun inşallah
Nst için artık haftada bir gel dedi zaten dr ben bebegim çok hareketli maşallah sancimda yok diye gitmiyorum canım 15 aylık oğluma bakacak birini bulursam gidebiliyorum ancak

T tugbavebebik gozunaydin canim, ne mutlu sana. Darisi bizim basimiza İnsaallah :) kilosuda iyi Masaallah, benimki 3100 gr, dahada almaz dedi doktor :KK43: seninki minikse benimkini dusunemiorum ozaman

T tugbavebebik gozunaydin canim, ne mutlu sana. Darisi bizim basimiza İnsaallah :) kilosuda iyi Masaallah, benimki 3100 gr, dahada almaz dedi doktor :KK43: seninki minikse benimkini dusunemiorum ozaman
Canımmmm bütün bebikler öyle minnoş oluyorlar :) bakma sen kilo konuşuyoruz ama, ben 3900 doğan bebeği de gördüm arkadaşımın, 3.100 doğan da, ikisi de mini minnacık geldi gözüme :):)

Kızlar yürüyemiyorum, sanki bacaklarım kilitlendi gibi. Oğlum aşırı hareketli canımı yakacak kadar hiç böyle olmamıştı. Arada ağrı da geliyor bir tuhaf, su da geliyor gibi avuç içi kadar ıslandı çamaşırım iki kere art arda. Doğuruyor muyum acabaaa ??? Birazdan doktora gideceğiz herşey yolunda mı diye dua edin olur mu anormal bir durum yoktur inşallah..

Kızlar yürüyemiyorum, sanki bacaklarım kilitlendi gibi. Oğlum aşırı hareketli canımı yakacak kadar hiç böyle olmamıştı. Arada ağrı da geliyor bir tuhaf, su da geliyor gibi avuç içi kadar ıslandı çamaşırım iki kere art arda. Doğuruyor muyum acabaaa ??? Birazdan doktora gideceğiz herşey yolunda mı diye dua edin olur mu anormal bir durum yoktur inşallah..
Belki de cnm doğum fazına geçmişsindir sen de rahat ol ,zaten artık doğsa da prematüre sayılmayacak bebeğin, Allah yardımcın olsun, hayırlısı inş

Kızlar bende doktordan geliyorum bebek hala dönmemiş ameliyat olursun günün dolmuş dedi sadece canım çok skildi devlete gittim gittiğime pişman oldum ne boyunu söyledi ne kilosunu haftaya kendi doktoruma gitcem artık o ne derse kabul etcem çok güveniyorum çünkü

Kızlar doğduk bizz :) 2 3 saat kadar şiddetli sancı çektim 1 e çeyrek kala doğdu kuzum :) allahın bi mucizesii allah isteyen herkese versinn şimdi hiç bi ağrım sızım yok kesik var ama ağrımıyor küçük bi kesik atıldı ama şuan bi ağrı yok çok şükür ve acayip uykum var inşallah kısa zamanda yazmaya çalışacağım

Kızlar doğum yaptım saat 11de 3550 gram minnacık çok şükür emdide Allah doğum yapacaklarin yardımcısı olsun benimki kolay oldu inşallah sizlerinkide kolay olur
Kızlar gözünüz aydın darısı biz bekleyenlere olsun inş.

Arkadaslar Allahima binlerce kez sukur olsun.... bugun spinal anestezi ile sezeryan oldum. Bebegim 2 kilogram dpgdu cook sukur yanimda. Bu gunleri gordum ya Allahima hamd olsun...

Cnım hayırlı olsun. Ben de spinal düşünüyorum müsait olunca anlatır mısın
Bide beklenen kiloda mı doğdu?

X